NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?







Goed nieuws: vergoedingen 2017

Nee, het is geen vertyping, ik bedoel echt de vergoedingen door de zorgverzekeraars vanaf 1 januari 2017! Ik heb goed nieuws want de zorgverzekeraars hadden begin dit jaar een nieuw regeltje bedacht waardoor ik (en vele collega’s met mij) al mijn medische basisvakken die ik jaren geleden al behaald had, opnieuw moest doen. Anders werden onze consulten vanaf 1 januari 2017 niet meer vergoed.

Er stond 840 uren studiebelasting voor deze vakken dus het was naast mijn drukke praktijk een flinke kluif maar… ik heb het gehaald en daarmee de mogelijkheid tot vergoeding veiliggesteld voor mijn cliënten. Hoe hoog die vergoeding uiteindelijk zal blijken te zijn, is helaas aan de zorgverzekeraars, maar ik heb er dus alles aan gedaan om mijn consulten zo toegankelijk mogelijk te houden.

30_ann_add_anzn

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon. Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!   Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst...

Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug. 2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht. Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter