NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Interview door Brenda Lainof

Brenda Lainof

Op 18 november ’15 werd ik geïnterviewd door Brenda Lainof, een Canadese collega die haar eigen radioshow heeft over het helen van jezelf. Een jaar geleden interviewde ze me voor het eerst toen ze net 21 Layers of the Soul gelezen had. Sindsdien gebruikt ze, zo vertelde ze me, mijn 21 auralagenposter dagelijks in haar werk.

Dit keer zouden we over mijn beide boeken en mijn werk in het algemeen praten maar, omdat mijn tweede boek nog niet uit is in het Engels, wilde ik er al wel iets over vertellen, maar zeker nog niet alles weggeven.

Het was een leuk gesprek dat zo’n 55 minuten duurde. Wil je het beluisteren? In het Engels? Dat kan! Ik link je daarvoor even door naar mijn Engelse mediapagina van mijn internationale site.

Daar staan trouwens nog veel meer Engelse interviews, voor de liefhebber.

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter