NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Nova Scotia Duck Tolling retriever te gast

Dit is Fox, een enthousiaste Nova Scotia Duck Tolling retriever. Wel wat veel naam voor een niet zo groot hondje, vind je niet?
Fox was deze week te gast in het dierengedeelte van mijn praktijk. Hij heeft onder meer wat uitdagingen op gedragsgebied en ik ken hem al van pups af aan.
 
Baasje Ellen kwam samen met hem voor een sessie. Zowel een voor baasje als een voor het hondenkind dit keer (want dat kan natuurlijk ook, zeker als je samen veel hebt meegemaakt).
Daartoe is eerst Fox behandeld in mijn dierenbehandelruimte. Daarna heb ik voor deze keer daar een behandeltafel bij geplaatst en kon Fox lekker ontspannen, spelen en slapen terwijl ook baasje Ellen door mij behandeld werd.
 
Dat was een groot success want tussen de bedrijven door was Fox heerlijk op zijn gemak. Zo op zijn gemak dat hij in de ruimte naast de dierenpraktijk uit de grote hondenknuffeltjesbak diverse knuffels haalde om heerlijk mee te spelen. Ellen maakte hiervan dit leuke filmpje.
 
En dat tijdens zijn spel een Tijgetje sneuvelde, is natuurlijk bijzaak….
 
Nova Scotia Duck Tolling retriever te gast
—–
Vraag je je af of ik alleen maar dieren behandel? Nee hoor, dat doe ik één dag per week. De rest is voor humane behandelingen, maar door allerlei privacywetgeving is het wel makkelijker om over dieren te schrijven dan over mensen. En het geeft zulke leuke foto’s en filmpjes…!

Best Selling auteur

- Nee, deze week even geen nieuwe meditatie, maar er staan er al wel 9 op mijn site en Youtube die je kunt doen tot de volgende uitkomt -   Ik heb het zelf eerlijk gezegd volkomen gemist, maar ineens kreeg ik het nieuws uit Amerika dat het boek Energy Healing and...

Vergeven – meditatie online

Vandaag is het Goede Vrijdag en begint het Paasweekend. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan de uitdrukking: Vader vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Nu ben ik helemaal niet kerkelijk, maar ik ben wel van huis uit Rooms Katholiek en dus komt er af en toe...

Leven als kat en hond – een dierenconsult

De eerste hond aan wie ik mijn hart verloor heette Carol, een lief blond labradormeisje. Ondanks het feit dat ik eigenlijk van huis een kattenmens was en zij oorspronkelijk hoorde bij mijn toenmalige partner, waren we onafscheidelijk. Ik studeerde nog aan de TUE en...

BOOS – nieuwe meditatie online

Soms ben je boos, woedend en spring je bijna uit je vel. Misschien heb je zelfs zin om iets te slopen van pure frustratie. Daarom staat er nu een nieuwe meditatie online die is bedoeld om iets met die boosheid te doen. Hij helpt je om dat te omarmen wat je voelt,...

Vertrouwen hervinden – meditatie online

Soms vraag je je af, wie je nog vertrouwen kunt. Ben je je vertrouwen in anderen, het leven of jezelf gaandeweg kwijtgeraakt. Vanaf nu staat er een geleide ‘meditatie’ online die je helpt om een stapje te zetten en dat vertrouwen terug op te bouwen. Deze en andere...

Eigenwaarde – nieuwe meditatie online

Er zijn momenten waarin je jezelf eigenlijk maar zo zo vindt. Of misschien zelfs wel weinig of helemaal niks waard. Op zulke dagen kan deze meditatie je helpen om weer in contact te komen met die plek binnenin je waar het zaadje zit van zelfwaardering en eigenliefde....

Retraite 2022

  Wat hebben zeehondjes en mijn nieuwe retraite met elkaar te maken? Je leest het op de speciale retraite pagina, want alle info is compleet en je kunt je vanaf nu inschrijven voor de retraite 2022!

Je plek in het leven vinden – meditatie online

Vandaag begint een serie van vijf meditaties die uitkomen ter ere van mijn 22 tot 23 jarig (?!) bestaan als bedrijf. Morgen vertel ik je hier graag meer over. Vandaag staat eerst je plek in het leven centraal. Want soms vraag je je af waarom je eigenlijk hier op aarde...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter