NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Eindejaarswens

Het jaar loopt ten einde en normaalgesproken schrijf ik dan een nieuwsbrief met de nieuwe cursusdata en zoveel mogelijk goed nieuws. Nu heb ik die data en dat goede nieuws natuurlijk ook (kijk maar in mijn postst van dit jaar) want ik heb een mooi jaar gehad in mijn fonkelnieuwe praktijkruimte.

Maar toch is het dit jaar een beetje anders. Dit jaar beperk ik me tot een kerstwens. Een paar weken geleden overleed namelijk plotsklaps mijn vader en pal daarop werd mijn stiefvader ziek. Natuurlijk doet dat veel met me en ben ik daar naast mijn werk nu druk mee.

Ik merk dat ik de behoefte heb aan focussen op mijn familie en het delen van de zorg en de ervaringen met mijn dierbaren. Daarbij merk ik dat, ondanks dat dit op het persoonlijk vlak een verdrietige periode is, het ook een periode is waarin liefde en voor elkaar zorgen gelukkig de boventoon voert. Dat is heel fijn om te voelen.

Voor degenen die door al deze familieomstandigheden hun afspraak met me verschoven zagen worden: excuses en dank voor je begrip. En aan al degenen die me lieve berichtjes hebben gestuurd: dank je wel! Heel fijn om te merken dat je met me meeleeft.

En aan iedereen: ik wens je vreugdevolle kerstdagen. Met elkaar of in je eentje, dat maakt niet uit. Als je innerlijke vrede en vreugde ervaart, heb je het altijd fijn!

Voor 2018 wens ik je dat precies die mensen en situaties op je pad komen die je nodig hebt om je te voeden en verder te ontwikkelen, als ziel en als mens. De moed om alles aan te gaan wat je aangeboden wordt, een speelse, ontspannen aanpak en plezier in het proces. Zo creëer je een schat aan fijne ervaringen!

Mocht je daarbij op enigerlei wijze m’n ondersteuning nodig hebben, dan sta ik vanaf 8 januari 2018 weer heel graag voor je klaar!

Warme groet, Annemiek

En wil je alvast een afspraak plannen voor in het nieuwe jaar? Petra en Aletta zijn ook in de kerstperiode elke werkdag paraat (met uitzondering natuurlijk van de kerstdagen zelf) op +(31)40-8434566. 

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter