NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Podcast-interviews Annemiek Douw door Robert Denneman van New Business Radio

De afgelopen tijd ben ik twee keer naar Hilversum gecrost voor podcastinterviews over mijn nieuwe boek De 40 Zin-tuigen. De eerste keer – in juli – was gepland, de tweede keer – eerder deze week- was vervolgens noodzaak omdat bij de nabewerking er iets raars met het geluid bleek te zijn gebeurd.

Vandaag heb ik beide interviews online gezet omdat ze toch heel verschillend zijn. Grappig hoe een gesprek hetzelfde kan beginnen en vervolgens toch heel anders kan lopen. Voor de geïnteresseerde liefhebber.  Je vindt ze (net als al mijn Nederlandse interviews) op mijn mediapagina.

Annemiek Douw New Business Radio 2e keer

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter