NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Alle aurakelsets zijn onderweg

‘Wat ben je aan het doen?’ vraagt Facebook

Nou, aan het uitpuffen van een weekend hard werken: pakjes inpakken met de nu leverbare Fluisteringen van je ziel – aurakelset.
Sommige mensen hadden er zelfs 2, 3 of 4 van besteld, dus het was best een toer om dat logistiek in goede banen te leiden.
De plaatselijke Jumbo had speciaal op verzoek voor mijn zending een extra postnl-container aangevraagd en die stond vandaag al heerlijk op me te wachten.

Dus heb ik dit weekend alles ingepakt en alle verzendlabels aangemaakt, om daarna vanochtend in alle vroegte op afspraak met een alleraardigste Jumbo dame, ik geloof dat ze Carolina heet, alle pakjes naar de juiste adressen te versturen.

En dat was een leuke samenwerking met quiz-ervaring:
ik legde het pakje neer, zij printte het verzendlabel en noemde de voornaam en vervolgens vulde ik de achternaam aan. Best knap van me omdat er een meerdere Est(h)ers, Yvonnes/Ivons en Mariannes tussenzaten. En ik had er maar twee niet meteen goed.
En die twee waren notabene een goede vriend van me (sorry Peter) en mijn lieve zusje en dat laatste had ik helemaal aan mezelf te danken omdat ik voor de grap al haar doopnamen op het etiket had gezet.
En toen herkende ik haar vervolgens niet omdat haar roepnaam heel anders is!

Oftewel, je kunt beter klant zijn dan familie of vriend, want dan weet ik je naam beter!

Nu is het afwachten hoe iedereen die vooraf besteld had en ze nu thuisgestuurd krijgt, de kaarten gaat vinden. Altijd spannend als je iets nieuws uitbrengt en in dit geval helemaal, vind ik.
Gelukkig zijn de eerste reacties heel positief en dus verheug ik me op de officiële doopsessie op de 12e waarin ik alleen maar blije gezichten hoop te zien!

Zoals gezegd zijn de aurakelkaarten vanaf nu te bestellen. Wil je ook een eigen set of wil je de kaarten cadeau doen?

Ga dan svp even naar de bestelpagina want ze zijn alleen via mijn eigen site verkrijgbaar.

Annemiek, wat ben je stil op social media

Ja dat klopt. En niet alleen op social media. Ik ben stil laatste maanden, maar ik zit niet stil. Sterker nog, ik ben bijzonder bezig! Een kleine tip van de sluier maakt duidelijk waarmee: sinds 8 december staat de onderste etage van mijn huis onder water. Nee, ik...

Wachten op een wonder – meditatie online

Zit je in zo’n tijd waarin het niet zo goed gaat, een niemandsland misschien en denk je dat je hier niet per se zelf iets aan kunt veranderen? Is de situatie erg complex of kun je er zelf niets aan doen omdat een beslissing niet bij jou ligt? Wanneer je eigenlijk...

het laatste nieuws van 2023

Nog even en 2023 is alweer ten einde. Om dit jaar mooi uit te luiden en het nieuwe goed te beginnen, ontvang je deze nieuwsbrief met louter positiviteit. Fluisteringen van je ziel aurakelkaarten gelanceerd Orakelkaarten over je aura: aurakelkaarten. Inzichtkaarten met...

Achter je muurtje meditatie online

Soms hebben mensen last van wat ze voelen of hoe hen dat overvalt en trekken ze zich even terug. Dan haken ze emotioneel een beetje af en creëren ze zo ruimte voor zichzelf. Doen ze tijdelijk niet meer mee en nemen ze wat afstand. Gaan ze achter hun figuurlijke...

Helende Handen voor Hondjes

Ik heb het afgelopen jaar veel tijd besteed aan het creëren van nieuwe dingen: een nieuwe retraite (mei ’24), de cursus De 12 universele wetten (maart ‘24) en de meditatiedag op 28 januari ’24. De aurakelkaarten Fluisteringen van je ziel die begin december uitkomen en...

Aurakelkaarten en ander najaarsnieuws

Was 2023 voor jou ook zo productief? Bij mij was het dat zeker. Daarom deze najaarsnieuwsbrief waarin een jaar van voorbereidingen uitmondt in 3 nieuwe cursussen en de lancering van heuse orakelkaarten! Wie weet zit er iets voor je bij?   Fluisteringen van je...

Geleide Meditatiedag Een Gelukkig Nieuw Jaar

Vers van de pers:  Voor alle liefhebbers van mijn geleide meditaties gaat er iets leuks gebeuren op 28 januari 2024! Ik geef een hele dag live geleide meditaties. Niet online, maar gewoon, als mensen, zielen onder elkaar in Conferentieoord de Poort in Groesbeek. 2024...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter