NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Nieuwsbrief mei ’18 en ’t privacy statement verhaal

Dag allemaal,
Op natuurlijke wijze is mijn jaarlijkse nieuwsbrief verschoven van eindejaars naar 24 mei. En dat komt in dit geval goed uit! Want er moest iets gecommuniceerd worden over de privacy wetgeving. Dat doe ik natuurlijk ook verderop in deze nieuwsbrief. Maar eerst iets leukers:
Interviews
Onlangs zijn er twee interviews met me verschenen. Als je zin hebt om het interview te lezen in het Eindhovens Dagblad, kijk dan even onderaan deze nieuwsbrief of klik hier.
Ga je liever in de kijk- en luisterstand en is Engels geen bezwaar, dan staat er een mooi interview door Brenda Lainof online. Het duurt een uurtje, het is met beeld en na de eerste minuten alleen Brenda gezien te hebben, kom ik aan het woord, zie je mij en hoor je mij vertellen. De reacties erop zijn goed, dus misschien is het een leuke luistertip?

Annemiek tijdens het interview met Brenda

Cursussen
Doordat in het najaar mijn vader overleed en aansluitend een aantal dierbaren ernstig ziek werd, heb ik nogal moeten goochelen met mijn agenda en wat cursussen moeten verplaatsen. Daardoor is de planning van het najaar ook wat verschoven. Maar die is nu bijna compleet dus hier volgt de informatie:
Nieuwe cursus: Praten met de overkant (communiceren met je Ziel, gidsen en engelen..).
Omdat ik veel vragen kreeg van mensen die dingen wilden weten over hun eigen gidsen en ze graag wilden leren communiceren met hen of met overledenen of engelen, ben ik recent begonnen met het geven van een nieuwe cursus ‘Praten met de overkant’. Een een-op-een cursus op een zelf gekozen datum waarin ik je persoonlijk begeleid bij het veilig en goed contact maken met de overkant. Voor meer info kun je uiteraard terecht op mijn cursusagenda
Cursus Werken in de hogere auralagen
Goed nieuws: nadat ik hem eerst heb moeten verzetten, gaat hij nu zeker door: de tweedaagse cursus Werken in de 21 auralagen. De data zijn vrijdag 14 september en 15 oktober 2018 en als dit is wat je altijd al had willen doen, schrijf je dan gauw in want er zijn nog 2 plekjes!

De 40 auralagen in de praktijk
Ook De 40 auralagen in de praktijk gaat in het najaar opnieuw gegeven worden. De datum wordt binnenkort gepland, dus wil je meedoen, stuur me dan alvast even een mailtje, dan hou ik je op de hoogte. Op 15 december geef ik trouwens ook een aangepaste versie van deze cursus voor de 3een 4ejaars van Terreel, de opleiding tot Energetisch Therapeut in Eindhoven.
Helende Handen (verdiepingsdagen)
Op 2 november 2018 staat er weer een Helende Handen 1 cursus gepland en begin 2019 volgt er een Helende Handen 2.
En op 28 september 2018 is de eerstvolgende Helende Handen Verdiepingsdag waar nog plaats is. Het thema is die dag: ‘Gal spuwen. Constructieve boosheid en het behandelen ervan’.
Daarna volgen nog meer verdiepingsdagen dus….Mocht je mee willen doen, laat het me weten!
Omgaan met energie voor doven
De pilots van de cursus: Hoogesensitiviteit en energetisch(er) waarnemen voor mensen met een gehoorbeperking – met (gebaren)tolk- heb ik helaas moeten uitstellen naar het voorjaar van 2019. Maar wat in het vat zit…
Familie-opstellingen en hogere auralagen
De laatste jaren werk ik ook regelmatig met individuele cliënten in familieopstellingen waarbij ik poppen gebruik en het lichaam van de cliënt als representant voor al zijn familieleden… Dat combineer ik op unieke wijze met behandelen in de 40 auralagen. Familiethema’s, voorouderlijke energie en de effecten daarvan op jouw huidige leven. Superinteressant! Wil je weten hoe dat werkt? Lees dan vooral even verder op mijn website (anders werd deze nieuwsbrief veel te lang!).
Privacy wetgeving
Op 25 mei werd, het zal je niet ontgaan zijn, de nieuwe wetgeving van kracht, met betrekking tot de verwerking en privacy van jouw gegevens. Je ontvangt mijn nieuwsbrief maximaal 2 keer per jaar omdat je in het verleden een boek bij me besteld hebt, of een cursus hebt gevolgd of een consult hebt gepland/gehad. Daarom dacht ik dat je het wellicht interessant zou vinden om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in mijn praktijk in de vorm van een nieuwsbrief. Volgens de nieuwe wetgeving heb ik je expliciete toestemming nodig om je die te mogen sturen. Daarom mijn vraag: als je mijn nieuwsbrief niet meer ontvangen wilt, wil je me dat dan laten weten door op de ‘unsubscribe’ (afmeld)knop te drukken onder aan deze mail, of een antwoordmail te sturen aan me, dan verwijder ik je emailadres desgewenst persoonlijk. En natuurlijk kun je je op een later moment ook altijd nog af- of aanmelden.
Verder gebruik ik je gegevens alleen zelf en zal die nooit doorspelen aan andere instellingen. Ik bewaar je emailadres en eventueel overige gegevens volgens de wettelijke en beroepsvereniging geldende regels en termijnen.
Ter informatie: mijn email wordt uiteraard alleen door mijzelf gelezen dus is ook vertrouwelijk. Mijn cliëntdossiers zitten in een afgesloten kast in mijn praktijk, die voor niemand behalve mijzelf toegankelijk is. Ik heb dossiers bewust niet digitaal, en ze zijn alleen toegankelijk voor mij persoonlijk. Dus ze kunnen niet worden gehackt, en bovendien heb ik nog een geheim wapen. Mijn aantekeningen zijn als het ware versleuteld want ik heb – zoals sommigen van jullie al weten door de persoonlijke boodschap in een bij mij besteld boek- een bijna onleesbaar handschrift. Hartstikke safe dus.
Als je belt voor een afspraak wordt dit vastgelegd door mijn assistentes en die samenvatting staat in het webcallcenter dat alleen voor hen en mij toegankelijk is. Zij zetten de afspraak in mijn agenda waartoe ook alleen zij en ik toegang hebben. En mocht ikzelf onverhoopt komen te overlijden dan worden alle dossiers gewoon vernietigd. Natuurlijk heb ik conform de regels nu ook een privacystatement op mijn website en zal dat updaten als daar reden toe is.
Ik hoop dat je zo weer helemaal gerustgesteld bent voor wat betreft jouw gegevens.
Tot slot
Dank ik je weer voor het lezen. Ik wens je een hele fijne zomer en als hij onverhoopt wat minder goed verloopt en je hebt behoefte aan mijn ondersteuning, aarzel je dan niet om me te bellen? 040-8434566 tussen half 9 en 5.
Warme groet, Annemiek Douw

Thuisgekomen bij jeZelf, retraite 2022

Na maanden van voorpret en voorbereidingen, het bepalen van de onderwerpen die passen bij Thuiskomen bij jeZelf, het schrijven van 10 maatwerk geleide meditaties en het zoeken en mixen van evenzoveel bijpassende muziekjes, het proefdraaien en aanpassen van alle...

Gember – weer kunnen ruiken

Midden in mijn vakantie kwam er een kaartje met de post. Er stond op: Time to drink champagne and dance on the table. Dat klonk goed. Mijn interesse was natuurlijk gewekt! Het bleek afkomstig van een gelukkige cliënte van me. Een dame van rond de 70 die 12 jaar...

De eekhoorn, Be a force of good

Ik zag hem rennen. Of haar, dat kon ik in de gauwigheid niet zien. En ik weet ook eigenlijk niet precies waar je naar moet kijken bij een eekhoorn, eerlijk gezegd. Sinds ik een jaar of vijf geleden verhuisde naar mijn huidige huis en praktijkruimte, had ik hem al...

Misbruik (nee is gewoon nee) – meditatie online

Ik heb er niet eerder over geschreven of in interviews over verteld, want daarvoor vond ik het eigenlijk te persoonlijk. Ik schreef er alleen over in mijn boeken, want daarin was het nodig om uit te kunnen leggen hoe ik om overeind te blijven, al jong had afgeleerd om...

Best Selling auteur

- Nee, deze week even geen nieuwe meditatie, maar er staan er al wel 9 op mijn site en Youtube die je kunt doen tot de volgende uitkomt -   Ik heb het zelf eerlijk gezegd volkomen gemist, maar ineens kreeg ik het nieuws uit Amerika dat het boek Energy Healing and...

Vergeven – meditatie online

Vandaag is het Goede Vrijdag en begint het Paasweekend. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan de uitdrukking: Vader vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Nu ben ik helemaal niet kerkelijk, maar ik ben wel van huis uit Rooms Katholiek en dus komt er af en toe...

Leven als kat en hond – een dierenconsult

De eerste hond aan wie ik mijn hart verloor heette Carol, een lief blond labradormeisje. Ondanks het feit dat ik eigenlijk van huis een kattenmens was en zij oorspronkelijk hoorde bij mijn toenmalige partner, waren we onafscheidelijk. Ik studeerde nog aan de TUE en...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter