NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
De 40 Zin-tuigen

De 40 Zin-tuigen

Je hoofdweg naar bezield werken en leven

Tegenslagen, irritaties, weerstand, verdriet. Ieder mens komt het tegen, zowel privé als in zijn werk. Eenmaal uit balans wordt het moeilijker om je echt open te stellen voor een ander en je te verbinden. Contacten worden oppervlakkiger, samenwerken wordt lastiger. Er gaat vaker iets mis. Je haalt wat minder voldoening uit je leven.

Dit boek laat je ervaren waar jouw eigen ‘zere plekken’ kunnen zitten (en die van anderen natuurlijk) en hoe deze je functioneren beïnvloeden. Het laat je ontdekken wat je hier zelf aan kunt doen en helpt je op een andere manier te kijken en te kiezen. Het is gebaseerd op mijn werk als managementcoach, trainer en energetisch therapeut.

Het gaat over energie, jouw energie en het bevat de door mij ontwikkelde methode De 40 Zin-tuigen®. Hierin vat ik jouw energieveld en de 40 onderliggende (levens)thema’s die daarop van invloed zijn samen.

Omdat mijn gedachtengoed gebaseerd op mijn eigen ontdekkingen met energie en aura’s, is het oorspronkelijk. Daarbij geef ik heel concreet woorden aan onderhuidse processen die in ieder mens spelen en laat ik ook zien hoe je hier voor jezelf en binnen organisaties concreet mee aan de slag kunt.

De 40 Zin-tuigen biedt herkenbare en aansprekende praktijkvoorbeelden, een persoonlijke insteek, een heldere vertaling naar zowel je privé- als naar de werksituatie, gecombineerd met vragen en reflecties die je aan het denken en voelen zetten. Al snel identificeer je hierdoor in één oogopslag de kern van een probleem in je leven, je werk of de organisatie. Dat maakt het mogelijk om te focussen op de werkelijke oorzaak ervan en juiste en zinvolle keuzes maken. De perfecte keuzes voor jou.

Het boek ondersteunt je in je proces om je leukste zelf te worden – de persoon te worden die je diep van binnen écht bent. Compleet. Daardoor hervind je je evenwicht, ervaar je plezier, leef en werk je optimaal, heb je vervullende relaties en creëer je een prachtige nalatenschap.

Voorwoord Marco Buschman

Omdat de informatie uit De 40 Zin-tuigen je helpt om zowel anders in je leven als in je werk te gaan staan en je op een nieuwe manier naar organisaties kan laten kijken, heb ik Marco Buschman – auteur van de bestseller Verbindend Vermogen – gevraagd en bereid gevonden het (enthousiaste) voorwoord te schrijven. Ik ben daar uiteraard erg blij mee.

Voorinschrijven en bestellen met bonus

Als je jouw exemplaar van De 40 Zin-tuigen bestelt vóór 10 juni 2020 dan doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat je het op 25 juni in huis hebt en word je daarnaast uitgenodigd om online het glas met me te heffen tijdens de officiële doop van mijn boek op 25 juni. Tevens ontvang je daarbij een invitatie voor een online Q&A-sessie die in juli zal plaatsvinden als alle voorinschrijvers uitgelezen zijn.

Wil je het boek cadeau doen, vermeld je dan even voor wie de boodschap is en naar welk adres ik het boek moet sturen?
En denk je erover om een groot aantal (> 100) boeken te bestellen? Neem dan svp even apart contact met me op.

Later bestellen of liever mijn andere boeken?

Wil je na 10 juni 2020 je boek bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Al mijn boeken zijn, behalve verkrijgbaar in de boekhandel, ook altijd verkrijgbaar met persoonlijke boodschap via mijn eigen website.

——

Mijn derde boek is geschreven voor mensen die mijn werk nog niet kennen. Een stand alone, compleet boek.

En voor degenen die mijn eerdere boeken al wel kennen en er enthousiast over zijn, is ‘De 40 Zin-tuigen – Je hoofdweg naar bezield werken en leven’ al helemaal een must read. Het maakt het eenvoudig om te zien wat je zelf kunt doen als dingen niet gaan zoals je graag zou willen. Het geeft je de regie terug over jezelf en je eigen leven en het maakt het proces nog aangenaam ook!

De 40 Zin-tuigen, Je hoofdweg naar bezield werken en leven, door Annemiek Douw, SouLink Publishers, ISBN 9789082089189, (Nurcodes 801 management, 770 psychologie) prijs    € 24,50.

Wil je een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap bestellen van mijn boek? Dat kan! Je kunt daarvoor het formulier hiernaast gebruiken.

Bestel "De 40 Zin-tuigen - Je hoofdweg naar bezield werken en leven

Wil je een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke opdracht bestellen van mijn boek? Dat kan. Wil je het bestellen, dan kun je daarvoor het formulier hieronder gebruiken.

Je ontvangt direct daarna een mail met de vraag je gegevens te checken en  bestelling  te  bevestigen  en dan is deze definitief. Je ontvangt vervolgens een factuur en als ook deze betaald is, schrijf ik je boodschap en krijg je je boek thuis gestuurd.
De kosten daarvan zijn inclusief verzending naar een Nederlands adres €29,00 (winkelprijs €24,50 plus €4,50 verzendkosten) en naar een internationaal Europees adres €36,50 (winkelprijs €24,50 plus €12,- verzendkosten) per boek.

Wil je het boek cadeau doe, vermeld dan duidelijk voor wie de boodschap moet zijn en naar welk adres ik het boek moet sturen. Dank je wel.

Naam:


Straatnaam:


Huisnr:


Postcode:


Plaats:


Telefoon:


E-mailadres: (verplicht)


Aantal exemplaren:


Gesigneerd:


Boodschap is voor (voor en achternaam):


Taal:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

21layersofthesoul
De 40 Zin-tuigen
De ziel in het licht van haar hogere auralagen
De 40 lagen van de ziel ontsluierd
21 layers of the soul
21layersofthesoul
21layersofthesoul
21layersofthesoul
21layersofthesoul
21layersofthesoul
21layersofthesoul