NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

De 40 auralagen in de praktijk van start!

2015-10-09 09.37.32 kopie

Op 9 oktober heb ik voor het eerst in de geschiedenis de nieuwe cursus ‘De 40 auralagen in de praktijk’ gegeven, een dappere poging om de basisinformatie uit mijn twee boeken in één dag samen te vatten en dat is gelukt!

Ok, ik liep in overleg wat uit (een uur…) dus de volgende keer wordt het gewoon een uurtje langer ingepland (probleem opgelost) maar gelukkig was het enthousiasme zo groot dat we een dag heerlijk door de theorie van alle lagen gestruind hebben, ik alle vragen die leefden beantwoorden kon en er zo steeds meer inzicht kon ontstaan.

Daarnaast hebben we allerlei ervaringsoefeningen gedaan. Zo heeft iedereen onder andere bewust kennis gemaakt met de energie van zijn zielenras en daar ter plekke op verschillende niveaus stukken voor geheeld.

Ook heeft ieder de energie van zijn eigen zielengroep ervaren en in zich opgenomen en zijn eigen energie er door gesterkt voelen worden.

Vervolgens zijn de cursisten op het aardegrid gaan staan, hebben het waargenomen en hebben ze zich daar opnieuw mee verankerd en als klap op de vuurpijl –op speciaal verzoek- heeft eenieder kennis gemaakt met een heuse ET, een buitenaards wezen dat eruit zag als Humpty Dumpty en een heel vrolijke energie had!

Niet eng dus, maar een prachtig voorbeeld van op zielsniveau je verbinden met de wezens die je tegen komt. Hoe ze er ook uitzien en waar ze ook vandaan komen.

We mediteerden ’s middags op Snatam Kaur om de dualiteit in onszelf te neutraliseren en sloten de dag af met een extra meditatie om licht en ondersteuning te sturen aan een cliëntje van me, een ernstig ziek jongetje dat op dit moment voor zijn leven aan het vechten is.

Het feit dat de hele groep na afloop bleef om dit met mij te doen terwijl we al zo uitgelopen waren, ontroerde me enorm.

Fijn na zo’n heerlijke dag om het met zijn allen zo af te ronden en heel mooi hoe onbaatzuchtig iedereen bleek te zijn. Prachtig ook om al het Licht zo gebundeld te zien worden en naar hem toe te zien gaan. In gedachten zijn we bij hem.

Met Joop, Koen, Gerrit, Lisette, Marina, Marina, Manita, Trudie, Angelique, Yvonne, Viola, Marielle, Henriette en Monique

2015-10-07 22.33.25 - versie 2

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter