NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?Allereerste Engelse Healing Hands course en nieuwe cursus data

En met nog maar een paar dagen te gaan voordat ik even heerlijk ga uitrusten en genieten van het weer dat na weken buffelen tijdens hittegolven tegen die tijd waarschijnlijk net veranderd is in een wolkbreuk met 14 graden, is het gelukt om zo goed als alle cursussen die voor het najaar al snel volzaten alsnog een keer in te plannen (en ja, dat was echt 1 zin):

Dit zijn:

De individuele cursus: Praten met de Overkant, communiceren met je Ziel, gidsen, engelen overledenen etc. In te plannen via mijn assistente op elke datum die mijn agenda toelaat

Vrijdag 14 december 2018: Helende Handen Verdiepingsdag thema: blessures: geluk of een ongeluk?

Vrijdag 25 januari 2019: De 40 lagen in de praktijk (nog maar 1 plaatsje beschikbaar…)

Vrijdag 22 februari 2019: Helende Handen 1, energetisch werken voor tactiele professionals

en vrijdag 5 april 2019: Helende Handen 2, (leren) werken in de aura

Daarnaast ga ik in Valkenswaard een Helende Handen combi-cursus geven in het Engels. Ken je mensen die daarin geïnteresseerd zijn, laat het ze svp weten?! Dank!

Aanmelden kan via https://annemiekdouw.nl/agenda/
Voor de volledige cursusplanning, zie deze zelfde pagina.

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon. Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!   Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst...

Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug. 2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht. Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter