NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nog 4 dagen… een boekpresentatiedag in wording

En zo ziet het eruit: 236 boekboodschappen gechanneld, klaar voor de grote dag en zelfs een paar om gepost te worden the day after. Consumptiebonnen voor diverse soorten dieet-eters, inschrijfformulieren voor alle cursussen waaronder mijn gloednieuwe De 40 auralagen in de praktijk (op 9 oktober), laptop voor assistentes Petra en Aletta zodat mensen ter plekke een afspraak met me kunnen maken, nog wat leuke aankledingsdingetjes voor de ruimtes en als klapstuk hangt nu zelfs mijn prachtige perspex 40 auralagen kunstwerk van een meter bij een meter sinds vanochtend aan de muur in mijn praktijk!

Dank je wel Frank voor deze geweldige aktie!

Vanaf nu kun je dus als je op mijn behandeltafel ligt gewoon mee kijken in welke laag ik bezig ben bij je. En zeg nou zelf: is het geen plaatje?

2015-02-11 13.18.29 2015-02-11 13.18.39

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter