NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEF







RSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Impressie van m’n boekpresentatiedag 15/02/15

7F8B1268 -k

Wat en dag, wat een dag! 15 februari 2015 gaat voor mij de geschiedenis in als een van de fijnste dagen ooit.

Mijn tweede boek, De 40 lagen van de ziel ontsluierd genaamd, kwam uit en dat ging gepaard met een heerlijk programma in de Koningshof.

We begonnen met even stil te staan bij het grote aantal zieken dat onder meer door de griepgolf geteisterd deze dag helaas moest missen en stuurden hen licht om hun spoedige herstel te bevorderen.

Daarna opende de warme spreekstalmeester van de dag Jan-Willem Lafleur de dag en klapte hij onder meer uit de school over onze gezamenlijke voorliefde voor bitterballen…

Hierop volgde de prachtige klankschalenmeditatie die op ingetogen wijze integer en liefdevol verzorgd werd door Klaas Oldegberts. Wat een genot en wat een ervaring.

7F8B1214 k

boekpresentatie selectie - 07

boekpresentatie selectie - 08

Uitgever Jitske Kingma (uitgeverij Elikser) bracht vervolgens haar visie op mijn boeken en werk naar voren en gaf aan -net als Jan-Willem overigens- dat ik mijn tijd eigenlijk ver vooruit ben in mijn werk. Vrij vertaald: dat wat je in mijn nieuwe boek leest, was er nog niet dus het brengt je echt iets nieuws! Het was fijn te horen dat mijn uitgever blij met me is! Voor mij was het trouwens een leuk detail dat alle sprekers hun ervaringen over de behandelingen die ze bij mij hebben ondergaan deelden en dat ze er zoveel aan gehad bleken te hebben.

7F8B1244 - k

boekpresentatie selectie - 31

Na Jitske was de beurt aan mij en hoewel ik in het begin helemaal stijf stond van de zenuwen was dat na een minuut of tien over en kon ik vooral genieten van het contact met het publiek. Ik heb verteld over mijn werk, achtergronden, nieuwe auralagen en nog een heleboel meer maar omdat ik me natuurlijk wel goed voorbereid had maar op het moment suprème uiteraard hier en daar enorm afgeweken ben van wat ik allemaal had kunnen vertellen, kan ik niet meer terughalen wat ik daadwerkelijk verteld heb!

Tijdens de heerlijke lunch met 5 soorten diëten konden de aanwezigen genieten van de helende kunst van Willeke Hendrikx en stonden mijn rotsen-in-de-branding Petra en Aletta klaar om afspraken met me te boeken en cursusinschrijvingen in ontvangst te nemen.

Was je niet aanwezig die dag en heb je je daarom nog niet kunnen inschrijven voor de nieuwe eendaagse interactieve cursus ‘De 40 auralagen in de praktijk’ op 9 oktober in de Koningshof waarin ik je alles vertel over de 40 lagen en je alle vragen erover kunt stellen die je erover kunt hebben? Schrijf je dan alsnog nog even in.

In die lunchpauze was aan de geanimeerde stemming te merken dat iedereen het goed naar zijn zin had en was er energetisch gezien al flink wat in beweging.

7F8B1431 - kboekpresentatie selectie - 19

bb2220954621df4847289099c387cd22 boekpresentatie selectie - 20

Na de lunch werden we betoverd door de muziek van Mete Erker, Pascal Vermeer en Marc van der Schoot. Zo vanuit het hart dat het enorm binnen kwam. Het raakte, boeide en was daarnaast ook nog gewoon heerlijk om naar te luisteren. Vooral het door Mete zelf gecomponeerde Papillon, mijn lievelingsnummer, deed de tranen van ontroering over mijn wangen stromen.

Nadat ik die strategisch weer had weggeveegd om zwarte mascarastrepen te vermijden (ik moest immers nog op de foto) kwamen er toch weer nieuwe tranen. Dit keer van het lachen. Roy Martina aan het woord. Charismatisch als hij is pakte hij het hele publiek direct ontwapenend in met zijn uitzonderlijk warme en humoristische verhaal. En vlocht daar keurig een heleboel inhoudelijke diepte in die je spelenderwijs binnenkreeg, omdat hij het zo grandioos bracht. Wat een man en wat een cadeau! Heerlijk!

boekpresentatie selectie - 217F8B1542 - k

Ook hij deelde zijn ervaringen met het publiek over de behandelingen die ik hem heb gegeven en wat die met hem hadden gedaan. Wonderlijk om iemand die ik zelf zo waardeer om wie hij is en wat hij de wereld allemaal al aan moois en helends gebracht heeft, zo te horen praten over míjn werk. Ik ben er dan ook heel blij mee.

Roy sloot af met de presentatie van mijn nieuwe boek en we gaven elkaar een superknuffel.

boekpresentatie selectie - 227F8B1596 - k

7F8B1599 - k

boekpresentatie selectie - 23

book presentation D E F k kopie klein

En wil je weten waarom ik zo’n bijzondere band met Roy ervaar, lees dan vooral het hoofdstuk over auralaag 34.

boekpresentatie selectie - 26

Na Roy kwam gelukkig nóg een liedje door het Gouden Trio Pascal, Marc en Mete. Ze speelden op mijn verzoek hun interpretatie van The whole of the moon, van The Waterboys. Mijn boek sluit ermee af en het officiële gedeelte van de dag ook. Het was geweldig!

boekpresentatie selectie - 33

Daarop togen we naar de foyer waar tijdens de borrel de aanwezigen hun exemplaar van De 40 lagen van de ziel ontsluierd in ontvangst konden nemen. Hun exemplaar met persoonlijke boodschap welteverstaan. Wekenlang, dag en nacht had ik daaraan gewerkt en per persoon een pagina volgeschreven en nu was het aan de lezer zelf om te kijken of hij het ook ontcijferen kon.

Vaak was dat niet het geval (? ;-)) dus heb ik voor veel mensen voorgelezen uit eigen werk. Fijn om alle positieve reacties daarop te mogen ontvangen en heerlijk om te zien hoe iedereen liep te glunderen en blij was met de dag.

boekpresentatie selectie - 42 boekpresentatie selectie - 48

boekpresentatie selectie - 35 boekpresentatie selectie - 37

Voor mij ging hij daarna nog even verder met een gezellig etentje met mensen die me dierbaar zijn in het Oude Wandelpark in Valkenswaard om nog lekker wat na te praten en genieten en de dag erna was er nog een heerlijk moment toen ik de speciaal voor mij gemaakte Annemiekjes-taart aansneed en gedeeltelijk verorberde. Dank je wel Brecht, wat een geschenk!

e826894b6c7aeb1ac6ad2673439ec927

En dank je wel lieve Mete, Pascal, Marc, Roy, Klaas, Jan-Willem, Willeke, Jitske en Regine voor jullie geweldige bijdrage aan mijn feestelijke dag. En natuurlijk Aletta en Petra: veel dank voor het harde werken op zaterdag en zondag.

Zat je in de zaal en wil je nog even reageren op de dag? Reageer je dan op dit bericht?

Sfeeroverzicht van de dag

boekpresentatie selectie - 01 boekpresentatie selectie - 02

boekpresentatie selectie - 27boekpresentatie selectie - 21

boekpresentatie selectie - 22 boekpresentatie selectie - 04

boekpresentatie selectie - 23 boekpresentatie selectie - 55

boekpresentatie selectie - 58 boekpresentatie selectie - 06

boekpresentatie selectie - 34 boekpresentatie selectie - 36boekpresentatie selectie - 41

boekpresentatie selectie - 45 boekpresentatie selectie - 38

7F8B1309 boekpresentatie selectie - 29boekpresentatie selectie - 13boekpresentatie selectie - 17

7F8B1433 7F8B1513

boekpresentatie selectie - 16boekpresentatie selectie - 14

boekpresentatie selectie - 15  boekpresentatie selectie - 44

boekpresentatie selectie - 12 boekpresentatie selectie - 11  boekpresentatie selectie - 097F8B1331 2 boekpresentatie selectie - 06  boekpresentatie selectie - 04 boekpresentatie selectie - 03 boekpresentatie selectie - 02boekpresentatie selectie - 05boekpresentatie selectie - 40

boekpresentatie selectie - 63boekpresentatie selectie - 47

Wachten op een wonder – meditatie online

Zit je in zo’n tijd waarin het niet zo goed gaat, een niemandsland misschien en denk je dat je hier niet per se zelf iets aan kunt veranderen? Is de situatie erg complex of kun je er zelf niets aan doen omdat een beslissing niet bij jou ligt? Wanneer je eigenlijk...

het laatste nieuws van 2023

Nog even en 2023 is alweer ten einde. Om dit jaar mooi uit te luiden en het nieuwe goed te beginnen, ontvang je deze nieuwsbrief met louter positiviteit. Fluisteringen van je ziel aurakelkaarten gelanceerd Orakelkaarten over je aura: aurakelkaarten. Inzichtkaarten met...

Achter je muurtje meditatie online

Soms hebben mensen last van wat ze voelen of hoe hen dat overvalt en trekken ze zich even terug. Dan haken ze emotioneel een beetje af en creëren ze zo ruimte voor zichzelf. Doen ze tijdelijk niet meer mee en nemen ze wat afstand. Gaan ze achter hun figuurlijke...

Alle aurakelsets zijn onderweg

'Wat ben je aan het doen?' vraagt Facebook Nou, aan het uitpuffen van een weekend hard werken: pakjes inpakken met de nu leverbare Fluisteringen van je ziel - aurakelset. Sommige mensen hadden er zelfs 2, 3 of 4 van besteld, dus het was best een toer om dat logistiek...

Helende Handen voor Hondjes

Ik heb het afgelopen jaar veel tijd besteed aan het creëren van nieuwe dingen: een nieuwe retraite (mei ’24), de cursus De 12 universele wetten (maart ‘24) en de meditatiedag op 28 januari ’24. De aurakelkaarten Fluisteringen van je ziel die begin december uitkomen en...

Aurakelkaarten en ander najaarsnieuws

Was 2023 voor jou ook zo productief? Bij mij was het dat zeker. Daarom deze najaarsnieuwsbrief waarin een jaar van voorbereidingen uitmondt in 3 nieuwe cursussen en de lancering van heuse orakelkaarten! Wie weet zit er iets voor je bij?   Fluisteringen van je...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter