NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Een weekje uit het leven van Senna

Senna is moe en is het zat. Ze denkt:
‘t Baasje heeft helemaal geen aandacht voor me deze week. Of helemaal geen. In ieder geval te weinig naar mijn smaak.
Eerst heeft Baasje dagen allemaal consulten en mag ik niet spelen. Daarna gaat Baasje een huis energetisch reinigen in Stramprooij en mag ik niet mee want er wonen katten. Alsof ik me niet weet te gedragen. Ik ren er alleen maar achteraan, voor de lol. Ik dóe toch helemaal niks.
Dan heeft Baasje een dag alsmaar telefonische consulten en heeft ze haar head set continu op. Dat schiet dus ook alweer niet zo op. En toen ging het baasje tot overmaat van ramp ook nog Skypeconsulten met een mevrouw in Florida (USA) over haar zieke kat en kreeg die kat wél alle aandacht.
 
Daarna iets leuks: ik mag er even een consult bij want een lieve mevrouw vindt mij gelukkig heel leuk.
 
En gisteren heeft ‘t vrouwtje eerst een Skype consult met een mevrouw in Groot-Brittannië gehad, wat volgens mij heel gezellig was want ik hoorde haar lachen, maar ik kon verder niks verstaan want ze had én weer een koptelefoon op en ze sprak koeterwaals. Boring dus.
 
Daarna ging ze verder met weer dat ding op haar hoofd en had ze een consult met Zweden! En daarna moesten we de auto in en helemaal naar Arnhem om weer een huis energetisch te reinigen. Ik vond het een eind rijden Maar dat was wel heel leuk want daar kreeg ik een nieuw vriendje: Willem. Groot, zwart, een heuse man, een kruising tussen een herder en een flatcoated retriever. Hij leek wel wat op mij, al ben ik een volbloed labje.
 
We hebben heerlijk gespeeld, allebei lekker lomp dus ik hoefde me niet in te houden. Alleen jammer dat hij steeds op mijn rug wilde zitten. Dom ook, want hij is een groen blaadje van 4 maar ik ben al bijna 11 dus dat heeft allemaal helemaal geen zin meer.
 
En bij Willem woonde ook een poezenbeest dus heb ik daar lekker achteraan gerend. Vond zij ook heel fijn.
Dus eigenlijk viel gisteren wel mee. Maar vandaag is Baasje alsmaar bezig geweest met getallen voor de belasting. Ze keek niet heel erg blij want dat vindt ze zonde van haar tijd, hoorde ik haar mopperen.
 
En daarna leefde ze weer helemaal op want toen schreef ze verder aan de pilot cursus die ze gaat geven. Ik snap het niet helemaal, een piloten cursus, wat moet ze daar nou weer mee? Want hij gaat over contact maken met je Ziel, Hoger Zelf, gidsen en andere lichtwezens. Maar ze bleef maar doorwerken en ik kreeg wel mijn brokjes op tijd maar verder hebben we helemaal niet gespeeld. Tot nu. Want nu zijn de sheets klaar en de mappen gemaakt en roept het Baasje ‘weekend’. Eindelijk. Ze ziet mij weer staan. Knuffelen! Ik heb een zware week gehad

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter