NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Retraites 2023: in wording!

Hier staat nog even de oude tekst, want anders was het zo kaal. Maar zo krijg je wel een indruk van hoe de retraite van najaar 2022 is geweest. Een soortgelijke retraite gaat in 2023 weer plaatsvinden, net als nog andere programma’s, Helende Weken genaamd. Daar wordt momenteel hard aan gewerkt. Mocht je op de hoogte willen gehouden worden van data en overige informatie van deze programma’s, meld je dan even aan via de linkerkolom via agenda. Als je ‘vooraanmelding’ aangeeft, verplicht het je tot niks en krijg je een seintje als er nieuws is.

 

Viereneenhalve dag helemaal voor jezelf. Op een rustige, weldadige locatie waar de energie je aan alle kanten ondersteunt. Het eten is er heerlijk, het gezelschap aangenaam, je eigen kamer een oase van rust en onder begeleiding van Annemiek Douw kom je weer helemaal thuis bij jeZelf. Een Maatwerk-anders-dan-anders retraite, of een coachingsweek die eigenlijk net niet helemaal een coachingsweek is. Het is maar net hoe je er tegenaan kijkt. Alles is afgestemd op wat jij nodig hebt: dagelijks meerdere heerlijke  geleide meditatiesallerhande ondersteunende oefeningen, energetisch werken, inzichten, aura’s, opstellingen, massages (:-)), aandacht voor jezelf, reflectie, verbinding, natuur, stilte, inspiratie, plezier en ontspanning.  

Voor wie: voor mensen die graag terug bij zichZelf willen komen. Of graag intensiever contact willen met zichzelf, dat kan natuurlijk ook. Die wat te verwerken hebben of zichzelf een beetje uit het oog verloren zijn. Wil je op je gemak afstemmen op jeZelf en ontdekken wat je wilt in de volgende fase van je (werkzame) leven? Of wil je in een relaxte setting kijken naar wat jou weerhoudt van echt leven naar je potentieel? Wil je loslaten wat je volgens anderen (of jezelf) allemaal moet en uitvinden waar je zelf staat en wat je zelf nu eigenlijk voelt? Of heb je een andere vraag voor jezelf waarin je begeleiding wilt in deze bijzondere setting?

Of heb je gewoon zin om deel te nemen zonder vooropgezet doel omdat je resoneert met de energie van deze intensieve, rustgevende, vrolijke retraite? Het kan allemaal. En er hoeft helemaal niks. Alle onderdelen zijn facultatief, maar waarschijnlijk wil je er geen een missen want het is een maatwerkprogramma dat helemaal is afgestemd op de groep en jou als deelnemer.

Annemiek is naast paranormaal energetisch therapeut en management coach en trainer, specialist in de 40 auralagen en auteur van 3 boeken hierover. Ze weet als geen ander de 40 grote levensthema’s die hieraan gekoppeld zijn, te duiden als ze opspelen in jouw leven. Ze helpt je ontdekken wat je er zelf mee kunt en zorgt ervoor dat je precies de juiste input en begeleiding krijgt tijdens deze retraite. Liefdevol doorpakkend. En zonodig behandelt ze op blokkades die jouw thuiskomen bij jezelf tijdens deze dagen in de weg staan.

(En voor de liefhebber zijn er op 20 minuutjes rijden zelfs zeehonden in het wild te spotten)

 

Datum: zondag 18 september 20.00 uur tot en met donderdag 22 september 2022 17.00 uur. Op zondag is de aftrap om 20.00 uur en zetten we de energie en intentie voor onze viereneenhalfdaagse samen neer. Op maandag, dinsdag en woensdag is er een avondprogramma in de vorm van een geleide meditatie, na het diner, zodat je heerlijk relaxt de nacht in gaat.

 

 

Je beschikt over een eigen slaapkamer (geen kamer delen dus), ingericht met fijne en duurzame boxsprings en voorzien van eigen douche en toilet. We werken in de ruime zaal en hebben daarnaast een sfeervolle salon met aangrenzende serre voor ontspanning en kletsen en natuurlijk is er het restaurant om zalig te eten. Bovendien is er buiten volop ruimte en inspiratie met o.a. een intieme buitensauna. We hebben de locatie exclusief voor onszelf. We zijn de enige aanwezigen; onze sfeer en energie is dus alom aanwezig en je kunt je hier heerlijk in onderdompelen.

De sauna van het Land of Now

 

 

We eten verse en duurzame kwaliteitsproducten, plant based, veelal biologisch, regionaal en fairtrade. Duurzaamheid en groentes spelen de hoofdrol in een verfijnd smakenpalet, waar je geïnspireerd wordt met verrassende gerechten. Dat is verrassend voor jou en fijn voor de wereld.

En natuurlijk zorg ik net als in mijn praktijk voor de nodige snoeperijen die net iets minder verantwoord zijn. Mocht je toch behoefte hebben aan chocolade ofzo….

 

 

Aantal deelnemers aan deze retraite: maximaal 14 personen: volgeboekt

 

Investering:  € 1.450,- (dit is inclusief 4 overnachtingen in een privékamer, 4 x ontbijt, 4 lunches en 3 diners, begeleiding door Annemiek, materialen, toeristenbelasting en … een heerlijke wellness massage)

 

Begeleiding: Annemiek Douw

 

NB. Omdat het een combinatie van retraite en coachingsweek is, kan er ook een zakelijke factuur geregeld worden.

 

Aanmelden kon via de cursus-aanmeldknop in de linker kolom van de agenda

 

 

 

je levenspad volgen
luisteren-naar-je-innerlijke-stem
praten-met-de-overkant
Helende Handen 1
Helende Handen 2
hh-verdiepingsdag
werken in de 21 auralagen
De 40 auralagen in de praktijk
retraite 2021
De 40 Zin-tuigen®
Hooggevoelig zijn
hsp slechthorenden
Lezing 'De 40 auralagen'
cursusagenda
inschrijven