NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

De 40 lagen van de ziel ontsluierd

De 40 lagen van de ziel ontsluierd

In mijn tweede boek beschrijf ik hoe ik na een lang ziekbed ontdekte dat ik inmiddels kon behandelen en waarnemen buiten de tot dan toe bekende zeven lagen in de aura. Ik zag daarbij dat de auralagen in feite de lagen van de ziel waren, onderscheidde er eenentwintig, benoemde welke processen zich erin voordeden en bracht dit alles in kaart in mijn eerste boek De ziel in het licht van haar hogere auralagen.

Naarmate mijn eigen ontwikkeling zich voortzette, ging ik in nog hogere lagen werken. Wederom terzijde gestaan door m’n gidsen, de gidsen van cliënten, hun overleden dierbaren, (aarts)engelen en diverse andere lichtwezens, creëerde ik een geheel eigen werkwijze binnen het spirituele opereren. De opgedane ervaring en kennis deel ik graag met anderen.

Daarom breng ik in het inmiddels baanbrekend genoemde boek De veertig lagen van de ziel ontsluierd de lagen 22 tot en met 40 in beeld. Cases uit mijn eigen praktijk worden hierin afgewisseld met persoonlijke verhalen van mijzelf. Deze diepste lagen van de ziel werpen een nieuw licht op levensthema’s, menselijke problemen, ziektes en aandoeningen waarbij onderwerpen aan bod komen als levensdoelen, diverse soorten zielsafspraken (waaronder die met dieren), tegenwerkende donkere krachten, er heel alleen voor staan, de aantrekkingskracht van zielengroepsleden en onze verbindingen met andere, buitenaardse bestaansvormen.

Dit boek laat zien hoe iedere ziel zijn eigen levenspad kiest en hoe alle zielen tegelijkertijd met elkaar verbonden zijn. Het toont ook hoe wij allen bij kunnen dragen aan het grotere geheel door eerst onze eigen pijnlijke stukken op een liefdevolle manier te helen. Dat kan al door simpelweg te lezen over de auralagen. Je kunt daarbij resoneren met de energie van de lagen en daardoor komen de daarin eventueel aanwezige blokkades in beweging. Zo kunnen ze oplossen.

Citaat van de uitgever: een verhelderend boek, dat bijzondere nieuwe wegen naar heling opent.

Wil je weten hoe andere lezers van De 40 lagen van de ziel ontsluierd het boek vinden? Kijk dan even op deze pagina.

En wil je het boek bestellen? Dat kan. Gebruik dan svp deze link.

21layersofthesoul
aurakel set
De 40 Zin-tuigen
De ziel in het licht van haar hogere auralagen
De 40 lagen van de ziel ontsluierd
21 layers of the soul
21layersofthesoul
21layersofthesoul