NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

4 Nieuwe filmpjes op mijn website

De nieuwe filmpjes van mijn site staan online! Als je ervan houdt en benieuwd bent, ga dan gauw naar het geheel nieuwe welkomsfilmpje met daarin een overzicht van mijn site. Mocht je vervolgens bij behandelingen op lichtwerk in de 40 auralagen klikken dan tref je ook een gloednieuw exemplaar aan en als je daarna naar ‘cursussen’ gaat en daar De 40 auralagen in de praktijk selecteert, kun je smullen van weer een ander leuk stukje Creatief met auralagen.

Kijk je tot slot bij cursussen ook nog naar het o zo leuke (al zeg ik het zelf) Helende Handen verdiepingsdag(en) dan heb je kwartet!

En mocht je enthousiast geworden je vervolgens voor een cursus in willen schrijven, ga dan even naar de agenda. Die is nu niet speciaal nieuw, maar wordt sowieso regelmatig ge-update en daar staan dus altijd de nieuwste cursusdata op. Enjoy!

(Met dank aan Guus Gijben voor het tekenen van wat ik in mijn hoofd had en het samen lekker aan de filmpjes bouwen)

nieuwe site

 

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter