NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Een vreemd pakje…

De ochtend begon met een pakje. ‘Wat vreemd. Niks besteld’ dacht ik nog, naar de buren lopend om het op te halen.

Daar bleek het pakje een pak. Een hele grote doos. Met een even grote verrassing.

IMG_5170

een groot pakje

Bloemen van een blijde cliënt uit Zweden. Een cliënt die ik vorige week met spoed tussengevoegd had en waar ik via Skype mee gewerkt had. Ze bedankte me daarvoor op het bijgevoegde kaartje omdat het zo goed geholpen had. Wat een heerlijk begin van de dag hè? En ze staan móói!

IMG_5169

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter