NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen.

En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel.

Ik kan me voorstellen dat je dan juist behoefte aan ondersteuning hebt. Is dat inderdaad het geval, of had je dat sowieso al, dan heb ik goed nieuws!

Helaas mocht ik al een paar weken geen praktijk meer houden omdat ik verkouden was en in Brabant woon en werk. En de regelgeving en het gezonde verstand lieten het niet toe om met mensen te werken. Erg ongezellig en saai, zo alleen al die tijd. Ik denk dat anderen dit misschien wel herkennen? En er komen nog veel meer van dergelijke weken aan. Maar het is voor het goede doel.

Gisteravond bereikte mij het bericht van mijn beroepsvereniging dat vanwege de aangescherpte wetgeving rond ‘t Coronavirus, niet meer fysiek praktijk gevoerd mag worden. En daardoor zijn dingen veranderd, ook bij de beroepsvereniging.
Met andere woorden: ik kan nu gewoon doorwerken alleen kan ik je niet hier ontvangen. Het is momenteel alleen mogelijk om in plaats van een consult in mijn praktijk een 2 uur durend langeafstandsconsult te boeken. Je hoeft er niet voor de deur uit. Je hebt er alleen een pc, laptop, tablet of mobiele telefoon voor nodig.

Op de factuur komt in dit geval als vermelding te staan ‘behandeling energetische therapie op afstand, prestatiecode 24012’.

Er wordt gebeeld-belt via een beveiligde verbinding, conform de regels van de AVG en de beroepsorganisatie. Betaling is per Tikkie aan het eind van je consult en je factuur ontvang je daarna net als anders gewoon per mail.

En als jij zorgt dat je tijdens je consult zonodig in een aparte ruimte zit zodat je privacy ook aan jouw kant van het lijntje gewaarborgd is, dan kan er toch een hele boel?

Tot binnenkort! Let’s keep in touch!

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter