NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Contact

Annemiek Douw

ir Annemiek Douw
Gaspeldoornlaan 1C
5552 GA Valkenswaard

De praktijkingang zit om de hoek, net op de Bosbeslaan tegenover het speelterreintje.

Mijn assistentes zijn elke werkdag bereikbaar voor het maken van afspraken en het beantwoorden van vragen van 08.30 tot 17.00 uur.

Telefoon: 040 – 8434566

Buiten werktijd krijg je een meldtekst, je kunt helaas geen bericht achterlaten.

KvK: 20096675, Lid van de beroepsvereniging VBAG, lidnummer 22112037, AGB code zorgverlener 90041607, AGB code praktijk 90050431 en TBNG/RBNG 101073R.

Klachtenregeling

Privacy-statement

E-mail: site@annemiekdouw.nl

Contact

Mijn werkwijze in de praktijk

Een consult duurt 2 uur en meestal is 1 consult voldoende voor de vraag en behandeling van het probleem waarmee je bij me komt (ervanuitgaande dat het geen waslijst is die in 30 jaar ontstaan is natuurlijk :-)).

Daarnaast is vaak een soortgelijk consult op afstand ook mogelijk, via beeldbellen. Geef je bij het afspreken aan wat jouw voorkeur heeft?

Je kunt je consult plannen door te bellen met Petra en/of Aletta, mijn assistentes. Zij zijn elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 telefonisch bereikbaar op 040-8434566 of (+31 40 8434566 vanuit het buitenland.) Zij plannen mijn afspraken voor behandelingen in mijn praktijk. Ook geven ze de aanvragen voor telefonische consulten aan me door en beantwoorden voorkomende vragen. Ook lichten ze zonodig vragen over mijn tarieven en de vergoedingen verder toe.

Nadat een afspraak gemaakt is, voel ik vervolgens in of ik inderdaad iets voor je kan doen en zal een gemaakte behandelafspraak persoonlijk per mail altijd binnen een week per mail aan je bevestigen. Ook als ik denk dat ik niet iets voor je kan betekenen -wat gelukkig zelden voorkomt- laat ik je dit uiteraard weten. Dus, mocht je geen reactie lijken te krijgen, check dan svp je SPAMbox!

Ik werk 5 dagen per week, van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Het is dus helaas niet mogelijk om een consult op een avond of een weekenddag af te spreken.

En… ik geef helaas geen advies meer per mail. Nee, echt niet!!!! Goed en genuanceerd antwoorden kost qua invoelen en typen zoveel tijd dat het niet meer haalbaar bleek om dit te blijven doen. Als je desondanks toch behoefte hebt aan advies-op-afstand, maak je dan even een afspraak voor een telefonisch consult?

Een kort telefonisch consult (maximale duur een half uur) vindt, afhankelijk van de ruimte in mijn agenda, meestal binnen een werkweek plaats. Mijn vaste belmiddag is normaalgesproken woensdagmiddag, maar als ik eerder ruimte heb, dan bel ik je uiteraard eerder dan de eerstkomende woensdag. En goed te weten, telefonische consulten worden niet per mail aan je bevestigd.

Duurt het onverhoopt langer dan een week voordat ik je kan bellen dan laat ik je dit per mail weten. Daarom noteren Petra en Aletta ook je email adres, zoda ik bij vertraging dit alvast naar je kan communiceren. Voor een telefonisch consult worden (uiteraard naar rato) kosten in rekening gebracht.