NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug.
2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht.
Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen zijn, of juist met zijn allen samengepakt in één huis leven en werken.
Met ziekte, angst om gezondheid te verliezen, verlies van werk, inkomen of bedrijf, of zorg om dierbaren. En af en toe met het daadwerkelijke afscheid van hen.
Bijna niets liep zoals gepland en bijna alles werd één grote oefening in loslaten en accepteren dat de dingen soms niet gaan zoals je zou willen, maar dat je wel altijd zelf kunt bepalen hoe je erop reageert en hoe je zelf kiest ermee om te gaan.

Voor 2021 wens ik je daarom dat vreugde, plezier, ontspanning en vrijheid blijven ervaren de boventoon zullen voeren. Samen met degenen met wie je het liefste wilt zijn en in je eentje als dat jouw voorkeur heeft.

Ik wens je zonodig hoop in bange dagen en hoe dan ook alle vertrouwen.

Een vreugdevol en sprankelend 2021!

2021, het jaar dat iedereen van Living Apart Together naar Living Happily Ever After mag gaan!

Welke vorm dat voor jou ook moge hebben.

Maak er een prachtig jaar van en laat je niet negatief beïnvloeden door wat anderen denken of doen. Innerlijke vrede en balans zijn daarvoor de sleutel: als jij met zachte ogen naar de wereld kijkt, creeër je een liefdevol leven.

En nu ik toch even je aandacht heb: Bij een liefdevol leven, passen mijn cursussen natuurlijk perfect. En inmiddels zijn voor de gloednieuwe cursus Je 40 Zin-tuigen en voor Helende Handen 1 cursusdata bekend. Je vindt ze in de cursusagenda op mijn site.

Behoefte aan contact?

Sinds gisteren heb ik een nieuwe Facebookpagina (en is de oude vervallen) en hoef je, als je de nieuwe volgt, helemaal niks meer te doen om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, cursusinfo en af en toe een inhoudelijke blog.
Mocht je hem nog niet ontdekt hebben, dan kun je je desgewenst hier aanmelden.

Natuurlijk ben ik via mijn assistentes bereikbaar voor je. Petra en Aletta staan elke werkdag, ook tijdens de kerstvakantie, paraat voor het maken van afspraken en het beantwoorden van eventuele vragen op 040-8434566, van 8.30 uur tot 17.00 uur.
Alleen 25 december en 1 januari zijn we gesloten, net als op 31 december vanaf 12.00 uur.

En even voor de volledigheid: tot en met 19 januari 2021 vinden al mijn langere consulten via beeldbellen plaats.

Ik wens je een heel fijne kersttijd. Kom er als herboren weer uit!

Warme groet, Annemiek Douw

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon. Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!   Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter