NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nóg een onverwacht pakje…

En ineens was daar een pakje. Zomaar, met de ouderwetse brievenbuspost. Wat zou erin zitten (had ik iets besteld? Nee dat geloof ik niet maar dat weet ik momenteel niet zeker want ik had wat nuttige dingen nodig die in Valkenswaard-city niet te krijgen zijn en door een hamstringblessure is autorijden nu niet echt mijn hobby dus lange leve het online shoppen).

Het voelt een beetje zacht aan. Ojee. Als iemand maar niet beledigd is over de boodschap die ik in zijn boek geschreven heb, en het verder ongelezen nu weer retour stuurt.

Ik scheur het pakje voorzichtig open en een grote grijns verschijnt. Ik herken iets. Ik zie een blauw met wit bakkersruitje. Ik hou enorm van bakkersruitjes en ditzelfde ruitje heb ik onlangs bewonderd als hele gave bloes van een cliënte. Hij stond haar ook geweldig. Ik vond haar er zo mooi uitzien dat ik dat natuurlijk ook zei en dat vond zij op haar beurt weer heel erg leuk. Kortom, iedereen blij.

En nu stuurt ze me een heus eigen exemplaar! En gelukkig in míjn maat, vergezeld van een lieve brief waarin ze verklaart waarom ze vond dat ik hem meer dan verdiend had. Alleen die brief was al om in te lijsten maar met die bloes erbij… Jemig. Ben er een beetje stil van. (jaja, ik weet het, … geen commentaar)

Wat geweldig leuk, gauw passen en kijken of ik erin pas. YES!!!! Hij past!! Hij staat leuk!! Ik voel me er heerlijk in. Ben zó blij.

Dank je wel, Carolien. Echt een super idee! Zo lief!

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter