NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Cursus agenda

INDIVIDUEEL, PARTICULIER / ZZP***

Praten met de overkant, communiceren met je gidsen, Hoger Zelf, engelen en overledenen

Een individuele cursus van 2 uur waarin ik je begeleid in het veilig en goed contact leggen en communiceren met je Ziel, Hoger Zelf, gidsen, engelen, overledenen en meer.

Datum: in overleg
Duur: 2 uur
Tijd: 16.00 -18.00 uur

Maximum aantal deelnemers: 1
Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Prijs: € 325,- ** (vraag naar de speciale cursusvoorwaarden)

Boeken: maak svp jouw afspraak hiervoor via mijn assistente op 040 8434566.

cursusinhoud Praten met de Overkant

Omgaan met (je) energie/HSP en energetisch(er) waarnemen

Na het succes van de individuele cursus Praten met de Overkant ben ik mijn cursus voor HSP-ers ook individueel gaan aanbieden. Voordeel: we kunnen sneller inplannen en jouw specifieke vragen en wensen komen helemaal aan bod. Het enige nadeel is, je leert geen andere HSPers kennen.

Datum: in overleg
Duur: 2 uur (of bij meerdere personen iets langer)
Tijd: 16.00 -18.00 uur

Maximum aantal deelnemers: 1 (of meer maar dan door jouzelf meegebracht, vraag dan naar de aangepaste prijs)
Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Prijs: € 325,- ** (vraag zonodig naar de speciale cursusvoorwaarden)

Boeken: maak svp jouw afspraak hiervoor via mijn assistente op 040 8434566.

cursusinhoud hooggevoeligheid

Je levenspad volgen 

In deze intensieve individuele dag lopen we samen je hele leven door. Waar wil je naartoe in je leven en wat weerhoudt jou nog? Wat wil je in je leven / relaties / werk? En wat kom je hier op aarde doen? Wat is je zielsmissie, je pad?  Wat zit er nog in de weg, wat belet jou om vrij te kijken en te verlangen naar de toekomst? (Geleide) meditaties, visualisaties, innerlijk werk, auralagenwerk, healing in opstellingsverband, tijdlijn lopen. Je cv bijwerken. Alles wat nodig is, zal er zijn.

Datum: in overleg
Duur: 8 uur
Tijd: 9.30 -17.00 uur (inclusief lunch)

Maximum aantal deelnemers: 1
Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
Prijs: € 825,- ** (vraag naar de speciale cursusvoorwaarden)

Boeken: maak svp jouw afspraak hiervoor via mijn assistente op 040 8434566.

Gratis online cursus Omgaan met energie/HSP en energetisch(er) waarnemen voor mensen met een gehoorbeperking -met gebarentolk –

De proefversie hiervan staat inmiddels online. Het is een cursus die als lesmateriaal online fungeert en speciaal gericht is op hoogsensitieve mensen die door een gehoorbeperking niet makkelijk kunnen deelnemen aan een reguliere cursus. De definitieve versie waarbij de gebarentolk haar handen goed in beeld zullen zijn en die ook ondertiteld zal worden, zal spoedig volgen.

cursusinhoud hooggevoeligheid

GROEPSTRAINING, PARTICULIER / ZZP***

 

Helende Handen intensive: 3 daagse combicursus

De cursussen Helende Handen 1, energetisch werken voor tactiele professionals Helende Handen 2, (leren)  werken in de aura en een Verdiepingsdag waarin het behandelen van de thema’s ‘ervaringen verwerken‘ en ‘emoties omzetten tot bewustzijn’ en deze duiden centraal staan. Dus leren werken met energie op het lichaam en daarna in de aura en dan ook nog in een speciale vorm. Het is een eenmalige actie die past bij de tijd waarin we leven. Zowel qua thema’s als qua vorm waarin ik het ga gieten.

Locatie: Valkenswaard of Veldhoven

Datum: najaar 2022

Cursustijden: 9.00 tot 17.00-17.30 uur

Kosten: €795,-

En natuurlijk zijn de lunch en de readers hierbij inbegrepen.

Voor de cursusinhouden, zie svp de afzonderlijke cursussen.

 

Retraite 2022, 18-22 september: Thuiskomen bij jeZelf (NIEUW)

Viereneenhalve dag helemaal voor jezelf. In een rustige, luxe locatie waar de energie je aan alle kanten ondersteunt. Het eten is er heerlijk, het gezelschap aangenaam, je eigen slaapkamer een oase van rust en onder begeleiding van Annemiek Douw kom je weer helemaal thuis bij jeZelf. Maatwerk, aangepast aan wat jij nodig hebt: heerlijke geleide meditaties, oefeningen, aandacht, reflectie, massages (:-)), verbinding, stilte, inspiratie, plezier en ontspanning.

Uitgebreide beschrijving

Datum: zondag 18 september 20.00 uur tot en met donderdag 22 september 2022 17.00 uur

Locatie: retreatcenter The Land of Now, Siddeburen (Groningen)

Aantal deelnemers aan deze retraite: maximaal 14 personen (nog maar 1 plaats beschikbaar!)

Investering: € 1.450,- (inclusief 4 overnachtingen, 4 x ontbijt, 4 lunches en 3 diners, begeleiding door Annemiek, materialen, toeristenbelasting en … een heerlijke wellness massage)

Begeleiding: Annemiek Douw

 

 

 

Tweedaagse Helende Handen Verdiepingscursus ‘Op koers en Familiegedoe’

Ben je al geoefend in de eerste drie auralagen, heb je Helende Handen 1 en 2 al gedaan, eventueel al verdiepingsdagen gevolgd of ben je al energetisch therapeut en wil je je verder ontwikkelen en specialiseren? Dan kun je nu je hart ophalen. geef ik een tweedaagse Helende Handen Verdiepingsspecial met twee belangrijke thema’s Auralaag 7: zit je wel op koers in je leven? (en zit je cliënt op koers?) en Auralaag 12, familiethema’s. Familiekarma en frictie, in relaties en families. Ze zijn actueler dan ooit omdat de manier waarop mensen omgaan met de problematieken rond bijvoorbeeld de pandemie, ervoor gezorgd hebben dat ieder mens op zijn eigen manier in zijn eigen levensthema’s geraakt werd. Niemand bleef onberoerd.

En als iedereen tegelijkertijd getriggerd wordt, is de uitdaging om er samen uit te komen des te groter! Hoog tijd dus voor goede therapeuten die op het juiste niveau kunnen behandelen en dat kan onder meer door deze tweedaagse bij te wonen. En omdat je behalve leert werken en duiden op deze niveaus, ook zelf als proefkonijn op tafel ligt als een ander oefent, weet je zeker dat je er op meerdere fronten veel aan gaat hebben

Datum: najaar 2022

Cursustijden: 9.00 tot 17.00-17.30 uur 

Kosten: €550,- 

En natuurlijk zijn de lunch en de readers hierbij inbegrepen.

 

 

Helende Handen 1, energetisch werken voor tactiele professionals

Tijdens deze eendaagse workshop leer je hoe je tijdens je dagelijkse werk of bezigheden veilig en verantwoord energie kunt doorgeven en afvoeren aan en bij een ander en maak je een begin met leren behandelen en met vertalen wat je daarbij waarneemt.

Datum: nog te bepalen

Prijs: €295,-

cursusinhoud hh1

Je 40 Zin-tuigen (NIEUW)

De 40 levensthema’s uit je energieveld (aura) vertaald naar je dagelijkse leven en werk.

Tijdens deze dagen leer je werken met de methode waarin de informatie die in het menselijk energieveld (de aura) zit wordt samengevat. je ontdekt hoe deze gebruikt kan worden om (andere), zinvolle(re) keuzes te maken.

Datum: vrijdag en zaterdag najaar 2021
Duur: 2 dagen (van 9.00 tot 17.30 uur)

Locatie: Congrescentrum De Koningshof, Veldhoven
Prijs: €575,- *

*Inclusief 2 lunches, reader en een exemplaar van het boek De 40 Zin-tuigen, je hoofdweg naar bezield werken en leven, exclusief eventuele overnachtingen en het facultatieve diner op dag 1. Je overnachting kun je zelf boeken via de site van de Koningshof.

