NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Langdurig ziek zijn of niet lekker in je vel – meditatie online

Omdat ik zoveel enthousiaste reacties ontving op mijn eerdere meditaties, lanceer ik vandaag een nieuwe.

Hij is bedoeld voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit, letterlijk of figuurlijk. Omdat je ziek bent, en misschien zelfs al wat langer. Of omdat je je in een andere schijnbaar uitzichtloze situatie bevindt. Deze meditatie kan je ondersteunen. Hij helpt je een stap te zetten richting ontspanning en voorlopig accepteren hoe je je voelt. Zodat er energie vrijkomt om vooruit te gaan.

 

Meditaties

En mocht deze naar meer smaken? Op mijn meditatiepagina vind je de andere meditaties die ik gemaakt heb.

Je kunt je ook abonneren op mijn YouTube kanaal en zo op de hoogte blijven. Of op deze site je voorkeuren aangeven zodat je een berichtje krijgt als er een nieuwe uit komt.

Mijn Kerstwens voor 2023

Lieve lezer(es), Dit jaar geen nieuwsbrief met een overzicht van de in maart wel degelijk uitgekomen bestseller, geslaagde retraite en andere wetenswaardigheden. Over een poosje komt die nieuwsbrief wel: er tekenen zich contouren af van een nieuw boek, nieuwe...

Eenzaamheid – meditatie online

De feestdagen kunnen het enorm aanwakkeren. Eenzaamheid. Een vreselijk gevoel. Ondanks alle communicatiemiddelen die er tot onze beschikking staan, is 35 procent van de mensen boven de 15 regelmatig eenzaam, of voelt zich zelfs zeer eenzaam. Dat is omgerekend meer dan...

Thuisgekomen bij jeZelf, retraite 2022

Na maanden van voorpret en voorbereidingen, het bepalen van de onderwerpen die passen bij Thuiskomen bij jeZelf, het schrijven van 10 maatwerk geleide meditaties en het zoeken en mixen van evenzoveel bijpassende muziekjes, het proefdraaien en aanpassen van alle...

Gember – weer kunnen ruiken

Midden in mijn vakantie kwam er een kaartje met de post. Er stond op: Time to drink champagne and dance on the table. Dat klonk goed. Mijn interesse was natuurlijk gewekt! Het bleek afkomstig van een gelukkige cliënte van me. Een dame van rond de 70 die 12 jaar...

De eekhoorn, Be a force of good

Ik zag hem rennen. Of haar, dat kon ik in de gauwigheid niet zien. En ik weet ook eigenlijk niet precies waar je naar moet kijken bij een eekhoorn, eerlijk gezegd. Sinds ik een jaar of vijf geleden verhuisde naar mijn huidige huis en praktijkruimte, had ik hem al...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter