NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Boekpresentatiedag in aantocht!

Het is een beetje stil, tenminste zo lijkt het. Dat komt doordat ik al weken keihard aan het werk ben om naast mijn praktijk De dag van de 40 auralagen te organiseren. De dag vindt plaats op 15 februari en er komt nogal wat bij kijken. Zo heb ik inmiddels 229 voorinschrijvingen voor mijn nieuwe boek De 40 lagen van de ziel ontsluierd, dat op deze dag officieel uitkomt, mogen ontvangen.

Geweldig natuurlijk!

En tegelijkertijd een flinke kluif want ik heb beloofd dat ik er voor de boekpresentatiedag voor iedereen een persoonlijke boodschap in zal schrijven. En als je weet dat dat gemiddeld zo’n 15 minuten aan voorbereidingstijd kost alles bijelkaar per boek, dan weet je dat ik al boodschappen channelende er een leuke extra werkweek bij heb! En de lezers daarna ook want ik heb een handschrift waarmee -hoe hard ik ook mijn best doe en hoe netjes het er ook uit kan zien- lezers dagen bezig kunnen zijn om te ontcijferen wat ik zo liefdevol voor hen heb neergeschreven…

Op de foto de eerste pallet met 220 boeken (ik had zelfs een nabestelling nodig) en daarna het proces in wording.

Volgende week een update over de dag zelf en natuurlijk achteraf voor degenen die er niet bij konden zijn: de foto’s!

de eerste pallet boeken in wording 1

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter