NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Helende Handen Verdiepingsdag

25 September heb ik weer een Helende Handen Verdiepingsdag gegeven voor de gevorderdengroep in de Ridderzaal van ’t Oude Wandelpark in Valkenswaard. Dit keer met heuse lichtreclame.

HH verdiep 150925 announcement

Tijdens de eerste behandelrond hebben de cursisten op elkaars emotionele laag gewerkt en ruimden er de emoties op, de tweede ronde kwam de mentale aan de beurt zodat oude denkpatronen tegen het Licht gehouden konden worden en konden worden losgelaten. Zo kwam er ruimte voor nieuwe manieren van denken.

In de derde werd er gefreestyled met dat wat ze zoal tegenkwamen in allerlei andere lagen.

Prachtig hoe het centrale thema Eigen Verantwoordelijkheid er vandaag voor zorgde dat ik allerlei basisbeginselen niet meer in herinnering bracht en hoe dit de mensen in hun eigen stuk zette.

Ook was het mooi om te zien hoe andere thema’s als ‘emoties niet goed kunnen verwoorden’ en ‘je hart openen’ door de koppels heen liepen en de combinaties op voorhand niet voor niets zo ingevoeld waren. Synchroniciteit is een prachtig iets.

Opgeruimd en opgeschoond is iedereen weer energiek en monter naar huis vertrokken. De cursus liep goed, de lunch was weer overheerlijk (met extra dank aan Harold en consorten) en de groep was geïnteresseerd, open en warm en heeft hard maar ontspannen gewerkt. Er gebeurden mooie dingen. Kortom, het was een fijne dag en met een dankbaar gevoel reed ik naar huis.

Met Gerrit, Joop, Monique, Yvonne, Angelique, Mariëlle, Jolanda en Lisette.

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter