NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Tarieven

Natuurgeneeskundig / energetisch consult voor particulieren

Eenmalig consult volwassene (standaard)

In een energetisch consult werk ik eenmalig 2 uur met je. Dit is meestal voldoende voor de klacht waarmee je bij me komt omdat ik gespecialiseerd ben in de hogere auralagen; ik werk daardoor tot en met auralaag 40 en dat zet lekker veel in beweging.

Het tarief hiervoor bedraagt €137,50 per consultuur. Voor voor een volwassenenconsult is dat daardoor eenmalig €275,-. Van je zorgverzekeraar krijg je hierbij, mits je ervoor verzekerd bent via je aanvullende verzekering, 1 dagvergoeding / consult vergoed. Het consult valt hierbij onder alternatieve geneeswijzen en kost geen eigen risico. Ter info: vergoedingenoverzicht 2022.

Bij het afzeggen of verplaatsen van een afspraak binnen 48 uur (2 werkdagen) voor de afspraak kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Bij afzeggen of verzetten binnen 24 uur voor aanvang van de sessie, wordt 100% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Volwassen consult met nazorg

Bij je 2 uur durende consult kun je ook 2 maal nazorg boeken. De kosten van het consult plus 2 contactmomenten met behandeling (10 min. per keer) binnen een maand na je behandeling bedragen €330,- voor een volwassene. De data hiervan worden vastgelegd tijdens je 2 uur durende consult en zijn helaas niet te verzetten.

Van je zorgverzekeraar krijg je in dit geval, mits je ervoor verzekerd bent natuurlijk, 3 dagvergoedingen / consulten vergoed, want het betreft hier 3 losse consulten.

Eenmalig consult kind (standaard)

Het tarief hiervoor bedraagt €137,50 per consultuur. Met kinderen werk ik meestal iets korter en daarom worden de kosten naar rato naar beneden bijgesteld. De consultduur is hierbij vaak 1,5 (tot maximaal 2) uur.

Kinderconsult met nazorg

Bij een kinderconsult kun je ook 2 maal nazorg boeken. De kosten van het consult plus 2 contactmomenten met behandeling (10 min. per keer) binnen een maand na je behandeling bedragen voor een kind: de gewerkte uren x uurtarief + €55,-. De data hiervan worden ook vastgelegd tijdens het eerste consult en zijn helaas niet te verzetten.

Van je zorgverzekeraar krijgt je kind in dit geval, mits het ervoor verzekerd is natuurlijk, 3 dagvergoedingen / consulten vergoed, want het betreft hier 3 losse consulten.

Telefonische en korte consulten

Als je al cliënt bent en je hebt geen nazorg geboekt maar je hebt op enig moment toch behoefte aan extra begeleiding, dan kun je ook een kort of een telefonisch consult aanvragen. Ik schat vervolgens in of dit mogelijk is. De kosten hiervoor hangen af van de duur van het consult en variëren van €41,25, €49,50, tot 67,50 en €137,50.

Huisbezoeken

In zeldzame gevallen zijn thuisconsulten ook mogelijk. Hiervoor geldt hetzelfde tarief: €137,50 per uur. Reistijd wordt hierbij volgens hetzelfde tarief gefactureerd.

Betaling

Aan het eind van de sessie in mijn praktijk ontvang je de factuur die je ter plekke (bij voorkeur) per PIN of eventueel ook contant kunt betalen. Betaling per bank achteraf is helaas niet mogelijk. De factuur kun je vervolgens indienen bij je zorgverzekeraar. Op www.vvet.nl kun je zien of je eventueel wat vergoed krijgt. Ik ben lid van de beroepsvereniging VBAG en mijn consult valt onder alternatieve geneeswijzen en belast je eigen risico niet.

Beeldbelconsulten

Natuurlijk kun je als het fysiek niet mogelijk (of toegestaan) is om mijn praktijk te bezoeken, wel mogelijk om een consult-op-afstand te boeken. De prijs hiervan is € 275,- voor een consult van anderhalf uur (max. 2 uur). Als je contact opneemt via mijn assistente zal ze hiervoor een datum reserveren voor je en zal ik kijken of langeafstandswerken gezien je vraag ook werken gaat.

Bij een coachingsvraag plus bijbehorende factuur is dit tarief exclusief BTW.

