NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Welkom

Op deze site vind je informatie over mijn werk als management coach en paranormaal therapeut / behandelend medium in de 40 auralagen.

Ook kom je meer te weten over mijn boeken (waaronder een heuse best seller), cursussen en workshops, de interviews die ik geef en alle andere activiteiten, waaronder mijn internationale.

Ik heb ervoor gekozen om dit aan je te vertellen: daarom hoor je mijn stem en daarbij laat ik geanimeerde filmpjes zien zodat je ook kunt zien wat ik bedoel. Zo krijg je snel een indruk van wat ik doe en kun je ervaren of mijn stijl je aanspreekt.

Zo zie je onder meer filmpjes over de verschillende werkwijzen die ik hanteer zoals mijn oorspronkelijke werkveld, managementcoaching, de door mij ontwikkelde management-tool De 40 Zin-tuigen® plus het bijbehorende, gelijknamige boek, en de mogelijkheden om hier individueel of met teams mee te (leren) werken.

Ik vertel daarnaast over energetische coaching en het geven van bedrijfsadviezen met behulp van mijn helderwetende aanleg, en verschillende soorten energiewerk: paranormaal therapie, lichtwerk en mijn behandelingen als medium.

Ik werk daarbij met onder meer ondersteuning van gidsen, (aarts)engelen en andere lichtwezens en de informatie die ik krijg van jouw overleden dierbaren. Daarnaast geef ik readings, schoon ik de resten van lastige Vorige Levens op en reinig ik zonodig een pand en verwijder daar dan oude energetische restvelden en entiteiten. Ook dat vind je terug in filmvorm evenals de cursussen die ik geef.

Op mijn site schets ik hoe energetische blokkades ontstaan en –wel zo prettig- hoe je er weer vanaf kunt komen. Daarnaast vertel ik je wat helder waarnemen (bijvoorbeeld helderzien, helderweten, helderhoren) eigenlijk inhoudt.

Ik geef voorbeelden van ziektes, klachten en problemen waarmee mensen zoal bij me komen (al geven mijn boeken daar een nog veel completer beeld van) en ik vertel je meer over mijn eigen achtergrond.

Als je mijn site verder bekijkt en beluistert, zul je merken dat ik zelf door de nodige processen heen ben gegaan en daardoor me zo ontwikkelen kon dat ik ontdekte dat de aura niet uit 7 maar uit ten minste 40 auralagen bestaat. Ik heb ze in onderzocht en de betekenis ervan in kaart gebracht en heb er boeken over geschreven.

Door dit alles ben ik specialist als het gaat om werken met en behandelen in de 40 auralagen. En daarom geef ik ook regelmatig trainingen aan zowel collega therapeuten als startende behandelaars om de door mij opgedane kennis en ervaring te delen.

Daarnaast deel ik deze informatie ook in het bedrijfsleven in de vorm van De 40 Zin-tuigen®, de 40 (levens) thema’s die iedereen tegenkomt in zijn leven en werk en die je helpen een goed leven te leiden en vervulling te vinden in je werk.

Al deze informatie verandert niet dagelijks en dus staat die op mijn site in de vorm van filmpjes. Daarnaast vind je geschreven informatie die regelmatig ge-update wordt zoals de cursusagenda, de informatie over mijn boeken en het bestellen ervan en het laatste nieuws en blogjes.

Veel plezier op mijn site. Ik hoop dat je hier de informatie vindt die je nodig hebt en dat je zo kunt uitvinden of je bij mij een sessie wilt boeken, een cursus volgen, een begeleidingstraject wilt starten of in mijn boeken gaat duiken. Of nog iets anders? Ik hoor het graag!

Warme groet,

Annemiek Douw

 

Engelstalig
rolstoeltoegankelijk
Slechthorenden