NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?De 40 auralagen in de praktijk van start!

2015-10-09 09.37.32 kopie

Op 9 oktober heb ik voor het eerst in de geschiedenis de nieuwe cursus ‘De 40 auralagen in de praktijk’ gegeven, een dappere poging om de basisinformatie uit mijn twee boeken in één dag samen te vatten en dat is gelukt!

Ok, ik liep in overleg wat uit (een uur…) dus de volgende keer wordt het gewoon een uurtje langer ingepland (probleem opgelost) maar gelukkig was het enthousiasme zo groot dat we een dag heerlijk door de theorie van alle lagen gestruind hebben, ik alle vragen die leefden beantwoorden kon en er zo steeds meer inzicht kon ontstaan.

Daarnaast hebben we allerlei ervaringsoefeningen gedaan. Zo heeft iedereen onder andere bewust kennis gemaakt met de energie van zijn zielenras en daar ter plekke op verschillende niveaus stukken voor geheeld.

Ook heeft ieder de energie van zijn eigen zielengroep ervaren en in zich opgenomen en zijn eigen energie er door gesterkt voelen worden.

Vervolgens zijn de cursisten op het aardegrid gaan staan, hebben het waargenomen en hebben ze zich daar opnieuw mee verankerd en als klap op de vuurpijl –op speciaal verzoek- heeft eenieder kennis gemaakt met een heuse ET, een buitenaards wezen dat eruit zag als Humpty Dumpty en een heel vrolijke energie had!

Niet eng dus, maar een prachtig voorbeeld van op zielsniveau je verbinden met de wezens die je tegen komt. Hoe ze er ook uitzien en waar ze ook vandaan komen.

We mediteerden ’s middags op Snatam Kaur om de dualiteit in onszelf te neutraliseren en sloten de dag af met een extra meditatie om licht en ondersteuning te sturen aan een cliëntje van me, een ernstig ziek jongetje dat op dit moment voor zijn leven aan het vechten is.

Het feit dat de hele groep na afloop bleef om dit met mij te doen terwijl we al zo uitgelopen waren, ontroerde me enorm.

Fijn na zo’n heerlijke dag om het met zijn allen zo af te ronden en heel mooi hoe onbaatzuchtig iedereen bleek te zijn. Prachtig ook om al het Licht zo gebundeld te zien worden en naar hem toe te zien gaan. In gedachten zijn we bij hem.

Met Joop, Koen, Gerrit, Lisette, Marina, Marina, Manita, Trudie, Angelique, Yvonne, Viola, Marielle, Henriette en Monique

2015-10-07 22.33.25 - versie 2

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon. Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!   Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst...

Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug. 2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht. Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter