NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

RSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Meditaties

 

Bij het creëren en leven van jouw fijnste leven, heb je meestal niet alles onder controle. Je kunt nou eenmaal niet bepalen wat andere mensen precies doen, al kies je op zeker niveau wel zelf welke situaties je aan wilt trekken en mee wilt maken. En je kiest zeker zelf hoe je er mee om wilt gaan en welke invloed je het op je laat hebben. 

Deze meditaties zijn daar een ondersteuning bij. Afgestemd op de Universele Wetten helpen ze je focussen op jouw best mogelijke leven, terwijl je makkelijker omgaat met lastige situaties, gevoelens en dagelijkse werkelijkheden. Ze ondersteunen je bij het loslaten wat niet langer bij je past, je gedachten herformuleren in een positieve(re) richting, je energie opschonen en helpen je zo opnieuw uit te komen bij jeZelf.

Door je energie op te schonen, wordt het makkelijker om je af te stemmen op jouw potentieel. Op het leven dat echt voor jou bedoeld is.

En door hier goed op afgestemd te blijven, kun je het ook daadwerkelijk werkelijkheid laten worden.

 

Ik plaats regelmatig een nieuwe meditatie, waarbij de recentste steeds bovenaan komt te staan. Wil je vanzelf geïnformeerd worden als er weer een nieuwe is? Meld je dan even aan via de daarvoor bestemde knop.

(en als je geniet van deze meditaties, kijk je dan ook even bij de meditatiedagen, cursussen en retraites, waar ik weer andere, maatwerk live meditaties geef?)

Ik werk natuurlijk veel in de 40 auralagen en al gaan deze meditaties daar niet specifiek over, ze dragen wel bij aan groei en heling erin. Daarom geef ik per meditatie aan, in welke auralaag/auralagen en bijbehorende thema’s hij je extra ondersteunt. De uitgebreide uitleg van al deze thema’s vind je natuurlijk terug in mijn boeken, staan bij de meditaties alleen het bijbehorende onderwerp in de auralagen.

En bij de aura werkt het als volgt: heelt er iets in bijvoorbeeld auralaag 18, dan beginnen alle hieraan gerelateerde stukken in de onderliggende auralagen (in dit voorbeeld dus 1 tot en met 17) vervolgens ook te helen. Dus je zet nogal wat in gang!  🙂

Wachtend op een wonder

Zit je in zo’n tijd waarin het niet zo goed gaat, een niemandsland misschien en denk je dat je hier niet per se zelf iets aan kunt veranderen? Is de situatie erg complex of kun je er zelf niets aan doen omdat een beslissing niet bij jou ligt?Wanneer je eigenlijk alleen maar kunt wachten totdat alles beter wordt, of zelfs twijfelt of dat wel mogelijk is en je hebt een wonder nodig, is dit een meditatie voor jou. 

Hij werkt vooral in auralaag 30 en lager door.

Achter je muurtje

Soms hebben mensen last van wat ze voelen of hoe hen dat overvalt en trekken ze zich even terug. Dan creëren ze ruimte voor zichzelf door tijdelijk niet meer mee te doen en wat afstand te nemen. Op deze manier gaan ze uit contact in een poging om zich minder kwetsbaar te voelen. Herken je jezelf hierin? Luister dan eens naar: achter je muurtje.

Hij werkt vooral in auralaag 28 en aan alles wat aan vertrouwen gekoppeld is in de auralagen eronder.

 

Uit evenwicht

Ben je uit evenwicht? Of de weg een beetje kwijt? Dan helpt deze meditatie je om weer rustig te worden en je balans te hervinden. Je hoeft er eigenlijk maar weinig voor te doen, alleen de woorden toe te laten.

Hij werkt op alle 40 auralagen, want alle auralagen kunnen uit balans zijn en de boel voor je verstoren!

 

Blij met mezelf – meditatie

Een geleide meditatie voor mensen die even wat minder blij zijn met zichzelf of nog blijer zouden willen worden. Het is een opsteker, een steuntje in de rug dat helpt ontspannen en je stemming verbetert. En hij werkt vooral op auralaag 30 en lager.

 

Vol goede moed je moed hervinden – meditatie

Er zijn tijden dat de moed je in de schoenen zinkt. Of dat je hem ronduit bent verloren.

Deze meditatie helpt je om jezelf op een zachte liefdevolle manier te herpakken zodat je weer echt verder kunt. De goede kant op gaat. Hij werkt werkt vooral op auralaag 30, 28 en lager.

Eenzaamheid – meditatie

Er zijn periodes waarin alleen zijn soms lastiger is dan in andere. Dan gaat alleen-zijn over in eenzaamheid. Deze meditatie is bedoeld om, als je je eenzaam voelt, daar vrede mee te sluiten en weer te helpen verbinden. Verbinden met het leven. Zodat dingen kunnen veranderen.

Deze meditatie werkt vooral op thema’s in auralaag 31 en lager.

Groeien en rustig loslaten wat er niet meer bij je past

Deze ontspannende meditatie helpt je rustig dat loslaten wat niet langer meer bij je past. Ondersteunt je bij het omgaan met het soms wat ongemakkelijke gevoel van groeien, niet meer passen in je oude situatie en daardoor je vastigheid kwijtraken terwijl je nog niet weet wat ervoor in de plaats zal komen. Om dat wat je niet langer past, gewoon niet meer vast te houden en te laten gaan. Zodat er ruimte komt voor het nieuwe. Passend bij de nieuwe jij.

Hij werkt vooral op auralaag 28 en lager.

Jezelf weer opladen (in de zon) – meditatie

Ben je moe, uitgeput of misschien een beetje leeg-gegeven? Deze meditatie helpt je om je weer op te laden, zonder dat je er echt iets voor hoeft te doen.

Hij helpt je ontspannen, maakt je schoon en laadt jou op. De werking is het sterkste in auralaag 1 (je fysieke lichaam) en auralagen 21 tot en met 1.

Omgaan met angst en zorgen (remastered) – meditatie

Voor als je hoofd blijft malen over dingen die je toch niet kunt veranderen door er veel over na te denken. Voor als je angsten met je op de loop gaan. Voor als je je zorgen maakt en voor wanneer je je hoop verloren hebt. Deze meditatie is een zachte manier om daar verandering in te brengen. Hij brengt je tot rust, terug in het moment, waarin alles vredig en goed is.

Deze meditatie ondersteunt vooral auralaag 18 en 28 en onderliggende.

Misbruik (nee is gewoon nee) – meditatie

Deze meditatie is bedoeld om je, als je misbruik hebt meegemaakt, als iemand over jouw grenzen heen is gegaan, te helpen helen. Om je een stapje te helpen zetten richting je nieuwe zelf.

Wat gebeurd is, kan nooit ongedaan gemaakt worden, maar het kan wel worden geheeld. Verwerkt en omgezet worden in een nog sterkere jij. Het hoeft je leven niet langer te bepalen. Er is wel degelijk licht aan het einde van de tunnel.

Deze meditatie werkt vooral helend op thema’s in auralagen 31, 28, 18 en lager.

Kwetsbaarheid – meditatie

Kwetsbaarheid is een vreemd woord. De een krijgt al buikpijn bij het idee van kwetsbaar zijn, en de ander zit er helemaal niet mee. Voor degenen die zich te kwetsbaar voelen of zich sterker zouden willen voelen, is deze meditatie. Om te ervaren hoe kwetsbaarheid je kracht kan zijn.

Deze meditatie richt zich vooral op de verbinding van ziel tot ziel in auralaag 21 en onderliggende lagen.

Vergeven – meditatie

Als je vastloopt in je leven, of vaak dezelfde negatieve dingen denkt, is het soms tijd om iemand te vergeven. Deze meditatie helpt je om daar in een half uurtje op je gemak een stapje in te zetten. Zodat jij echt verder kunt met je leven. – Met een klein vleugje Ho’oponopono –

Deze meditatie ondersteunt vooral auralaag 28 en onderliggende.

Boos – meditatie

Af en toe ben je boos, woedend, gefrustreerd of spring je bijna uit je vel. Deze meditatie is bedoeld om iets met die boosheid te doen. Hij helpt je om dat te omarmen wat je voelt, zonder erin te gaan zwelgen. En daarna weer verder te gaan met je leven.

Deze meditatie ondersteunt auralagen 3, 18 en 28 en onderliggende.

Vertrouwen hervinden – meditatie

Soms vraag je je af, wie je nog vertrouwen kunt. Ben je je vertrouwen in anderen, het leven of jezelf gaandeweg kwijtgeraakt. Deze meditatie is bedoeld om je een stapje te helpen zetten en dat vertrouwen terug op te bouwen.

Deze meditatie ondersteunt auralagen 18 en 28 en onderliggende.

Eigenwaarde – meditatie

Er zijn momenten waarin je jezelf eigenlijk maar zo zo vindt. Of misschien zelfs wel weinig of helemaal niks waard. Op dergelijke dagen kan deze meditatie je helpen om weer in contact te komen met die plek binnenin je waar het zaadje zit van zelfwaardering en eigenliefde.

Deze meditatie ondersteunt vooral auralaag 18 en 28 en onderliggende.

Je plek in het leven vinden – meditatie

Soms vraag je je af waarom je eigenlijk hier op aarde bent. Of weet je even niet meer zo goed vol te houden, of heb je gewoon heimwee. Deze meditatie is bedoeld om je af te stemmen op dat wat je hier komt doen. Waarom je hier bent. Hij helpt je om op de juiste plek te zijn, precies de goede dingen te doen en hij helpt je om de juiste keuzes te maken. Keuzes die voor jou kloppen.

Deze meditatie ondersteunt auralaag 31 en onderliggende.

(Langdurig) ziek zijn – meditatie

Ben je ziek en misschien zelfs al wat langer? Of bevind je je in een andere schijnbaar uitzichtloze situatie? Deze meditatie kan je ondersteunen. Hij helpt je een stap te zetten richting ontspanning en voorlopig accepteren hoe je je voelt. Zodat er energie vrijkomt om vooruit te gaan.

Deze meditatie ondersteunt afhankelijk van de oorzaak van je ziekzijn alle relevante auralagen.

Loslaten en je cellen opschonen – meditatie

Heb je veel spanning, last van emoties of houd je dingen vast en merk je dat in je lichaam, dan werkt deze ontspannende meditatie voor je als een verkwikkend zomerbuitje.

Deze meditatie ondersteunt afhankelijk van de oorzaak van je vasthouden alle relevante auralagen en werkt extra goed op 18, 3 en 2 en onderliggende.

Alleen zijn – meditatie

Zoveel mensen lijken het samen gezellig te hebben. En misschien niet eens zo gezellig te hebben, maar ze zijn in ieder geval samen. Dat kan ervoor zorgen dat je je extra alleen voelt. Of ziekte of lockdowns zorgden ervoor dat je niemand zag of sprak. Deze meditatie van 10 minuten helpt je om het in je zogenaamde eentje toch zo fijn mogelijk te hebben.

Deze meditatie ondersteunt vooral auralaag 30 en onderliggende.

 

NB. mijn meditaties staan gratis op Youtube, als extra service. Als je daar geen abonnement op hebt, kan er helaas reclame doorheen komen. Zo werkt Youtube nou eenmaal en ik kan daar helaas niets aan doen. Ik hoop in 2024 een platform te hebben gevonden waarin dat anders is.

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter