NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Langdurig ziek zijn of niet lekker in je vel – meditatie online

Omdat ik zoveel enthousiaste reacties ontving op mijn eerdere meditaties, lanceer ik vandaag een nieuwe.

Hij is bedoeld voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit, letterlijk of figuurlijk. Omdat je ziek bent, en misschien zelfs al wat langer. Of omdat je je in een andere schijnbaar uitzichtloze situatie bevindt. Deze meditatie kan je ondersteunen. Hij helpt je een stap te zetten richting ontspanning en voorlopig accepteren hoe je je voelt. Zodat er energie vrijkomt om vooruit te gaan.

 

Meditaties

En mocht deze naar meer smaken? Op mijn meditatiepagina vind je de andere meditaties die ik gemaakt heb.

Je kunt je ook abonneren op mijn YouTube kanaal en zo op de hoogte blijven. Of op deze site je voorkeuren aangeven zodat je een berichtje krijgt als er een nieuwe uit komt.

Dag boek!

Terwijl ik druk bezig ben met het schrijven van de 11 geleide meditaties (bijna klaar) en het mixen van de bijbehorende muziek (klaar), en met maken van de oefeningen en het overige cursusmateriaal (heel eind op weg) van de retraite van 3-9 september in Centre...

Opgeruimd staat netjes

Half maart begon ik en ik ben er maanden mee bezig geweest. Uren per week, soms zelfs een hele dag aan een stuk. Mijn dag begon en eindigde ermee en soms deed ik het ook tussendoor want het werkte bijna verslavend. En het moest klaar. Mijn fysio was er niet blij mee...

Voorjaarsnieuws

Het voorjaar zit in de lucht! Met hier en daar nog een buitje, hoor je toch de vogeltjes al overal zingen en zie je het verse groen ontspruiten aan de bomen. Word jij daar ook zo vrolijk van? Zo niet, dan knap je misschien op van mijn nieuwsbrief en als wel, dan is...

Mijn Kerstwens voor 2023

Lieve lezer(es), Dit jaar geen nieuwsbrief met een overzicht van de in maart wel degelijk uitgekomen bestseller, geslaagde retraite en andere wetenswaardigheden. Over een poosje komt die nieuwsbrief wel: er tekenen zich contouren af van een nieuw boek, nieuwe...

Eenzaamheid – meditatie online

De feestdagen kunnen het enorm aanwakkeren. Eenzaamheid. Een vreselijk gevoel. Ondanks alle communicatiemiddelen die er tot onze beschikking staan, is 35 procent van de mensen boven de 15 regelmatig eenzaam, of voelt zich zelfs zeer eenzaam. Dat is omgerekend meer dan...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter