NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Back to ‘normal’

Wat lekker als het leven weer een beetje ‘normalere’ vorm aanneemt. Tenminste, voor zover dat mogelijk is met mijn vak…

Na een periode van veel verdriet en mantelzorgen en tot slot een flinke griep om al mijn cellen lekker te upgraden naar de juiste actuele informatie, heb ik van de week mijn tweede cursus van dit jaar gegeven.
Na eind januari een ‘Helende Handen 1’ gegeven te hebben was het nu tijd voor ‘De 40 auralagen in de praktijk’. Een cursus in een zeer internationale setting met Italiaanse, Franse, Vlaamse, Hollandse, Limburgse én Brabantse mensen gecompleteerd met een heuse Hagenees 🙂. En toch begrepen we elkaar meestal wonderwel.

Het was een lekkere dag waarin eigen thema’s werden aangeraakt door wat er verteld werd en door de oefeningen die we deden om de hier en daar wat verstarde energie van de auralagen in beweging te zetten. Nieuwe ijkpunten creëren en oude manieren loslaten en ontdekken dat de verschillende aanwezige culturen eigenlijk prachtig symbool staan voor de verschillende zielenrassen en achtergronden van alle aanwezige zielen.

Het ervaren van het verschuivende grid van de aarde en merken wat dat met je eigen energiesysteem doet, bleek dit keer ook erg belangrijk. Mensen die van tevoren redelijk aan het eind van hun latijn of Italiaans waren, bulkten ineens weer van de energie!
Ook de het mooie veld van de grote rode beuk in mijn voortuin en de bijbehorende leylijn waren heerlijke plekjes om bij te tanken.

De cursus liet je ervaren dat iedere ziel echt zijn eigen plan en pad volgt en dat als je ernaar durft te luisteren, je vanzelf door de wet van de aantrekking de juiste andere meeresonerende zielen aantrekt die je nodig hebt voor jouw stuk. Vaak doordat er al een zielsafspraak aan ten grondslag ligt, en soms zonder afspraak, gewoon freestylend, op grond van trilling en resonantie.

Dus wees zoveel mogelijk jezelf, dan trek je altijd de juiste mensen aan!

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter