NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Bloemen van een dankbare cliënt

Kijk eens wat een geweldig mooie bloemen ik heb gekregen! Ze zijn een bedankje van Marcel. Hij is een cliënt van me die in een mooi proces zit en die toestemming heeft gegeven voor het delen van dit verhaal.

Marcel is eind vorig jaar, samen met zijn vrouw, afgereisd naar Mexico om daar een stamceltransplantatie te ondergaan. Hij heeft namelijk MS en wilde doen wat hij kon om het tij te doen keren of op zijn minst te stoppen en daarom heeft hij gekozen voor een ‘alternatieve’ methode om zijn ziekte aan te pakken. Een methode die in Nederland (naar ik hoop nóg) niet vergoed wordt.

Afreizen en wekenlang in Mexico behandeld worden, kost een hoop geld. Daarom had hij in het najaar een crowd funding aktie gestart. In no time had hij het benodigde geld bij elkaar. Een teken dat het absoluut de bedoeling was dat hij erheen ging; het universum en alle wezens daarin werkten duidelijk samen.

Hij kon ook binnen een paar weken al terecht, weer zoiets moois, en ik was bij aanvang betrokken bij het invoelen of het de goede aanpak zou zijn en om te kijken wat er vooraf energetisch gedaan zou worden om het zo succesvol mogelijk te laten worden en dat vervolgens daadwerkelijk ook te doen.

Nou had ik net een huis gekocht en heb ik geen financiële bijdrage geleverd want dat zat er even niet meer in helaas. Wel had ik aangeboden om hem dagelijks gratis te checken en te behandelen op afstand.

Zo gezegd, zo gedaan en dus hadden we per Facetime en per app contact, een kleine uitdaging met ondertussen een verbouwing in mijn nieuwe huis, dozen inpakken voor de verhuizing en mijn gewone drukte in mijn praktijk. Dus vaak was het nachtwerk maar in ieder geval begeleidde ik hem zo goed mogelijk en bereidde zijn aura voor en behandelde na bij elke stap van zijn behandeling. Op die manier heb ik geprobeerd zijn energie en denken in goede banen te (her)leiden.

Marcel’s behandeling was een autologe stamceltransplantatie. Dit betekent dat je eigen stamcellen geoogst worden en hergebruikt; ze worden teruggeplaatst. Dat is vanuit energetisch perspectief zeer interessant want dat betekent dat je geen vreemde energieën of andermans karma binnenkrijgt. De kans van slagen is dan volgens mij veel groter want in je cellen zit alle informatie opgeslagen dus als je stamcellen zou krijgen van een ander kan dat- hoewel het op fysiek niveau een uitkomst kan zijn- energetisch ook zorgen voor een extra uitdaging en daardoor een extra belasting geven. Als je je realiseert dat je weerstand in eerst instantie tijdens de behandeling bewust wordt afgebroken, is dat toch best belangrijk.

Marcel had daar gelukkig niks mee van doen en is als een zonnetje door al zijn behandelingen heen gegaan. Hij durft het zelf nauwelijks hardop te zeggen uit angst het alsnog te jinxen. Het gaat ook nu zeer voorspoedig dus ik ben heel erg blij voor hem. En voor alle andere mensen voor wie deze methode een uitkomst kan blijken te zijn in de toekomst schrijf ik dit stukje, vergezeld van de mooie bloemen die ik van hem kreeg.

Ben je geïnteresseerd in zijn verhaal, of wil je andere mensen sponsoren die een soortgelijke aktie zijn gestart om behandeld te kunnen worden, kijk dan vooral even op zijn pagina. Mooi om zijn filmpjes uit Mexico te zien en bemoedigend voor als je iets mankeert waar vooralsnog geen behandeling voor lijkt te zijn. Het kan maar zo veranderen!

https://nl-nl.facebook.com/marcelneverstopsrunning/

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter