NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Retraite 2022: Thuiskomen bij JeZelf

Viereneenhalve dag helemaal voor jezelf. Op een rustige, weldadige locatie waar de energie je aan alle kanten ondersteunt. Het eten is er heerlijk, het gezelschap aangenaam, je eigen kamer een oase van rust en onder begeleiding van Annemiek Douw kom je weer helemaal thuis bij jeZelf. Een Maatwerk-anders-dan-anders retraite, aangepast aan wat jij nodig hebt: heerlijke geleide meditaties, oefeningen, energetisch werken, aura’s, aandacht, reflectie, massages (:-)), verbinding, natuur, stilte, inspiratie, plezier en ontspanning.  

Voor mensen die graag terug bij zichZelf willen komen. Of graag intensiever contact willen met zichzelf, dat kan natuurlijk ook. Wil je op je gemak afstemmen op jeZelf en ontdekken wat je wilt in de volgende fase van je (werkzame) leven? Of wil je in een relaxte setting kijken naar wat jou weerhoudt van echt leven naar je potentieel? Wil je loslaten wat je volgens anderen (of jezelf) allemaal moet en uitvinden waar je zelf staat en wat je zelf voelt? Of heb je een andere vraag voor jezelf waarin je begeleiding wilt in deze bijzondere setting?

Of heb je gewoon zin om deel te nemen zonder vooropgezet doel omdat je resoneert met de energie van deze intensieve, rustgevende retraite? Het kan allemaal. En er hoeft helemaal niks. Alle onderdelen zijn facultatief, maar waarschijnlijk wil je er geen een missen want het is een maatwerkprogramma dat helemaal is afgestemd op jou als deelnemer.

.

(En voor de liefhebber zijn er op 20 minuutjes rijden zelfs zeehonden in het wild te spotten)

 

Datum: zondag 18 september 20.00 uur tot en met donderdag 22 september 2022 17.00 uur. NB. Op maandag, indaag en woensdag is er een avondprogramma in de vorm van een geleide meditatie, na het diner.

 

 

Locatie: retreatcenter The Land of Now, Siddeburen (Groningen)

 

Op The Land of Now:
Je beschikt over een eigen slaapkamer (geen kamer delen dus), ingericht met fijne en duurzame boxsprings en voorzien van eigen douche en toilet. We werken in de ruime zaal en hebben daarnaast een sfeervolle salon met aangrenzende serre voor ontspanning en kletsen en natuurlijk is er het restaurant om zalig te eten. Bovendien is er buiten volop ruimte en inspiratie met o.a. een intieme buitensauna. We hebben de locatie exclusief voor onszelf. We zijn de enige aanwezigen; onze sfeer en energie is dus alom aanwezig en je kunt je hier heerlijk in onderdompelen.

 

De sauna van het Land of Now

 

 

The Land of Taste – Ethical food & drinks
Het food concept The Land of Taste, dat door het bevlogen team gerealiseerd wordt, brengt een inspirerende visie op voeding, smaak en ethiek samen: verse en duurzame kwaliteitsproducten, plant based, veelal biologisch, regionaal en fairtrade. Duurzaamheid en groentes spelen de hoofdrol in een verfijnd smakenpalet, waar je geïnspireerd wordt met verrassende gerechten. Dat is verrassend voor jou en fijn voor de wereld.

 

 

Aantal deelnemers aan deze retraite: maximaal 14 personen

 

Investering:  € 1.450,- (dit is inclusief 4 overnachtingen in een privékamer, 4 x ontbijt, 4 lunches en 3 diners, begeleiding door Annemiek, materialen, toeristenbelasting en … een heerlijke wellness massage)

 

Begeleiding: Annemiek Douw

 

NB. Voor deze retraite gelden andere aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden dan bij mijn cursussen. En omdat het een combinatie van retraite en coachingsweek is, kan er ook een zakelijke factuur geregeld worden.

 

Aanmelden svp via de cursus-aanmeldknop in de linker kolom van de agenda

 

je levenspad volgen
luisteren-naar-je-innerlijke-stem
praten-met-de-overkant
Helende Handen 1
Helende Handen 2
hh-verdiepingsdag
werken in de 21 auralagen
De 40 auralagen in de praktijk
retraite 2021
De 40 Zin-tuigen®
Hooggevoelig zijn
hsp slechthorenden
Lezing 'De 40 auralagen'
cursusagenda
inschrijven