NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?Energetische dieren-consulten

energetische dieren behandeling

energetische dieren behandeling

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is niet altijd het geval.

Het gaat om dieren die ziek zijn en ondanks de goede zorgen van de dierenarts niet helemaal opknappen. Diertjes die niet goed herstellen. Of gedrag vertonen wat niet goed oplosbaar lijkt. Bijvoorbeeld honden die ‘onlogische’ gedragsproblemen hebben.

Het gaat om herplaatsers die getraumatiseerd zijn. Een overleden baasje hebben of verkocht worden aan een andere eigenaar, of belanden in het asiel. Het zal je maar gebeuren en je moet het allemaal maar verwerken als dier.

Of het gaat om paarden die tegen euthanasie aankijken omdat hun been niet goed herstelt of onhandelbaar lijken te zijn door hun geschiedenis van wisselende eigenaren en berijders.  Ik schreef hier al over in mijn boeken en vertelde erover tijdens lezingen.

Bij het werken met dieren gebeuren de mooiste dingen. Zo behandelde ik onlangs een jonge goudvoorhoofdparkiet die alleen maar gefocust was op haar broertje. Na de behandeling wilde ze ineens wel aangehaald worden door haar vrouwtje. Een waterval van felgroene en hardblauwe veren met een toefje goud die ineens benaderbaar is en echt samen is met haar. Prachtig.

En nu is het tijd om aan de wereld aan te geven dat dieren behandelen in bepaalde gevallen ook tot de mogelijkheden behoort.

Dat doe ik soms aan huis bij de eigenaar, of in de stal, en soms bij mijn praktijk, in een aparte ruimte. En vanaf nu doe ik dat in principe op vrijdag.

Dus mocht(en jij en) je dier behoefte aan een sessie hebben, dan ben je welkom om een afspraak te maken via mijn assistente. Dan zit jouw dier snel weer beter in zijn velletje, vachtje of verendek.

En heb je geen behoefte aan een afspraak maar wil je wel het filmpje bekijken, dan vind je hier de link.

 

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon. Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!   Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst...

Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug. 2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht. Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter