NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

De 40 Zin-tuigen

De 40 Zin-tuigen

Je hoofdweg naar bezield werken en leven

Tegenslagen, irritaties, weerstand, verdriet. Ieder mens komt het tegen, zowel privé als in zijn werk. Eenmaal uit balans wordt het moeilijker om je echt open te stellen voor een ander en je te verbinden. Contacten worden oppervlakkiger, samenwerken wordt lastiger. Er gaat vaker iets mis. Je haalt wat minder voldoening uit je leven.

Dit boek laat je ervaren waar jouw eigen ‘zere plekken’ kunnen zitten (en die van anderen natuurlijk) en hoe deze je functioneren beïnvloeden. Het laat je ontdekken wat je hier zelf aan kunt doen en helpt je op een andere manier te kijken en te kiezen. Het is gebaseerd op mijn werk als managementcoach, trainer en energetisch therapeut.

Het gaat over energie, jouw energie en het bevat de door mij ontwikkelde methode De 40 Zin-tuigen®. Hierin vat ik jouw energieveld en de 40 onderliggende (levens)thema’s die daarop van invloed zijn samen.

Omdat mijn gedachtengoed gebaseerd is op mijn eigen ontdekkingen met energie en aura’s, is het oorspronkelijk. Daarbij geef ik heel concreet woorden aan onderhuidse processen die in ieder mens spelen en laat ik ook zien hoe je hier voor jezelf en binnen organisaties concreet mee aan de slag kunt.

De 40 Zin-tuigen biedt herkenbare en aansprekende praktijkvoorbeelden, een persoonlijke insteek, een heldere vertaling naar zowel je privé- als naar de werksituatie, gecombineerd met vragen en reflecties die je aan het denken en voelen zetten. Al snel identificeer je hierdoor in één oogopslag de kern van een probleem in je leven, je werk of de organisatie. Dat maakt het mogelijk om te focussen op de werkelijke oorzaak ervan en juiste en zinvolle keuzes maken. De perfecte keuzes voor jou.

Het boek ondersteunt je in je proces om je leukste zelf te worden – de persoon te worden die je diep van binnen écht bent. Compleet. Daardoor hervind je je evenwicht, ervaar je plezier, leef en werk je optimaal, heb je vervullende relaties en creëer je een prachtige nalatenschap.

Voorwoord Marco Buschman

Omdat de informatie uit De 40 Zin-tuigen je helpt om zowel anders in je leven als in je werk te gaan staan en je op een nieuwe manier naar organisaties kan laten kijken, heb ik Marco Buschman – auteur van de bestseller Verbindend Vermogen – gevraagd en bereid gevonden het (enthousiaste) voorwoord te schrijven. Ik ben daar uiteraard erg blij mee.

——

Mijn derde boek is allereerst geschreven voor mensen die mijn werk nog niet kennen. Een stand alone, compleet boek.

En voor degenen die mijn eerdere boeken al wel kennen en er enthousiast over zijn, is ‘De 40 Zin-tuigen – Je hoofdweg naar bezield werken en leven’ al helemaal een must read. Het maakt het eenvoudig om te zien wat je zelf kunt doen als dingen niet gaan zoals je graag zou willen. Het geeft je de regie terug over jezelf en je eigen leven en het maakt het proces nog aangenaam ook!

Daarnaast blijkt de informatie erin relevant voor organisatieadviseurs HR-professionals, coaches, therapeuten en begeleiders doordat het inzicht geeft in onderliggende processen.

De 40 Zin-tuigen, Je hoofdweg naar bezield werken en leven, door Annemiek Douw, SouLink Publishers, ISBN 9789082089189, (Nurcodes 801 management, 770 psychologie) prijs    € 24,50.

Wil je een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap bestellen van mijn boek? Dat kan via deze link!

21layersofthesoul
aurakel set
De 40 Zin-tuigen
De ziel in het licht van haar hogere auralagen
De 40 lagen van de ziel ontsluierd
21 layers of the soul
21layersofthesoul
21layersofthesoul