NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?Frankrijk, alpaca’s, nieuw boek en retraite 2020

1 november 2019

Jongens, ik ben een beetje stilletjes geweest de laatste tijd. Ik heb me namelijk eerst helemaal suf gewerkt om überhaupt weg te kunnen en daarna ben ik twee weken geleden naar Frankrijk vertrokken om te werken aan mijn nieuwe boek.
Ik was daar van de zomer al druk mee bezig, maar merkte dat ik tijd nodig had om ongestoord en compleet gefocust te kunnen werken aan mijn nieuwe materiaal. Dat bleek te kunnen in het prachtige huis van Raymond, die in Laussou, ver van alles en iedereen verwijderd leeft met zijn 10 alpaca’s, 2 honden en 5 katten.

Er is daar soms wifi, nooit bereik op mijn mobiel en het was er dus rustig, qua prikkels van de buitenwereld. Ik was echt even (bijna) helemaal off line.

Al die dieren hebben natuurlijk wel zo hun energieën en Senna, mijn lieve labje, moest er dan ook erg aan wennen. Al die geuren, geluiden. Dat was voor mijn 12,5 jaar oude dametje toch best even een kluif.

In de foto’s zie je hoe zij en de katten in de loop der weken steeds meer bevriend raken, tot het moment dat ze gisteren voor het eerst tegen elkaar aan hebben geslapen.

Naast hard schrijven aan mijn boek, heb ik gisteren op mijn eerste vrije dag een bezoek gebracht aan de chambre d’hôte waar in van 16 tot en met 23 mei 2020 een retraite ga begeleiden. We hebben er heerlijk geluncht met Ruud en Pascale, het Nederlands Belgische stel dat deze mooie plek bezit en beheert. We hadden er van de week al proefgegeven met een lekker diner dus het is nu zeker: hier wil ik mei met liefde en plezier de retraite begeleiden!
In de foto’s alvast wat plaatjes van het restaurant waar we werken gaan, Het Heilige Varkentje genaamd en de omgeving. Wil je meer weten hierover, kijk dan even op mijn website: https://annemiekdouw.nl/cursussen/retraite/

Vandaag is een dag van inpakken en morgen volgt de 1054 km lange reis naar huis. Ik heb het hier heerlijk gehad. Met dank aan Castor, Luna, Milow, Eros, Gaia, Kira, Dunya, Yentle, Yasmine, Abby, Yade, Mika, Oscar, Noa, Sienna, Shiva, Clochette, mijn eigen Sennaatje en natuurlijk met veel dank aan Raymond!

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon. Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!   Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst...

Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug. 2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht. Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter