NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Behandelingen

Bij een behandeling kijk ik eerst waar het probleem precies zit. Dat is sowieso de kern van wat ik doe en vervolgens verhelp ik de blokkade.

Ik kijk daarbij in welke van de 40 auralagen ik het aantref en ga daar vervolgens mee aan de gang. Je hoeft dus niet te kiezen welke behandeling je denkt nodig te hebben, dat komt vanzelf goed. Ik werk vanzelf in de juiste auralagen en ook read ik tijdens elk consult en als er entiteiten aanwezig zijn, dan komen ze ook vanzelf aan bod.

Alleen als je bewust een sessie wilt plannen om via mij contact te leggen met een overledene of een huisreiniging wilt plannen, is het wel zaak om dit bij het maken van de afspraak aan te geven.

Om duidelijk te maken op welke niveaus het allemaal kan spelen, heb ik de behandeling in de 40 auralagen onderverdeeld en daarnaast aangegeven wat de andere diensten zijn die ik verleen. Klik je even op de behandeling waar je meer over wilt weten?

Ik werk natuurlijk ook via beeldbellen. Dus een soortgelijk consult kan ook vanuit je eigen luie stoel plaatsvinden! Geef je als je je afspraak maakt, zelf even aan wat jouw voorkeur heeft?

energiewerk
lichtwerk
Lichtwerk in de 40 auralagen
Medium
Readings
Ruimtes reinigen
Entiteiten
Behandeling dieren