NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Workshops, cursussen en lezingen

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Contact

Overige informatie

Nieuwsbrief ontvangen?VOLG MIJN
BLOGS

RSS nieuwsfeed

Het Metamorfose Podcast-interview door Iris Sturgeon

Soms ben je na al je moed verzameld te hebben, nét heel nuttig bezig met in de regen plantjes zetten in de tuin en het poetsen van je praktijk, als er een berichtje binnenkomt. Je podcast staat online!

Een goede reden voor me om gauw m’n bezighedenheden af te ronden en een uurtje in een stoel te ploffen en eens op mijn gemakje te luisteren hoe Iris Sturgeon de 1 uur en drie kwartier die we gepraat hebben, heeft weten in te dikken tot 55 minuten. Ik vind het daarbij altijd spannend om mezelf terug te horen. En ik vind het nog veel enger als er flink in geknipt is.

Gelukkig is het een leuke podcast geworden met maar één opmerking vooraf. De scoop over Kukuru is prematuur hoor (al hoop ik natuurlijk wel dat Iris wel gelijk krijgt 🙂). Ik vertelde vooral hoe wonderlijk het was dat er verschillende lijntjes vaak samen komen en hoe het contact tot nu toe verliep. Nieuwsgierig waar dit over gaat? Luisteren maar! Het gaat over vanalles en is een mengvorm van een persoonlijk gesprek voor- en achteraf, een behandeling van mij en het podcastinterview zelf met daarbij samenvattingen van Iris en persoonlijke commentaren.

Verder is deze podcast zeer geschikt voor onderweg of tijdens het hardlopen of hoe je het liefste podcasts luistert. Hij is er op Youtube, Spotify en iTunes etc onder Methamorfose Podcast en dan de uitzending van 24 mei 2021.

Ik mocht zelf liggend luisteren in een stoel want ik moest natuurlijk het goed horen bij het luisteren. En wie weet doe jij dat ook wel lekker?

Het Metamorfose Podcast-interview door Iris Sturgeon

En mocht je meer podcasts van Iris willen beluisteren, of meer willen weten over haar werk, kijk dan eens op:

www.irissturgeon.com
www.metamorfosepodcast.nl
Metamorfose Podcast

 

Mensenconsult met een bullterriërtouch

Vanochtend had ik een afspraak met het baasje van Boris. Boris, een 6 jaar oude Engelse bullterriër, is een herplaatser uit Portugal (het is een heel internationale hond) en heeft het moeilijk gehad. Zijn huidige, nieuwe vrouwtje wilde hem graag meenemen naar haar...

De sfeer verzieken

Het was een spoedconsult met een cliënte die op weg naar haar werk overvallen werd door een lastige vorm van energie. Ik noem het voor het gemak even een Veld. Ze fietste er doorheen alsof ze door de mist fietste en ineens was ze doorweekt. Ze was dusdanig uit balans...

Najaarsnieuws 2021

Ik ben bewust maanden vrij stil geweest omdat iedereen al overstelpt werd met mails en posts door het vele thuiswerken, met vierkante ogen tot gevolg. Maar nu ik wat leuke nieuwtjes heb, meld ik me toch even. Vergoedingen Begin 2022 gaat mijn beroepsvereniging VVET...

Driedaagse intensive Helende Handen 1 tm ‘V’!

Goed nieuws! Na maanden waarin cursussen almaar afgezegd moesten worden, heb ik iets heel bijzonders gepland.   Een driedaagse intensive. De cursussen 'Helende Handen 1, energetisch werken voor tactiele professionals' , 'Helende Handen 2, (leren) werken in de aura' en...

De helende werking van bloemen

Zaterdagmiddag, 14.15 uur, 28 graden buiten. De zon schijnt en de hele wereld lijkt vrij te zijn en ervan te kunnen genieten. Iedereen behalve de zo’n 160 leden van de Beroepsvereniging waarmee ik in een lange online ledenvergadering zit. Om 9.00 uur keurig ingelogd...

Nova Scotia Duck Tolling retriever te gast

Dit is Fox, een enthousiaste Nova Scotia Duck Tolling retriever. Wel wat veel naam voor een niet zo groot hondje, vind je niet? Fox was deze week te gast in het dierengedeelte van mijn praktijk. Hij heeft onder meer wat uitdagingen op gedragsgebied en ik ken hem al...

Superweek

Ik heb sowieso heerlijk werk. Maar sommige weken zijn nog leuker dan andere. Deze week was een prachtige combi: op maandag gaf ik een individuele cursusdag: Je levenspad volgen. Een hele lange volle dag waarin verleden werd rechtgezet en nieuwe ideeën geboren, zowel...

Woordkeus, covid en oordelen – blog

Het schrijven van mijn trilogie over oordelen en hoe ze je kunnen verwonden of in de weg zitten, zette mij aan het denken over taalgebruik en covid. Ik merk dat ik de woordkeus in bepaalde berichten behoorlijk gekleurd vind en dat daardoor onnodig negativiteit...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter