NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

De 12 Universele Wetten

De 12 Universele Wetten

Vraag en het wordt je gegeven. Bijna iedereen kent deze Wet van Aantrekking wel. Of misschien deze: wie zaait, zal oogsten.
Voorbeelden van de universele wetten. De altijd geldende wetten, de basis in ons leven. Ze geven je leven richting en helpen creëren en manifesteren.
Maar er zijn meer universele wetten die invloed hebben op je leven en daar gaat deze nieuwe cursus over: De 12 universele wetten.

In deze tweedaagse cursus stellen we eerst vast op welke vlakken het voor jou in je leven soepeler, beter of anders zou mogen gaan. Waar sta je en wat zou je liever willen?

En daarna kijken we naar de 12 wetten. Welke zijn het? Hoe krijg je er gevoel voor? En hoe herken je waar jij over struikelt? En hoe werken al deze krachten eigenlijk samen in het dagelijks leven? Wat is hun invloed op die gebieden waarop het bij jou misschien wat minder goed gaat?

En ook niet onbelangrijk: hoe kun je ze juist benutten? Hoe kun je je erdoor laten dragen? Want de wetten werken toch wel, dus kun je er net zo goed voor zorgen dat ze vóór je werken!

Twee dagen plus een avondprogramma waarin je het fijnstoffelijke van de wetten voor je zelf gaat herkennen en integreren zodat je waar dat nodig is concrete stappen kunt zetten. Je gaat het leven nog net wat beter begrijpen dan dat je al deed en dat maakt het makkelijker om je er helemaal aan over te geven en erop te vertrouwen.

Praktische informatie vind je in de cursusagenda en aanmelden kan eveneens via deze agenda.