NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

13266 km vliegen voor een consult met Annemiek Douw?!

Vandaag heb ik een nieuwe mijlpaal gepasseerd: ik heb de hele dag gewerkt met twee cliënten die speciaal voor een consult met mij ingevlogen kwamen vanuit Kaapstad, Zuid-Afrika! Ongelooflijk hè? 13.266 km!!

De dame in het gezelschap had de Engelse versie van mijn eerste boek ontdekt, 21 Layers of the Soul en wist meteen dat ze naar me toe wilde omdat er al een paar jaar iets pittigs speelde waar ze niet uitkwam met andere healers en waar ik wel wat mee zo kunnen, zo vermoedde ze.

Dat had ze goed aangevoeld. En als mijn tweede boek ook al in het Engels was verschenen, had ze het kunnen onderbouwen met bijpassende voorbeelden maar nu deed ze het puur op intuïtie. En had het bij het rechte eind. Al toen de afspraken in wording waren wist ik dat ze gelijk had en dat het een heel nuttige en bijzondere dag zou worden. Ik heb me er echt op verheugd.

Dus heb ik deze zonnige dag waarop het 33 graden Celsius was hier in Valkenswaard de ochtend met de een gewerkt, daarna gezellig met hen geluncht op het terras van het Oude Wandelpark en daarna hard gewerkt met de ander.

Heel speciaal om twee blijde mensen te zien vertrekken die ruim 12 uur gevlogen hebben voor hun sessie!

En grappig dat toen vantevoren tegen me gezegd werd ‘gelukkig geeft dat helemaal geen extra druk 😉 ’ ik verbaasd reageerde. Ik vond het echt alleen maar heel gaaf, wist dat ik iets kon doen en wat het zou brengen weet ik sowieso nooit, dus zat mijn hoofd er lekker niet tussen en kon ik vrijuit werken.

Het was inderdaad flink aanpoten maar heel mooi om te doen. Ik plak nu aan alle kanten van het energiewerk doen in de turbostand met een dergelijke temperatuur maar ga nu heerlijk nagenieten van deze superfijne dag!

Naschrift: een week later kreeg ik een email van de Zuid-Afrikaanse cliënte die vorige week speciaal uit Kaapstad overgekomen was voor een sessie. Behalve dat ze schreef dat het geweldig goed gaat en ze erg blij is daarmee, schreef ze ook dat ze gezien had dat ik een berichtje gepost had over hun consulten. Dat vond ze leuk. Ze vroeg me om eraan toe te voegen dat ze het de reis en moeite waard hadden gevonden. Waarvan acte 🙂

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter