NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Retraites 2024

Retraite: De 40 lagen van jouw Ziel in Groesbeek, Nederland

Op vakantie naar jezelf. Vijf hele dagen waarin je spelenderwijs alle belangrijke levensthema’s onderzoekt, ervaart en issues erin heelt. Gebaseerd op de 40 lagen van jouw ziel, de 40 auralagen. En dat alles in de prachtige natuur in Groesbeek, in conferentieoord De Poort.

In je aura, jouw energieveld, vind je weerspiegeld wie jij bent, hoe je dingen verwerkt en waar je staat in je leven en in je ontwikkeling. Wat kom je eigenlijk doen hier op aarde en met wie? Soms gaat het goed en soms gaat dat wat minder en loop je op enig niveau vast. Vastgelopen energie kan dan uitmonden in ziekte, lastige emoties of donkere gedachten of problemen of in niet meer weten wat te doen in je leven. Door er op een juiste manier aandacht aan te besteden, kun je hiervan herstellen en ook je opgelopen (energetische) kwetsuren helen. Zo kun je vaak ook ziekte of nieuwe moeilijkheden voorkomen.

Ook bevat je aura informatie over jouw levensdoelen: wat maakt jou gelukkig, wat geeft je een vervuld gevoel en met wie zou je de levensreis kunnen maken? Wie is en zijn er dus wezenlijk belangrijk voor je? En waarom is het einde van een relatie of het afscheid nemen van bepaalde mensen soms toch zo lastig te verwerken? Wat resoneert met je en wat wil dit eigenlijk zeggen?

Tijdens deze Helende Week werken we onder meer met dagelijks speciaal voor de gelegenheid geschreven heerlijke geleide meditatiesallerhande ondersteunende oefeningen, stukjes theorie over de ziel en de auralagen, energetisch werken, readings, inzichten, aura’s, energetische opstellingen, aandacht voor jezelf, reflectie, verbinding, alleen-tijd, natuur, stilte, inspiratie, plezier, massage en ontspanning.

Geleide Meditatiedag

Behalve door de mooie natuur, wandelen we ook door al jouw auralagen, door alle niveaus van jouw energie, ondertussen alle thema’s aanrakend die voor jou relevant zijn. Het doel is zo lekker mogelijk in je vel (komen te) zitten, te herstellen van wat jou in het verleden heeft verwond en wat je nog (onbewust) tegenhoudt je leven ten volste te leven. Los te laten wat niet langer nodig is om mee te dragen om met een open vizier en een blij hart nieuwe keuzes te kunnen maken, afgestemd op wat jouw specifieke doel is hier op aarde en jouw leven op een vervullende manier te vervolgen.

Heb je zin om deel te nemen omdat je resoneert met de energie van deze intensieve, rustgevende en tegelijkertijd speelse, vrolijke retraite? Het kan allemaal. En er hoeft helemaal niks. Alle onderdelen zijn facultatief, maar waarschijnlijk wil je er geen een missen want het is een maatwerkprogramma dat helemaal is afgestemd op de groep en jou als deelnemer. Je kiest dus op de dag zelf waar je het meest behoefte aan hebt, dus je kunt het zo intensief maken als dat je zelf wilt.

Wanneer: zondag 2 juni 2024, 9.00 uur – donderdag 6 juni 2024, 17.00 uur

Elke avond is er een avondprogramma met een geleide meditatie, na het diner, zodat je heerlijk relaxt de nacht in gaat.

Begeleiding: Annemiek Douw

Deelnemers: maximaal 8

Locatie: Conferentieoord De Poort, Groesbeek, Nederland

Retraiteprijs: €1.600,- inclusief begeleiding door Annemiek, alle materialen, eigen kamer met wastafel, (waarbij sommige kamers een gedeelde badkamer hebben), volpension en zalige massage door Boudine Schoenmakers. Exclusief reiskosten.

Vroegboekkorting: €50,- korting als je je inschrijft en 50% van de cursusprijs aanbetaalt vóór 1 januari 2024

Over Annemiek Douw: Annemiek is naast paranormaal energetisch therapeut, medium, managementcoach en trainer, specialist in de 40 auralagen en auteur van 3 boeken hierover. Ze weet als geen ander de 40 grote levensthema’s die hieraan gekoppeld zijn te duiden als ze opspelen in jouw leven. Ze zet de basis energie neer, helpt je ontdekken wat je er zelf mee kunt en zorgt ervoor dat je precies de juiste input en begeleiding krijgt tijdens deze retraite. Liefdevol doorpakkend. En natuurlijk met de nodige humor.

Aanmelden kan via de cursus-aanmeldknop in de linker kolom van de agenda

NB. Omdat het een combinatie van retraite en coachingsweek is, kan er ook een zakelijke factuur geregeld worden.

NB2. Je leert deze week niet om zelf energetisch behandelen in de 40 auralagen. Daar zijn andere cursussen voor. Je past alles wat er in deze week aan bod komt, in eerste instantie vooral toe op jezelf.

Annuleringsregeling

Voor deze retraite geldt de volgende annuleringsregeling:

  1. Bij aanmelden betaal je €100,- administratiekosten. Dit bedrag is non-refundable.
  2. Bij annulering tot uiterlijk 2 februari 2024 is de cursist een aanbetaling van 25% verschuldigd
  3. Bij annulering van 3 februari tot en met 1 april 2024 is de cursist 50% van het cursustotaal verschuldigd
  4. Bij annulering op 2 april 2024 of later is de cursist de volledige cursusprijs verschuldigd

Door je in te schrijven ga je akkoord met deze leveringsvoorwaarden.

Maar natuurlijk hopen we dat we deze regeling niet nodig gaan hebben en dat je gewoon komt!