Je ontvangt je factuur aan het eind van jouw consult per mail. Betaling geschiedt hierbij per direct en ook bij deze vorm van afspraak geldt dat bij het afzeggen of verplaatsen van een afspraak binnen 48 uur (2 werkdagen) voor de afspraak, de gereserveerde tijd in rekening kan worden gebracht. Bij afzeggen of verzetten binnen 24 uur voor aanvang van de sessie, wordt 100% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Management coaching, transformatie-begeleiding  en bedrijfsadvies*

Particuliere cliënten en zzp-ers

Voor particuliere cliënten en zzp-ers is het tarief voor coaching sessies €€137,50 * per uur. Een sessie duurt normaalgesproken 2 uur. Reistijd wordt hierbij volgens hetzelfde tarief gefactureerd.

Aan het eind van de sessie in mijn praktijk ontvang je de factuur die je ter plekke (bij voorkeur) per PIN of eventueel ook contant kunt betalen. Betaling per bank achteraf is daarbij helaas niet mogelijk.

Bedrijven

Voor zakelijke cliënten/bedrijven is het tarief van coaching, begeleiding en transformatietrajecten (individueel en/of in groepsverband) op aanvraag.

* exclusief 21% BTW

Huis reinigen

In bepaalde gevallen kom ik je thuis bezoeken voor een energetische reiniging van je huis. Hiervoor geldt hetzelfde tarief: €137,50 per uur. Reistijd wordt hierbij volgens hetzelfde tarief gefactureerd.

Dieren behandelen

Voor het behandelen van dieren geldt hetzelfde tarief: €137,50 per uur. geef dit svp bij het maken van de afspraak duidelijk aan, want dieren behandel ik in een andere ruimte dan een menselijke cliënt. Werk ik op locatie, bij je thuis of in de stal of op je bedrijf, stal e.d. dan wordt de werkelijke reistijd hierbij volgens hetzelfde tarief gefactureerd.

Cursussen voor particulieren/ zzp-ers

Omgaan met je hooggevoeligheid, individuele cursus €325,- inclusief reader, particuliere variant, €325,- excl. btw zakelijke variant

Praten met de Overkant, individuele cursus €325,- incl. hand-out, particuliere variant, €325,- excl. btw zakelijke variant

Je levenspad volgen, individuele therapeutische dag, €825,- particuliere variant, coachingsvariant €825,-  excl. btw zakelijke klant

Je 40 Zin-tuigen, tweedaagse cursus, €575,-

Helende Handen 1, energetisch werken voor tactiele professionals: €295,- inclusief reader en lunch (nieuwe prijzen voor 2021 zijn in de maak)

Helende handen 2, (leren) werken in de aura: €295,- inclusief reader en lunch (nieuwe prijzen voor 2021 zijn in de maak)

Alle Helende Handen Verdiepingsdagen: €295,-inclusief reader en lunch (voor thema’s: zie de agenda)

Werken in de 21 auralagen: €575,- inclusief reader en lunches

De 40 auralagen in de praktijk: €295,- inclusief reader en lunch

Maatwerkcursussen (oa De 40 Zin-tuigen) en bedrijfscursisten: prijs op aanvraag

Voor data en aanmelden ga je naar de cursusagenda.

Boeken

 

De 40 Zin-tuigen – Je hoofdweg naar een bezield werken en leven, inclusief persoonlijke boodschap, aangeschaft in mijn praktijk: €24,50.**

De 40 Zin-tuigen – Je hoofdweg naar een bezield werken en leven inclusief persoonlijke boodschap en verzendkosten, thuisgestuurd binnen Nederland €29,00** Bestel!

De ziel in het licht van haar hogere auralagen, inclusief persoonlijke boodschap, aangeschaft in mijn praktijk: €22,95.**

De ziel in het licht van haar hogere auralagen, inclusief persoonlijke boodschap en verzendkosten, thuisgestuurd binnen Nederland €27,45** Bestel!

De 40 lagen van de ziel ontsluierd, inclusief persoonlijke boodschap, aangeschaft in mijn praktijk: €22,95.**

De 40 lagen van de ziel ontsluierd, inclusief persoonlijke boodschap en verzendkosten, thuisgestuurd binnen Nederland €27,45**. Bestel!

21 Layers of the Soul, Healing the Karmic Ties with Friends, Lovers, Family and Enemies, inclusief persoonlijke boodschap, aangeschaft in mijn praktijk: €22,95.**

21 Layers of the Soul, Healing the Karmic Ties with Friends, Lovers, Family and Enemies, inclusief persoonlijke boodschap en verzendkosten, thuisgestuurd binnen Nederland €27,45**. Bestel!

** inclusief 9% BTW.