NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Radio-interview De 40 Zin-tuigen door Martin Volder, Omroep Brabant

Vanochtend (21 juni 2020) werd ik live geïnterviewd op de radio over mijn nieuwe boek De 40 Zin-tuigen door Martin Volder, voor Omroep Brabant. Grappig om nu weer te gast te mogen zijn op een zender waar ik zelf ook regelmatig naar luister.

Het werd een sprankelend gesprek waarbij de oorspronkelijk geplande 3, max 4 minuten er in praktijk gelukkig toch 5 mochten worden! Over een onderwerp waarover je volgens Martin boeken zou kunnen schrijven 🙂

Wil je je weten waar het over ging en het beluisteren? Dat kan

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter