NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Een onverwacht pakje….

En ineens was daar een pakje. Zomaar, met de ouderwetse brievenbuspost. Wat zou erin zitten (had ik iets besteld? Nee dat geloof ik niet maar het is van bol.com. Had ik een tijd terug dan een nog uit te komen boek besteld? O nee, het is een hergebruikte envelop, slim, kan ik ook wel eens doen als mijn lieve labje hem niet al versnipperd heeft. Eens gauw kijken wat er in zit…)

Een boekje over hondenvriendjes van iemand die ik 1 keer ontmoet heb tijdens het reinigen van haar huis (en die heerlijke eigengemaakte frietjes maakte achteraf en gelukkig mocht ik blijven eten  😀 ) en wier echtgenoot laatst bij me in de cursus zat.

Wat leuk. Wat onverwacht. Wat schrijft ze?

En toen kwamen de tranen. Want als iemand die je nauwelijks kent de moeite neemt om een passend cadeautje uit te zoeken en terwijl het al een jaar geleden is dat je haar voor het laatst ontmoet hebt, en je een bedankkaart schrijft met als kern ‘fijn dat jíj er bent’, dan komt dat heel diep binnen.

Dus dank je wel Irene, ik vind het zó lief!

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter