NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Energetische dieren-consulten

energetische dieren behandeling

energetische dieren behandeling

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is niet altijd het geval.

Het gaat om dieren die ziek zijn en ondanks de goede zorgen van de dierenarts niet helemaal opknappen. Diertjes die niet goed herstellen. Of gedrag vertonen wat niet goed oplosbaar lijkt. Bijvoorbeeld honden die ‘onlogische’ gedragsproblemen hebben.

Het gaat om herplaatsers die getraumatiseerd zijn. Een overleden baasje hebben of verkocht worden aan een andere eigenaar, of belanden in het asiel. Het zal je maar gebeuren en je moet het allemaal maar verwerken als dier.

Of het gaat om paarden die tegen euthanasie aankijken omdat hun been niet goed herstelt of onhandelbaar lijken te zijn door hun geschiedenis van wisselende eigenaren en berijders.  Ik schreef hier al over in mijn boeken en vertelde erover tijdens lezingen.

Bij het werken met dieren gebeuren de mooiste dingen. Zo behandelde ik onlangs een jonge goudvoorhoofdparkiet die alleen maar gefocust was op haar broertje. Na de behandeling wilde ze ineens wel aangehaald worden door haar vrouwtje. Een waterval van felgroene en hardblauwe veren met een toefje goud die ineens benaderbaar is en echt samen is met haar. Prachtig.

En nu is het tijd om aan de wereld aan te geven dat dieren behandelen in bepaalde gevallen ook tot de mogelijkheden behoort.

Dat doe ik soms aan huis bij de eigenaar, of in de stal, en soms bij mijn praktijk, in een aparte ruimte. En vanaf nu doe ik dat in principe op vrijdag.

Dus mocht(en jij en) je dier behoefte aan een sessie hebben, dan ben je welkom om een afspraak te maken via mijn assistente. Dan zit jouw dier snel weer beter in zijn velletje, vachtje of verendek.

En heb je geen behoefte aan een afspraak maar wil je wel het filmpje bekijken, dan vind je hier de link.

 

Alle aurakelsets zijn onderweg

'Wat ben je aan het doen?' vraagt Facebook Nou, aan het uitpuffen van een weekend hard werken: pakjes inpakken met de nu leverbare Fluisteringen van je ziel - aurakelset. Sommige mensen hadden er zelfs 2, 3 of 4 van besteld, dus het was best een toer om dat logistiek...

Helende Handen voor Hondjes

Ik heb het afgelopen jaar veel tijd besteed aan het creëren van nieuwe dingen: een nieuwe retraite (mei ’24), de cursus De 12 universele wetten (maart ‘24) en de meditatiedag op 28 januari ’24. De aurakelkaarten Fluisteringen van je ziel die begin december uitkomen en...

Aurakelkaarten en ander najaarsnieuws

Was 2023 voor jou ook zo productief? Bij mij was het dat zeker. Daarom deze najaarsnieuwsbrief waarin een jaar van voorbereidingen uitmondt in 3 nieuwe cursussen en de lancering van heuse orakelkaarten! Wie weet zit er iets voor je bij?   Fluisteringen van je...

Geleide Meditatiedag Een Gelukkig Nieuw Jaar

Vers van de pers:  Voor alle liefhebbers van mijn geleide meditaties gaat er iets leuks gebeuren op 28 januari 2024! Ik geef een hele dag live geleide meditaties. Niet online, maar gewoon, als mensen, zielen onder elkaar in Conferentieoord de Poort in Groesbeek. 2024...

Dag boek!

Terwijl ik druk bezig ben met het schrijven van de 11 geleide meditaties (bijna klaar) en het mixen van de bijbehorende muziek (klaar), en met maken van de oefeningen en het overige cursusmateriaal (heel eind op weg) van de retraite van 3-9 september in Centre...

Opgeruimd staat netjes

Half maart begon ik en ik ben er maanden mee bezig geweest. Uren per week, soms zelfs een hele dag aan een stuk. Mijn dag begon en eindigde ermee en soms deed ik het ook tussendoor want het werkte bijna verslavend. En het moest klaar. Mijn fysio was er niet blij mee...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter