NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?Eerste cursus ooit op mijn nieuwe adres

Gisteren heb ik mijn nieuwe cursuslokaal ingewijd, en daarnaast trouwens ook mijn praktijk: als cursusruimte. Ik gaf namelijk voor de allereerste keer ooit een Helende Handen 1 cursus op mijn nieuwe adres. 4 weken na mijn verhuizing. Eigenlijk wel een beetje een optimistische planning, zo is gebleken.

Het was heerlijk om te doen. Wel eerst een heel gesjouw maar alles paste precies en zelfs de dingen die verzet moesten worden en over elkaar heen geschoven (zonder vantevoren gemeten te hebben of het wel kon) kwamen waar ze tevoren gedacht waren. Millimeterwerk in een zeer welwillend universum! Ook de vijfde cursuslokaaltafel die ik bij nader inzien op de valreep toch nodig bleek te hebben werd om 10 voor 8 ’s ochtends nog net op tijd geleverd zodat ik hem in elkaar kon zetten en schoonmaken voordat we om half 10 begonnen. Het ging onder tijdsdruk maar wel als een zonnetje.

Geweldig om mijn cursuslokaal te gebruiken en iedereen op de vlinderstoelen te zien zitten die ik samen met m’n beste vriendin in november zo bloedig had zitten schuren en schilderen. Heerlijk om mijn woonkeuken in te kunnen zetten als lunchruimte en pauzeplaats. Ik heb menige superkoffie gezet met vers gemalen koffie, want deze ideale machine behoort nou eenmaal tot mijn keukenuitrusting, en een daags ervoor vervangen quooker zorgde veelvuldig voor verse potten thee.

De 4 behandeltafels bleken keurig in mijn nieuwe praktijk te passen en ik had zelfs aan leuke nieuwe krukjes gedacht om mensen op te kunnen laten aarden. Die manier van aarden gebruiken we alleen bij HH1 dus dat was best prettig…

Verder was het een leuke groep en inhoudelijk ook een goede en fijne dag. Het begin was wat rommeliger dan gebruikelijk omdat 2 mensen zwaar te laat kwamen maar dat heb ik opgevangen en we hebben gewoon lang doorgewerkt en dat was verder gelukkig geen probleem.

Ik ben blij met alle positieve reacties, zowel op mijn ruimtes als op de cursus zelf en het feit dat de halve groep al genoteerd staat voor een vervolgcursus stemt me ook zeer tevreden. Kortom, allemaal heel fijn.

En ook goed om te ervaren hoe de al aanwezige energie en trilling in mijn pand, die er al was en die ik er inmiddels ook zelf in heb gebracht, mijzelf nu ondersteunt en het me makkelijker maakt om de energie van de groepsleden op te hogen zodat het op een cursusdag makkelijker werkt voor ze. Heerlijk aan alle kanten.

Eigenlijk dus alleen maar goed nieuws. Dus bijna jammer dat ik van de week een eerste gesprekje heb gehad met een inwoner van Amerika over cursus geven in de USA. Want als die droom uit gaat komen, dan moet ik tijdelijk mijn fijne pand verlaten…

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon. Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!   Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst...

Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug. 2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht. Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter