NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Het Metamorfose Podcast-interview door Iris Sturgeon

Soms ben je na al je moed verzameld te hebben, nét heel nuttig bezig met in de regen plantjes zetten in de tuin en het poetsen van je praktijk, als er een berichtje binnenkomt. Je podcast staat online!

Een goede reden voor me om gauw m’n bezighedenheden af te ronden en een uurtje in een stoel te ploffen en eens op mijn gemakje te luisteren hoe Iris Sturgeon de 1 uur en drie kwartier die we gepraat hebben, heeft weten in te dikken tot 55 minuten. Ik vind het daarbij altijd spannend om mezelf terug te horen. En ik vind het nog veel enger als er flink in geknipt is.

Gelukkig is het een leuke podcast geworden met maar één opmerking vooraf. De scoop over Kukuru is prematuur hoor (al hoop ik natuurlijk wel dat Iris wel gelijk krijgt 🙂). Ik vertelde vooral hoe wonderlijk het was dat er verschillende lijntjes vaak samen komen en hoe het contact tot nu toe verliep. Nieuwsgierig waar dit over gaat? Luisteren maar! Het gaat over vanalles en is een mengvorm van een persoonlijk gesprek voor- en achteraf, een behandeling van mij en het podcastinterview zelf met daarbij samenvattingen van Iris en persoonlijke commentaren.

Verder is deze podcast zeer geschikt voor onderweg of tijdens het hardlopen of hoe je het liefste podcasts luistert. Hij is er op Youtube, Spotify en iTunes etc onder Methamorfose Podcast en dan de uitzending van 24 mei 2021.

Ik mocht zelf liggend luisteren in een stoel want ik moest natuurlijk het goed horen bij het luisteren. En wie weet doe jij dat ook wel lekker?

Het Metamorfose Podcast-interview door Iris Sturgeon

En mocht je meer podcasts van Iris willen beluisteren, of meer willen weten over haar werk, kijk dan eens op:

www.irissturgeon.com
www.metamorfosepodcast.nl
Metamorfose Podcast

 

Dag boek!

Terwijl ik druk bezig ben met het schrijven van de 11 geleide meditaties (bijna klaar) en het mixen van de bijbehorende muziek (klaar), en met maken van de oefeningen en het overige cursusmateriaal (heel eind op weg) van de retraite van 3-9 september in Centre...

Opgeruimd staat netjes

Half maart begon ik en ik ben er maanden mee bezig geweest. Uren per week, soms zelfs een hele dag aan een stuk. Mijn dag begon en eindigde ermee en soms deed ik het ook tussendoor want het werkte bijna verslavend. En het moest klaar. Mijn fysio was er niet blij mee...

Voorjaarsnieuws

Het voorjaar zit in de lucht! Met hier en daar nog een buitje, hoor je toch de vogeltjes al overal zingen en zie je het verse groen ontspruiten aan de bomen. Word jij daar ook zo vrolijk van? Zo niet, dan knap je misschien op van mijn nieuwsbrief en als wel, dan is...

Mijn Kerstwens voor 2023

Lieve lezer(es), Dit jaar geen nieuwsbrief met een overzicht van de in maart wel degelijk uitgekomen bestseller, geslaagde retraite en andere wetenswaardigheden. Over een poosje komt die nieuwsbrief wel: er tekenen zich contouren af van een nieuw boek, nieuwe...

Eenzaamheid – meditatie online

De feestdagen kunnen het enorm aanwakkeren. Eenzaamheid. Een vreselijk gevoel. Ondanks alle communicatiemiddelen die er tot onze beschikking staan, is 35 procent van de mensen boven de 15 regelmatig eenzaam, of voelt zich zelfs zeer eenzaam. Dat is omgerekend meer dan...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter