NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Het Metamorfose Podcast-interview door Iris Sturgeon

Soms ben je na al je moed verzameld te hebben, nét heel nuttig bezig met in de regen plantjes zetten in de tuin en het poetsen van je praktijk, als er een berichtje binnenkomt. Je podcast staat online!

Een goede reden voor me om gauw m’n bezighedenheden af te ronden en een uurtje in een stoel te ploffen en eens op mijn gemakje te luisteren hoe Iris Sturgeon de 1 uur en drie kwartier die we gepraat hebben, heeft weten in te dikken tot 55 minuten. Ik vind het daarbij altijd spannend om mezelf terug te horen. En ik vind het nog veel enger als er flink in geknipt is.

Gelukkig is het een leuke podcast geworden met maar één opmerking vooraf. De scoop over Kukuru is prematuur hoor (al hoop ik natuurlijk wel dat Iris wel gelijk krijgt 🙂). Ik vertelde vooral hoe wonderlijk het was dat er verschillende lijntjes vaak samen komen en hoe het contact tot nu toe verliep. Nieuwsgierig waar dit over gaat? Luisteren maar! Het gaat over vanalles en is een mengvorm van een persoonlijk gesprek voor- en achteraf, een behandeling van mij en het podcastinterview zelf met daarbij samenvattingen van Iris en persoonlijke commentaren.

Verder is deze podcast zeer geschikt voor onderweg of tijdens het hardlopen of hoe je het liefste podcasts luistert. Hij is er op Youtube, Spotify en iTunes etc onder Methamorfose Podcast en dan de uitzending van 24 mei 2021.

Ik mocht zelf liggend luisteren in een stoel want ik moest natuurlijk het goed horen bij het luisteren. En wie weet doe jij dat ook wel lekker?

Het Metamorfose Podcast-interview door Iris Sturgeon

En mocht je meer podcasts van Iris willen beluisteren, of meer willen weten over haar werk, kijk dan eens op:

www.irissturgeon.com
www.metamorfosepodcast.nl
Metamorfose Podcast

 

Best Selling auteur

- Nee, deze week even geen nieuwe meditatie, maar er staan er al wel 9 op mijn site en Youtube die je kunt doen tot de volgende uitkomt -   Ik heb het zelf eerlijk gezegd volkomen gemist, maar ineens kreeg ik het nieuws uit Amerika dat het boek Energy Healing and...

Vergeven – meditatie online

Vandaag is het Goede Vrijdag en begint het Paasweekend. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan de uitdrukking: Vader vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Nu ben ik helemaal niet kerkelijk, maar ik ben wel van huis uit Rooms Katholiek en dus komt er af en toe...

Leven als kat en hond – een dierenconsult

De eerste hond aan wie ik mijn hart verloor heette Carol, een lief blond labradormeisje. Ondanks het feit dat ik eigenlijk van huis een kattenmens was en zij oorspronkelijk hoorde bij mijn toenmalige partner, waren we onafscheidelijk. Ik studeerde nog aan de TUE en...

BOOS – nieuwe meditatie online

Soms ben je boos, woedend en spring je bijna uit je vel. Misschien heb je zelfs zin om iets te slopen van pure frustratie. Daarom staat er nu een nieuwe meditatie online die is bedoeld om iets met die boosheid te doen. Hij helpt je om dat te omarmen wat je voelt,...

Vertrouwen hervinden – meditatie online

Soms vraag je je af, wie je nog vertrouwen kunt. Ben je je vertrouwen in anderen, het leven of jezelf gaandeweg kwijtgeraakt. Vanaf nu staat er een geleide ‘meditatie’ online die je helpt om een stapje te zetten en dat vertrouwen terug op te bouwen. Deze en andere...

Eigenwaarde – nieuwe meditatie online

Er zijn momenten waarin je jezelf eigenlijk maar zo zo vindt. Of misschien zelfs wel weinig of helemaal niks waard. Op zulke dagen kan deze meditatie je helpen om weer in contact te komen met die plek binnenin je waar het zaadje zit van zelfwaardering en eigenliefde....

Retraite 2022

  Wat hebben zeehondjes en mijn nieuwe retraite met elkaar te maken? Je leest het op de speciale retraite pagina, want alle info is compleet en je kunt je vanaf nu inschrijven voor de retraite 2022!

Je plek in het leven vinden – meditatie online

Vandaag begint een serie van vijf meditaties die uitkomen ter ere van mijn 22 tot 23 jarig (?!) bestaan als bedrijf. Morgen vertel ik je hier graag meer over. Vandaag staat eerst je plek in het leven centraal. Want soms vraag je je af waarom je eigenlijk hier op aarde...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter