NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Slechthorenden

Als slechthorende een grotendeels gesproken site bezoeken…

Jammer genoeg is mijn site niet zo geschikt als informatiebron voor dove en slechthorende mensen. Het Nederlandse deel ervan bestaat nou eenmaal voornamelijk uit geluid met beelden en niet uit geschreven tekst. Geschreven informatie kun je alleen vinden op onder de icoontjes boeken, nieuws, contactgegevens en de agenda (en op de Engelse en Duitse site, want die zijn geschreven). Ben je doof of slechthorend en heb je meer informatie nodig voordat je een afspraak met me wilt maken, dan kun je me natuurlijk wel een e-mail sturen.
Beschrijf je daarin jouw specifieke vraag en vermeld je daarbij welk gehoorprobleem je hebt, dan kom ik er per mail bij je op terug.

Ook is het mogelijk om mijn cursussen bij te wonen en je eigen tolk mee te nemen. Neem daarvoor gewoon even tijdig contact met me op.

Omgaan met energie/HSP en energetisch(er) waarnemen voor mensen met een gehoorbeperking -gebarentolk aanwezig-

Op dit moment wordt gewerkt aan een cursus die speciaal gericht is op hoogsensitieve mensen die door een gehoorbeperking niet makkelijk kunnen deelnemen aan een reguliere cursus. Heb je hierin interesse, laat het me even weten, dan houd ik je op de hoogte!

Engelstalig
rolstoeltoegankelijk
Slechthorenden