 

Cursusinhoud De 40 Zin-tuigen

 

Helende Handen 2, (leren) werken in de aura

Tijdens deze workshop leer je op verantwoorde en speelse wijze de overstap maken van fysiek magnetiseren naar werken in de eerste 3 auralagen.

Datum: nog te bepalen

Prijs: €295,-

cursusinhoud hh2 

Helende Handen Verdiepingsdag voor gevorderden*-

Tijdens deze verdiepingsdag voor mensen die of Helende Handen 2 gevolgd hebben of afgestudeerd zijn als paranormaal/energetsich therapeut, leer je je verder behandelen in diverse auralagen, duiden wat je tegenkomt en dit vertalen in voor je cliënt begrijpelijke informatie. Je wordt daarbij gestimuleerd je eigen unieke werkwijze te ontwikkelen. Verdiepingsdagen hebben thema’s die afgestemd worden op de specifieke groep die inschrijft.

Datum: nog te bepalen

Prijs: €295,-

cursusinhoud hh verdiep

De 40 auralagen in de praktijk (de ins- en outs) vernieuwde versie!

Als ontdekker van de 40 auralagen bracht ik ze inzichtelijk in kaart in mijn boeken De ziel in het licht van haar hogere auralagen en De 40 lagen van de ziel ontsluierd. Tijdens deze eendaagse cursus bespreek ik de inhoud van die 40 auralagen.

Je krijgt inzicht in hoe deze lagen zijn opgebouwd, welke thema’s waar terug te vinden zijn en wat de overeenkomsten, verschillen en dwarsverbanden zijn tussen de diverse auralagen. Allerlei soorten zielenafspraken, levensdoelen, traumasoorten, creatiemogelijkheden, intergalactische stukken en buitenaardse energieën, dit alles en meer komt aan bod tijdens deze interactieve dag. Uiteraard is er ook ruimte om al je vragen  te stellen en door middel van oefeningen met bepaalde energieën kennis te maken. Je eigen groeiproces krijgt zo een heerlijke boost!

En je ontvangt aan het eind een mooi instrument waarmee je de 40 auralagen dagelijks kunt inzetten in je leven. 

(NB. Je leert tijdens deze dag niet behandelen in de hogere auralagen. Wil je leren Werken in de hogere (21) auralagen, zie dan de gelijknamige cursus)

Datum: nog te bepalen
Duur: 1 dag
Tijd: 9.00 -17.30 uur
Maximum aantal deelnemers: 12

Locatie: De Koningshof, Veldhoven

Prijs: €295,-

cursusinhoud de 40 lagen in praktijk 

Deze dag is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de 40 auralagen.

Werken in de Hogere (21) auralagen, een cursus voor therapeuten

Tijdens deze tweedaagse leer je –als reeds in de aura werkend therapeut- je verder te ontwikkelen en te werken in de 21 auralagen.

Datum: najaar 2021

Tijd: 2 dagen

Locatie: Koningshof, Veldhoven

Maximum aantal deelnemers: 12
Prijs: €595,-

cursusinhoud werken in de 21 auralagen

ZAKELIJKE MARKT, MAATWERK

Luisteren naar je innerlijke stem

Een individuele cursus van 2 à 3 uur waarin ik je begeleid in het goed contact leggen en communiceren met je innerlijke stem, zodat je zakelijke en levenskeuzes gebaseerd zijn op wie je werkelijk bent en wat voor jou past om te doen in je leven.

Datum: in overleg
Duur: 2 à 3 uur
Tijd: 16.00 -18.00 uur

Maximum aantal deelnemers: 1
Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard / op locatie

Prijs: op aanvraag

De 40 zin-tuigen / the Common Senses ®

De 40 levensthema’s uit je energieveld (aura) vertaald naar de dagelijkse zakelijke praktijk in organisaties.

Tijdens deze deels individuele en deels teamsessies leer je werken met de methode waarin de informatie die in het menselijk energieveld (de aura) zit wordt samengevat. Je ontdekt hoe deze gebruikt kan worden om (andere), zinvolle(re) keuzes te maken in organisatie, werk en leven.

Cursusinhoud De 40 Zin-tuigen


Als je automatisch geïnformeerd wilt worden over een nieuwe cursusdatum, meld je dan alvast even aan. Dit is dan uiteraard onder voorbehoud, maar je ontvangt dan vanzelf een mail met de nieuwe cursusdatum.

**********

Annuleringsregeling:

a. bij annulering tot 3 maanden plus een dag voor de cursusdatum is de cursist een aanbetaling van 25% verschuldigd;

b. bij annulering tot 2 maanden plus een dag voor de cursusdatum is de cursist 50% van het huurbedrag verschuldigd;

c. bij annulering tot 1 maand plus een dag voor de cursusdatum is de cursist 75% van het huurbedrag verschuldigd;

d. bij annulering 1 maand of korter dan 1 maand voor de cursusdatum is de cursist is de volledige overeengekomen prijs verschuldigd.

 

Groepscursussen voor particulieren worden uitgevoerd door Annemiek onder de bedrijfsnaam SouLight Shining BV

*** prijzen voor particulieren. Voor bedrijven gelden andere tarieven.

cursus

  Aanhef:

  Achternaam:

  Voorletters:

  Roepnaam:

  Straatnaam:

  Huisnr:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoon:

  E-mailadres: (verplicht)

  Beroep:

  Geboortedatum:

  Geboorteplaats:

  Relevante opleiding en werkervaring:


  Naam cursus:

  Cursusdatum:

  Aanmelding of vooraanmelding:
  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Cursus agenda

  INDIVIDUEEL, PARTICULIER / ZZP***

  Praten met de overkant, communiceren met je gidsen, Hoger Zelf, engelen en overledenen

  Een individuele cursus van 2 uur waarin ik je begeleid in het veilig en goed contact leggen en communiceren met je Ziel, Hoger Zelf, gidsen, engelen, overledenen en meer.

  Datum: in overleg
  Duur: 2 uur
  Tijd: 16.00 -18.00 uur

  Maximum aantal deelnemers: 1
  Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
  Prijs: € 325,- ** (vraag naar de speciale cursusvoorwaarden)

  Boeken: maak svp jouw afspraak hiervoor via mijn assistente op 040 8434566.

  cursusinhoud Praten met de Overkant

  Omgaan met (je) energie/HSP en energetisch(er) waarnemen

  Na het succes van de individuele cursus Praten met de Overkant ben ik mijn cursus voor HSP-ers ook individueel gaan aanbieden. Voordeel: we kunnen sneller inplannen en jouw specifieke vragen en wensen komen helemaal aan bod. Het enige nadeel is, je leert geen andere HSPers kennen.

  Datum: in overleg
  Duur: 2 uur (of bij meerdere personen iets langer)
  Tijd: 16.00 -18.00 uur

  Maximum aantal deelnemers: 1 (of meer maar dan door jouzelf meegebracht, vraag dan naar de aangepaste prijs)
  Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
  Prijs: € 325,- ** (vraag zonodig naar de speciale cursusvoorwaarden)

  Boeken: maak svp jouw afspraak hiervoor via mijn assistente op 040 8434566.

  cursusinhoud hooggevoeligheid

  Je levenspad volgen 

  In deze intensieve individuele dag lopen we samen je hele leven door. Waar wil je naartoe in je leven en wat weerhoudt jou nog? Wat wil je in je leven / relaties / werk? En wat kom je hier op aarde doen? Wat is je zielsmissie, je pad?  Wat zit er nog in de weg, wat belet jou om vrij te kijken en te verlangen naar de toekomst? (Geleide) meditaties, visualisaties, innerlijk werk, auralagenwerk, healing in opstellingsverband, tijdlijn lopen. Je cv bijwerken. Alles wat nodig is, zal er zijn.

  Datum: in overleg
  Duur: 8 uur
  Tijd: 9.30 -17.00 uur (inclusief lunch)

  Maximum aantal deelnemers: 1
  Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard
  Prijs: € 825,- ** (vraag naar de speciale cursusvoorwaarden)

  Boeken: maak svp jouw afspraak hiervoor via mijn assistente op 040 8434566.

  gratis online cursus Omgaan met energie/HSP en energetisch(er) waarnemen voor mensen met een gehoorbeperking -met gebarentolk –

  De proefversie hiervan staat inmiddels online. Het is een cursus die als lesmateriaal online fungeert en speciaal gericht is op hoogsensitieve mensen die door een gehoorbeperking niet makkelijk kunnen deelnemen aan een reguliere cursus. De definitieve versie waarbij de gebarentolk haar handen goed in beeld zullen zijn en die ook ondertiteld zal worden, zal spoedig volgen.

  cursusinhoud hooggevoeligheid

  GROEPSTRAINING, PARTICULIER / ZZP***

  Helende Handen intensive: 3 daagse combicursus

  De cursussen Helende Handen 1, energetisch werken voor tactiele professionals Helende Handen 2, (leren)  werken in de aura en een Verdiepingsdag waarin het behandelen van de thema’s ‘ervaringen verwerken‘ en ‘emoties omzetten tot bewustzijn’ en deze duiden centraal staan. Dus leren werken met energie op het lichaam en daarna in de aura en dan ook nog in een speciale vorm. Het is een eenmalige actie die past bij de tijd waarin we leven. Zowel qua thema’s als qua vorm waarin ik het ga gieten.

  Ik wil namelijk geen controles op QR codes, ik wil focussen op waar het volgens mij echt om gaat: mensen helpen om af te stemmen op hun ziel, hun zielenpad en alles wat daarbij (energetisch) belemmert om voor hen de optimale keuzes te maken, te helpen helen. Werken vanuit liefde, met respect voor ieders unieke manier van zijn.

  Datum: najaar 2022 

  Cursustijden: 9.00 tot 17.00-17.30 uur 

  Kosten: €795,- 

  En natuurlijk zijn de lunch en de readers hierbij inbegrepen.

  Voor de cursusinhouden, zie svp de afzonderlijke cursussen.

   

  Retraite 2022, 18-22 september: Thuiskomen bij jeZelf (NIEUW)

  Viereneenhalve dag helemaal voor jezelf. In een rustige, luxe locatie waar de energie je aan alle kanten ondersteunt. Het eten is er heerlijk, het gezelschap aangenaam, je eigen slaapkamer een oase van rust en onder begeleiding van Annemiek Douw kom je weer helemaal thuis bij jeZelf. Maatwerk, aangepast aan wat jij nodig hebt: heerlijke geleide meditaties, oefeningen, aandacht, reflectie, massages (:-)), verbinding, stilte, inspiratie, plezier en ontspanning.

   

  Uitgebreide beschrijving van deze retraite.

  Datum: zondag 18 september 20.00 uur tot en met donderdag 22 september 2022 17.00 uur

  Locatie: retreatcenter The Land of Now, Siddeburen (Groningen)

  Aantal deelnemers aan deze retraite: maximaal 14 personen (nog maar 1 plaats beschikbaar!)

  Investering: € 1.450,- (inclusief 4 overnachtingen, 4 x ontbijt, 4 lunches en 3 diners, begeleiding door Annemiek, materialen, toeristenbelasting en … een heerlijke wellness massage)

  Begeleiding: Annemiek Douw

   

   

  Tweedaagse Helende Handen Verdiepingscursus ‘Op koers en Familiegedoe’

  Ben je al geoefend in de eerste drie auralagen, heb je Helende Handen 1 en 2 al gedaan, eventueel al verdiepingsdagen gevolgd of ben je al energetisch therapeut en wil je je verder ontwikkelen en specialiseren? Dan kun je nu je hart ophalen. geef ik een tweedaagse Helende Handen Verdiepingsspecial met twee belangrijke thema’s Auralaag 7: zit je wel op koers in je leven? (en zit je cliënt op koers?) en Auralaag 12, familiethema’s. Familiekarma en frictie, in relaties en families. Ze zijn actueler dan ooit omdat de manier waarop mensen omgaan met de problematieken rond bijvoorbeeld de pandemie, ervoor gezorgd hebben dat ieder mens op zijn eigen manier in zijn eigen levensthema’s geraakt werd. Niemand bleef onberoerd.

  En als iedereen tegelijkertijd getriggerd wordt, is de uitdaging om er samen uit te komen des te groter! Hoog tijd dus voor goede therapeuten die op het juiste niveau kunnen behandelen en dat kan onder meer door deze tweedaagse bij te wonen. En omdat je behalve leert werken en duiden op deze niveaus, ook zelf als proefkonijn op tafel ligt als een ander oefent, weet je zeker dat je er op meerdere fronten veel aan gaat hebben

  Datum: najaar 2022

  Cursustijden: 9.00 tot 17.00-17.30 uur 

  Kosten: €550,- 

  En natuurlijk zijn de lunch en de readers hierbij inbegrepen.

   

  Helende Handen 1, energetisch werken voor tactiele professionals

  Tijdens deze eendaagse workshop leer je hoe je tijdens je dagelijkse werk of bezigheden veilig en verantwoord energie kunt doorgeven en afvoeren aan en bij een ander en maak je een begin met leren behandelen en met vertalen wat je daarbij waarneemt.

  Datum: nog te bepalen

  Prijs: €295,-

  cursusinhoud hh1

  Je 40 Zin-tuigen (NIEUW)

  De 40 levensthema’s uit je energieveld (aura) vertaald naar je dagelijkse leven en werk.

  Tijdens deze dagen leer je werken met de methode waarin de informatie die in het menselijk energieveld (de aura) zit wordt samengevat. je ontdekt hoe deze gebruikt kan worden om (andere), zinvolle(re) keuzes te maken.

  Datum: uitgesteld
  Duur: 2 dagen (van 9.00 tot 17.30 uur)

  Locatie: Congrescentrum De Koningshof, Veldhoven
  Prijs: €575,- *

  *Inclusief 2 lunches, reader en een exemplaar van het boek De 40 Zin-tuigen, je hoofdweg naar bezield werken en leven, exclusief eventuele overnachtingen en het facultatieve diner op dag 1. Je overnachting kun je zelf boeken via de site van de Koningshof.

  Cursusinhoud De 40 Zin-tuigen

   

  Helende Handen 2, (leren) werken in de aura

  Tijdens deze workshop leer je op verantwoorde en speelse wijze de overstap maken van fysiek magnetiseren naar werken in de eerste 3 auralagen.

  Datum: nog te bepalen

  Prijs: €295,-

  cursusinhoud hh2 

  Helende Handen Verdiepingsdag voor gevorderden*-

  Tijdens deze verdiepingsdag voor mensen die of Helende Handen 2 gevolgd hebben of afgestudeerd zijn als paranormaal/energetsich therapeut, leer je je verder behandelen in diverse auralagen, duiden wat je tegenkomt en dit vertalen in voor je cliënt begrijpelijke informatie. Je wordt daarbij gestimuleerd je eigen unieke werkwijze te ontwikkelen. Verdiepingsdagen hebben thema’s die afgestemd worden op de specifieke groep die inschrijft.

  Datum: nog te bepalen

  Prijs: €295,-

  cursusinhoud hh verdiep

  De 40 auralagen in de praktijk (de ins- en outs) vernieuwde versie!

  Als ontdekker van de 40 auralagen bracht ik ze inzichtelijk in kaart in mijn boeken De ziel in het licht van haar hogere auralagen en De 40 lagen van de ziel ontsluierd. Tijdens deze eendaagse cursus bespreek ik de inhoud van die 40 auralagen.

  Je krijgt inzicht in hoe deze lagen zijn opgebouwd, welke thema’s waar terug te vinden zijn en wat de overeenkomsten, verschillen en dwarsverbanden zijn tussen de diverse auralagen. Allerlei soorten zielenafspraken, levensdoelen, traumasoorten, creatiemogelijkheden, intergalactische stukken en buitenaardse energieën, dit alles en meer komt aan bod tijdens deze interactieve dag. Uiteraard is er ook ruimte om al je vragen  te stellen en door middel van oefeningen met bepaalde energieën kennis te maken. Je eigen groeiproces krijgt zo een heerlijke boost!

  En je ontvangt aan het eind een mooi instrument waarmee je de 40 auralagen dagelijks kunt inzetten in je leven. 

  (NB. Je leert tijdens deze dag niet behandelen in de hogere auralagen. Wil je leren Werken in de hogere (21) auralagen, zie dan de gelijknamige cursus)

  Datum: uitgesteld
  Duur: 1 dag
  Tijd: 9.00 -17.30 uur
  Maximum aantal deelnemers: 12

  Locatie: De Koningshof, Veldhoven

  Prijs: €295,-

  cursusinhoud de 40 lagen in praktijk 

  Deze dag is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de 40 auralagen.

  Werken in de Hogere (21) auralagen, een cursus voor therapeuten

  Tijdens deze tweedaagse leer je –als reeds in de aura werkend therapeut- je verder te ontwikkelen en te werken in de 21 auralagen.

  Datum: uitgesteld

  Tijd: 2 dagen

  Locatie: Koningshof, Veldhoven

  Maximum aantal deelnemers: 12
  Prijs: €595,-

  cursusinhoud werken in de 21 auralagen

  ZAKELIJKE MARKT, MAATWERK

  Luisteren naar je innerlijke stem

  Een individuele cursus van 2 à 3 uur waarin ik je begeleid in het goed contact leggen en communiceren met je innerlijke stem, zodat je zakelijke en levenskeuzes gebaseerd zijn op wie je werkelijk bent en wat voor jou past om te doen in je leven.

  Datum: in overleg
  Duur: 2 à 3 uur
  Tijd: 16.00 -18.00 uur

  Maximum aantal deelnemers: 1
  Locatie: Gaspeldoornlaan 1C, 5552 GA Valkenswaard / op locatie

  Prijs: op aanvraag

  De 40 zin-tuigen / the Common Senses ®

  De 40 levensthema’s uit je energieveld (aura) vertaald naar de dagelijkse zakelijke praktijk in organisaties.

  Tijdens deze deels individuele en deels teamsessies leer je werken met de methode waarin de informatie die in het menselijk energieveld (de aura) zit wordt samengevat. Je ontdekt hoe deze gebruikt kan worden om (andere), zinvolle(re) keuzes te maken in organisatie, werk en leven.

  Cursusinhoud De 40 Zin-tuigen


  Als je automatisch geïnformeerd wilt worden over een nieuwe cursusdatum, meld je dan alvast even aan. Dit is dan uiteraard onder voorbehoud, maar je ontvangt dan vanzelf een mail met de nieuwe cursusdatum.

  **********

  Annuleringsregeling

  a. bij annulering tot 3 maanden plus een dag voor de cursusdatum is de cursist een aanbetaling van 25% verschuldigd;

  b. bij annulering tot 2 maanden plus een dag voor de cursusdatum is de cursist 50% van het huurbedrag verschuldigd;

   

  c. bij annulering tot 1 maand plus een dag voor de cursusdatum is de cursist 75% van het huurbedrag verschuldigd;

  d. bij annulering 1 maand of korter dan 1 maand voor de cursusdatum is de cursist is de volledige overeengekomen prijs verschuldigd.

   

   

  Groepscursussen voor particulieren worden uitgevoerd door Annemiek onder de bedrijfsnaam SouLight Shining BV

  *** prijzen voor particulieren. Voor bedrijven gelden andere tarieven.

   

   

   

  je levenspad volgen
  luisteren-naar-je-innerlijke-stem
  praten-met-de-overkant
  Helende Handen 1
  Helende Handen 2
  hh-verdiepingsdag
  werken in de 21 auralagen
  De 40 auralagen in de praktijk
  retraite 2021
  De 40 Zin-tuigen®
  Hooggevoelig zijn
  hsp slechthorenden
  Lezing 'De 40 auralagen'
  cursusagenda
  inschrijven