NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?Bijna klaar voor Franse Helende Handen 1 en 2 cursussen

Het gaat er nu toch echt op lijken. Voor mijn 2 ‘Franse’ cursussen is het materiaal nu klaar. In de loop van deze week vertrek in naar Zuid-Frankrijk met hond en een auto vol met spullen. Eerst ga ik een paar dagen relaxen aan een meertje en daarna geef ik met Pinksteren een tweedaagse combicursus van de oorspronkelijk eendaagse cursussen Helende Handen 1 energetisch (leren) werken voor tactiele professionals en Helende Handen 2 (leren) werken in de aura.

Het denkwerk is gedaan om in een andere setting toch goed te kunnen werken. En dus staat de massage-olie al klaar om ingepakt te worden. De schrijfblokken, pennen, naamstickers, de nieuwe zachte dekentjes, allemaal klaar voor vertrek. De readers en cursusmappen zijn klaar en de certificaten zijn binnen, compleet met aangepast Frans Annemiekpoppetje. De behandelschema’s zijn gemaakt en de sheets zijn gebackupt op een stickje (jaja, al doende leert men). En… de groep zit vol! Met zelfs een echtgenoot van een deelneemster ter plekke stand-by om in te vallen mocht er toch onverhoopt iemand verhinderd zijn. Wat ik niet hoop want het is echt een heel leuk gezelschap.

Het overleg over het menu heeft plaatsgevonden, het restaurantje voor de eerste avond is geboekt en de kamerindeling is ook al gemaakt.

De groepspap werkt, dus er kan onderling overlegd en afgesproken worden en omdat er van de 8 deelnemers 6 van verschillende plaatsen in Nederland speciaal voor de cursus vanaf Brussel naar Rodez in Frankrijk gaan vliegen en de meesten elkaar niet kennen is dit geen overbodige luxe.

2016-04-30 18.19.33

Daags na dit gezellige, energetisch geweldige en leerzame Nederlands Franse Pinksterweekend geef ik een andere variant. Weer een tweedaagse Helende Handen 1 en 2 maar dit keer word ik vertaald in het Frans. Oui oui. Net echt.

Pauline, de Nederlandse eigenaresse die me destijds uitnodigde om bij haar cursus te komen geven, zal mij gaan vertalen. Dat lijkt me nog best een dingetje, zowel voor haar als voor mij. Want ik mag niet te snel praten en zij moet mij letterlijk te zien om te zetten… aan twee kanten een kleine uitdaging dus. En omdat ik wel Nederlandse readers en sheets en dergelijke heb, maar niet beschik over Franse, en het voor twee dagen niet te doen was om al mijn materiaal te laten vertalen, heb ik een soortement doe-het-zelf reader gecreatieft. Eigenlijk meer een ‘writer’ dus.

Ik heb een overzicht gemaakt van de hoofdonderwerpen die voorbijkomen, die zijn vervolgens vertaald in het Frans en vervolgens heb ik die vandaag mooi met verduidelijkende plaatjes en schrijfruimte eromheen gebundeld in een heerlijk mapje. Zo kan ik toch een soort van logisch door de stof heen werken en kunnen mensen het makkelijk terugvinden. Tenminste, als ze het allemaal opschrijven natuurlijk. Ook zij krijgen zo inzicht in hoe je veilig energetisch werken kunt als je mensen aanraakt om daarna door te stomen naar werken in de aura.

Schermafdruk 2016-04-30 18.34.33

De certificaten van deze Franse cursus zijn ook weer maatwerk (met dank aan Ria Grandiek voor al dit extra werk) omdat dit een internationale cursus betreft en dus vanuit mijn BV georganiseerd wordt. Het lijkt best simpel, een cursusje geven in het buitenland, maar er komt toch eigenlijk vrij veel bij kijken.

Mijn hond is veilig inge-ent tegen Franse hondsdolle chiens, de voiture is déjà gestofzuigd en gaat morgen even voor een laatste check en winterbandenwissel naar de garage, mijn paspoort bleek nog geldig, ik ben waslijsten met doe-dingetjes weg aan het werken van wat nog mee moet en wat nog schoon enzo en ik heb me vooral de hele week drie slagen in de rondte gewerkt om naast al mijn consulten alle extra aangevraagde telefonische consulten keurig af te handelen.

Die Koningsdag kwam dus goed uit dit jaar!

Tot slot, ik ga rondom deze cursussen ook nog een aantal consulten doen dus ik ben een tijdje niet bereikbaar nu. Ik ben eind mei weer terug.

En mocht het heel stil blijven van mijn kant, we zitten straks in de middle of nowhere (le centre de nulle part) en wifi schijnt er nog niet doorgedrongen te zijn dus, mocht ik niet reageren op berichtjes, verjaardagen en mail, excusez-moi, het is geen boze opzet, ik ben occupée en ik kan er helaas weinig aan doen. Misschien is het ook wel gewoon lekker rustig.

Mijn assistentes zijn natuurlijk wel gewoon bereikbaar voor het maken van afspraken met me voor daarna, maar ik nu even niet. Ik wens iedereen een hele fijne meimaand et au revoir!

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon. Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!   Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst...

Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug. 2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht. Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter