NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?Boekpresentatiedag in aantocht!

Het is een beetje stil, tenminste zo lijkt het. Dat komt doordat ik al weken keihard aan het werk ben om naast mijn praktijk De dag van de 40 auralagen te organiseren. De dag vindt plaats op 15 februari en er komt nogal wat bij kijken. Zo heb ik inmiddels 229 voorinschrijvingen voor mijn nieuwe boek De 40 lagen van de ziel ontsluierd, dat op deze dag officieel uitkomt, mogen ontvangen.

Geweldig natuurlijk!

En tegelijkertijd een flinke kluif want ik heb beloofd dat ik er voor de boekpresentatiedag voor iedereen een persoonlijke boodschap in zal schrijven. En als je weet dat dat gemiddeld zo’n 15 minuten aan voorbereidingstijd kost alles bijelkaar per boek, dan weet je dat ik al boodschappen channelende er een leuke extra werkweek bij heb! En de lezers daarna ook want ik heb een handschrift waarmee -hoe hard ik ook mijn best doe en hoe netjes het er ook uit kan zien- lezers dagen bezig kunnen zijn om te ontcijferen wat ik zo liefdevol voor hen heb neergeschreven…

Op de foto de eerste pallet met 220 boeken (ik had zelfs een nabestelling nodig) en daarna het proces in wording.

Volgende week een update over de dag zelf en natuurlijk achteraf voor degenen die er niet bij konden zijn: de foto’s!

de eerste pallet boeken in wording 1

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon. Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!   Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst...

Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug. 2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht. Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter