NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Het Metamorfose Podcast-interview door Iris Sturgeon

Soms ben je na al je moed verzameld te hebben, nét heel nuttig bezig met in de regen plantjes zetten in de tuin en het poetsen van je praktijk, als er een berichtje binnenkomt. Je podcast staat online!

Een goede reden voor me om gauw m’n bezighedenheden af te ronden en een uurtje in een stoel te ploffen en eens op mijn gemakje te luisteren hoe Iris Sturgeon de 1 uur en drie kwartier die we gepraat hebben, heeft weten in te dikken tot 55 minuten. Ik vind het daarbij altijd spannend om mezelf terug te horen. En ik vind het nog veel enger als er flink in geknipt is.

Gelukkig is het een leuke podcast geworden met maar één opmerking vooraf. De scoop over Kukuru is prematuur hoor (al hoop ik natuurlijk wel dat Iris wel gelijk krijgt 🙂). Ik vertelde vooral hoe wonderlijk het was dat er verschillende lijntjes vaak samen komen en hoe het contact tot nu toe verliep. Nieuwsgierig waar dit over gaat? Luisteren maar! Het gaat over vanalles en is een mengvorm van een persoonlijk gesprek voor- en achteraf, een behandeling van mij en het podcastinterview zelf met daarbij samenvattingen van Iris en persoonlijke commentaren.

Verder is deze podcast zeer geschikt voor onderweg of tijdens het hardlopen of hoe je het liefste podcasts luistert. Hij is er op Youtube, Spotify en iTunes etc onder Methamorfose Podcast en dan de uitzending van 24 mei 2021.

Ik mocht zelf liggend luisteren in een stoel want ik moest natuurlijk het goed horen bij het luisteren. En wie weet doe jij dat ook wel lekker?

Het Metamorfose Podcast-interview door Iris Sturgeon

En mocht je meer podcasts van Iris willen beluisteren, of meer willen weten over haar werk, kijk dan eens op:

www.irissturgeon.com
www.metamorfosepodcast.nl
Metamorfose Podcast

 

Thuisgekomen bij jeZelf, retraite 2022

Na maanden van voorpret en voorbereidingen, het bepalen van de onderwerpen die passen bij Thuiskomen bij jeZelf, het schrijven van 10 maatwerk geleide meditaties en het zoeken en mixen van evenzoveel bijpassende muziekjes, het proefdraaien en aanpassen van alle...

Gember – weer kunnen ruiken

Midden in mijn vakantie kwam er een kaartje met de post. Er stond op: Time to drink champagne and dance on the table. Dat klonk goed. Mijn interesse was natuurlijk gewekt! Het bleek afkomstig van een gelukkige cliënte van me. Een dame van rond de 70 die 12 jaar...

De eekhoorn, Be a force of good

Ik zag hem rennen. Of haar, dat kon ik in de gauwigheid niet zien. En ik weet ook eigenlijk niet precies waar je naar moet kijken bij een eekhoorn, eerlijk gezegd. Sinds ik een jaar of vijf geleden verhuisde naar mijn huidige huis en praktijkruimte, had ik hem al...

Misbruik (nee is gewoon nee) – meditatie online

Ik heb er niet eerder over geschreven of in interviews over verteld, want daarvoor vond ik het eigenlijk te persoonlijk. Ik schreef er alleen over in mijn boeken, want daarin was het nodig om uit te kunnen leggen hoe ik om overeind te blijven, al jong had afgeleerd om...

Best Selling auteur

- Nee, deze week even geen nieuwe meditatie, maar er staan er al wel 9 op mijn site en Youtube die je kunt doen tot de volgende uitkomt -   Ik heb het zelf eerlijk gezegd volkomen gemist, maar ineens kreeg ik het nieuws uit Amerika dat het boek Energy Healing and...

Vergeven – meditatie online

Vandaag is het Goede Vrijdag en begint het Paasweekend. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan de uitdrukking: Vader vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Nu ben ik helemaal niet kerkelijk, maar ik ben wel van huis uit Rooms Katholiek en dus komt er af en toe...

Leven als kat en hond – een dierenconsult

De eerste hond aan wie ik mijn hart verloor heette Carol, een lief blond labradormeisje. Ondanks het feit dat ik eigenlijk van huis een kattenmens was en zij oorspronkelijk hoorde bij mijn toenmalige partner, waren we onafscheidelijk. Ik studeerde nog aan de TUE en...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter