NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Retraites 2023

Retraite: De 40 lagen van jouw Ziel - Haute Marne, Frankrijk

 

 

Op vakantie naar jezelf. Een hele week waarin je spelenderwijs alle belangrijke levensthema’s onderzoekt, ervaart en issues erin heelt. Gebaseerd op de 40 lagen van jouw ziel, de 40 auralagen. En dat alles in het prachtige Franse Centre Lothlorien, in de Haute Marne (iets boven Dijon).

In je aura, jouw energieveld, vind je weerspiegeld wie jij bent, hoe je dingen verwerkt en waar je staat in je leven en in je ontwikkeling. Wat kom je eigenlijk doen hier op aarde en met wie? Soms gaat het goed en soms gaat dat wat minder en loop je op enig niveau vast. Vastgelopen energie kan dan uitmonden in ziekte, lastige emoties of donkere gedachten of problemen of in niet meer weten wat te doen in je leven. Door er op een juiste manier aandacht aan te besteden, kun je hiervan herstellen en ook je opgelopen (energetische) kwetsuren helen. Zo kun je vaak ook ziekte of nieuwe moeilijkheden voorkomen.

Ook bevat je aura informatie over jouw levensdoelen: wat maakt jou gelukkig, wat geeft je een vervuld gevoel en met wie zou je de levensreis kunnen maken? Wie is en zijn er dus wezenlijk belangrijk voor je? En waarom is het einde van een relatie of het afscheid nemen van bepaalde mensen soms toch zo lastig te verwerken? Wat resoneert met je en wat wil dit eigenlijk zeggen?

Tijdens deze Helende Week werken we onder meer met dagelijks speciaal voor de gelegenheid geschreven heerlijke geleide meditatiesallerhande ondersteunende oefeningen, stukjes theorie over de ziel en de auralagen, energetisch werken, readings, inzichten, aura’s, energetische opstellingen, massages (:-)), aandacht voor jezelf, reflectie, verbinding, alleen-tijd, natuur, stilte, inspiratie, plezier en ontspanning.

 

Behalve dat je rond het Chateau in de prachtige natuur in het bos en aan het meer kunt vertoeven, wandelen we er ook door al jouw auralagen, door alle niveaus van jouw energie, ondertussen alle thema’s aanrakend die voor jou relevant zijn. Het doel is zo lekker mogelijk in je vel (komen te) zitten, te herstellen van wat jou in het verleden heeft verwond en wat je nog (onbewust) tegenhoudt je leven ten volste te leven. Los te laten wat niet langer nodig is om mee te dragen om met een open vizier en een blij hart nieuwe keuzes te kunnen maken, afgestemd op wat jouw specifieke doel is hier op aarde en jouw leven op een vervullende manier te vervolgen.

Heb je zin om deel te nemen omdat je resoneert met de energie van deze intensieve, rustgevende en tegelijkertijd speelse, vrolijke retraite? Het kan allemaal. En er hoeft helemaal niks. Alle onderdelen zijn facultatief, maar waarschijnlijk wil je er geen een missen want het is een maatwerkprogramma dat helemaal is afgestemd op de groep en jou als deelnemer. Je kiest dus op de dag zelf waar je het meest behoefte aan hebt, dus je kunt het zo intensief maken als dat je zelf wilt.

Wanneer: zondag 3 september 2023 17.00 uur – zaterdag 9 september 10.00 uur

(zondag 3 september 2023 17.00 uur is de aftrap en zetten we de energie en intentie voor onze week samen neer. Elke avond is er een avondprogramma met een geleide meditatie, na het diner, zodat je heerlijk relaxt de nacht in gaat. Op vrijdagavond is de slotmeditatie en ronden we af rond 21.30 uur. Het vertrek vindt plaats op zaterdagochtend 9 september 2023 na het ontbijt, rond 10.00 uur.)

Begeleiding: Annemiek Douw

Deelnemers: maximaal 10

LocatieCentre Lothlorien, Haute Marne, Frankrijk

 

Retraiteprijs: €1.650,- inclusief begeleiding door Annemiek, alle materialen, eigen kamer (of eigen blokhut), volpension en zalige massage. Exclusief reiskosten, carpoolen wordt gewaardeerd.

Over Annemiek Douw: Annemiek is naast paranormaal energetisch therapeut, medium, managementcoach en trainer, specialist in de 40 auralagen en auteur van 3 boeken hierover. Ze weet als geen ander de 40 grote levensthema’s die hieraan gekoppeld zijn te duiden als ze opspelen in jouw leven. Ze zet de basis energie neer, helpt je ontdekken wat je er zelf mee kunt en zorgt ervoor dat je precies de juiste input en begeleiding krijgt tijdens deze retraite. Liefdevol doorpakkend. En natuurlijk met de nodige humor.

Aanmelden kan via de cursus-aanmeldknop in de linker kolom van de agenda

NB. Omdat het een combinatie van retraite en coachingsweek is, kan er ook een zakelijke factuur geregeld worden.

NB2. Je leert deze week niet om zelf energetisch behandelen in de 40 auralagen. Daar zijn andere cursussen voor. Je past alles wat er in deze week aan bod komt, in eerste instantie vooral toe op jezelf.

We werken in verschillende ruimtes en bij goed weer werken we natuurlijk buiten. Deze foto is ter illustratie, van een andere groep met een andere trainer.

Annuleringsregeling

Voor deze retraite geldt de volgende annuleringsregeling:

  1. Bij annulering tot uiterlijk 2 juni is de cursist een aanbetaling van 25% verschuldigd
  2. Bij annulering tot uiterlijk 2 juli is de cursist 50% van het cursustotaal verschuldigd
  3. Bij annulering op 3 juli 2023 of later is de cursist de volledige cursusprijs verschuldigd

Maar natuurlijk hopen we dat we die regeling niet nodig gaan hebben en dat je gewoon komt!

je levenspad volgen
luisteren-naar-je-innerlijke-stem
praten-met-de-overkant
Helende Handen 1
Helende Handen 2
hh-verdiepingsdag
werken in de 21 auralagen
De 40 auralagen in de praktijk
retraite 2021
De 40 Zin-tuigen®
Hooggevoelig zijn
hsp slechthorenden
Lezing 'De 40 auralagen'
cursusagenda
inschrijven