NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Co-auteur

 

Behalve dat ik zelf inmiddels 3 Nederlandse boeken op mijn naam heb staan en een boek in het Engels, ben ik inmiddels ook gast-auteur van 2 andere boeken.

Het Coachingsmethoden boek (2011, uitgeverij Boom Nelissen –onder redactie van Susan van Ass)

Een boek waarin 50 topcoaches (quote van de uitgever :-)) elk in hun eigen hoofdstuk hun methodieken en werkwijze toelichten. Ieder hoofdstuk beslaat slechts 4 pagina’s waardoor je als coach of coachee dus snel 50 verschillende aanpakken naast elkaar kunt leggen en kiezen welke manier het beste bij je past. Ikzelf heb hierin het hoofdstuk over Energetisch Coachen geschreven.

Energy Healing and Soul Medicine 

In deze Amerikaanse (en dus Engelstalige) best seller beschrijven diverse healers hun eigen werkwijze en wat er zoal gebeurt tijdens hun sessies.

Ik heb in dit boek een hoofdstuk geschreven over de 40 Auralagen en daar een energetische ‘vitamine bom’ van gemaakt. Met link naar de tool op mijn Engelse website. Natuurlijk is dit een fijn hoofdstuk om te lezen en al is het maar één hoofdstuk, het is zeer compleet. Ben je geïnteresseerd in meerdere healingmethoden dan is dit boek een aanrader.

En wil je meer weten over mijn eigen manier van werken, die op zich al veel werkvelden beslaat, dan heb je als Nederlandse lezer uiteraard het meeste aan mijn Nederlandse boeken omdat daar natuurlijk nog veel meer in staat!