NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Kerstwens, gewoon geopend en leesvoer

Het laatste berichtje van dit jaar.

 

Terwijl helaas veel ondernemers weer hun bedrijf hebben moeten sluiten, mag ik dit keer tijdens de lock-down gelukkig wel gewoon geopend blijven. Ik heb namelijk een medisch contactberoep (Wkkgz). Heel fijn en daarom blijf ik je tijdens deze lock-down extra graag van dienst.

Mocht je van mijn diensten gebruik willen maken, dan is het handig om te weten dat ik per 1 januari 2022 lid ben van een nieuwe beroepsvereniging: de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). De vergoedingen blijven hierbij in principe hetzelfde.
Mocht je overwegen over te stappen van zorgverzekeraar, kijk dan even hoe de nieuwe vergoedingen voor 2022 vastgesteld worden en check in dit geval de VBAG, energetische therapie, prestatiecode 24012.

Jezelf out of the box denken

Heb je een dezer dagen tijd over of zin om je te verdiepen in wat je zelf aan de collectieve neerslachtigheid en negativiteit die momenteel heersen zou kunnen doen?
Kijk dan eens of mijn artikel Jezelf out of the box denken iets voor je is. Het laat zien hoe je op simpele wijze, vanuit energie en aura’s bekeken, jezelf naar een ander niveau kunt tillen en je omgeving een plezier kunt doen.

Driedaagse intensive Helende Handen, reprise

Wegens succes en meer aanmeldingen dan plaatsen ga ik hem in april nogmaals geven: de combinatiecursus van Helende Handen 1 en 2 plus een Verdiepingsdag.

Dat betekent leren werken met energie op het lichaam en daarna in de aura en dan ook nog in een speciale vorm, waarbij de thema’s ‘ervaringen verwerken‘ en ‘emoties omzetten tot bewustzijn’ en duiden centraal staan. Een maatwerkcursus waardoor jouw specifieke vragen altijd tot hun recht komen.
Hij vindt plaats op donderdag 21 tot en met zaterdag 23 april 2022. Geïnteresseerd? Meer info vind je op mijn site.

Tot slot
Ben ik natuurlijk als altijd gewoon bereikbaar voor energetische consulten zowel in mijn praktijk als via beeldbellen, coaching maar dan alleen via videobellen en is de vrijdag gereserveerd voor dierenconsulten.
Dus als je me nodig hebt, kun je me bereiken via Petra en Aletta, mijn assistentes, elke werkdag van 8.30 – 17.00 uur, op 040-8434566.
Alleen op oudejaarsdag zijn we dit jaar gesloten.Ik wens je hele fijne feestdagen, een goede gezondheid en een liefdevol 2022.

Best Selling auteur

- Nee, deze week even geen nieuwe meditatie, maar er staan er al wel 9 op mijn site en Youtube die je kunt doen tot de volgende uitkomt -   Ik heb het zelf eerlijk gezegd volkomen gemist, maar ineens kreeg ik het nieuws uit Amerika dat het boek Energy Healing and...

Vergeven – meditatie online

Vandaag is het Goede Vrijdag en begint het Paasweekend. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan de uitdrukking: Vader vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Nu ben ik helemaal niet kerkelijk, maar ik ben wel van huis uit Rooms Katholiek en dus komt er af en toe...

Leven als kat en hond – een dierenconsult

De eerste hond aan wie ik mijn hart verloor heette Carol, een lief blond labradormeisje. Ondanks het feit dat ik eigenlijk van huis een kattenmens was en zij oorspronkelijk hoorde bij mijn toenmalige partner, waren we onafscheidelijk. Ik studeerde nog aan de TUE en...

BOOS – nieuwe meditatie online

Soms ben je boos, woedend en spring je bijna uit je vel. Misschien heb je zelfs zin om iets te slopen van pure frustratie. Daarom staat er nu een nieuwe meditatie online die is bedoeld om iets met die boosheid te doen. Hij helpt je om dat te omarmen wat je voelt,...

Vertrouwen hervinden – meditatie online

Soms vraag je je af, wie je nog vertrouwen kunt. Ben je je vertrouwen in anderen, het leven of jezelf gaandeweg kwijtgeraakt. Vanaf nu staat er een geleide ‘meditatie’ online die je helpt om een stapje te zetten en dat vertrouwen terug op te bouwen. Deze en andere...

Eigenwaarde – nieuwe meditatie online

Er zijn momenten waarin je jezelf eigenlijk maar zo zo vindt. Of misschien zelfs wel weinig of helemaal niks waard. Op zulke dagen kan deze meditatie je helpen om weer in contact te komen met die plek binnenin je waar het zaadje zit van zelfwaardering en eigenliefde....

Retraite 2022

  Wat hebben zeehondjes en mijn nieuwe retraite met elkaar te maken? Je leest het op de speciale retraite pagina, want alle info is compleet en je kunt je vanaf nu inschrijven voor de retraite 2022!

Je plek in het leven vinden – meditatie online

Vandaag begint een serie van vijf meditaties die uitkomen ter ere van mijn 22 tot 23 jarig (?!) bestaan als bedrijf. Morgen vertel ik je hier graag meer over. Vandaag staat eerst je plek in het leven centraal. Want soms vraag je je af waarom je eigenlijk hier op aarde...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter