NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?Trauma heling en affirmaties

Vrijdag gaf ik voor het eerst een Helende Handen Verdiepingsdag special-de-luxe over Traumaheling in auralaag 6. Voor degenen die niet alle lagen uit hun hoofd kennen, dat betreft trauma’s uit je huidige of uit een Vorig Leven die je dusdanig in de weg zitten dat ze je reacties ongunstig beïnvloeden en je levenspad erdoor vervormd raakt.

De dag begon al heerlijk omdat ik prachtige bloemen kreeg. Zomaar. Dank je Renny!

Daarna doken we al snel de theorie en de behandelingen in. In een cursus als deze betekent dat behandelen en nieuwe ervaring opdoen en tevens behandeld worden, want elke behandelaar heeft oefenmateriaal nodig!

Wat bij traumaheling vaak speelt is dat de getraumatiseerde conclusies trekt naar aanleiding van wat hij mee heeft gemaakt en dat die conclusies – behalve dat ze meestal onjuist zijn- vaak een eigen leven gaan leiden. Daarom hebben we per situatie gewerkt met affirmaties. Zinnetjes die als een soort pleister op de wonde de heling bespoedigen omdat je ineens de goede kant op denkt. En aangezien ik ze ter plekke bedacht en meer mensen er baat bij kunnen hebben volgen hier een paar. Misschien kun jij ook iets mee?

Ik ben veilig ongeacht de situatie.

Ik bepaal mijn eigen reactie.

Ik schat mezelf op waarde.

Ik mag vertrouwen dat ik in elke situatie de juiste beslissing neem.

Ik laat precies de juiste mensen toe tot exact het juiste niveau.

Ook zonder bescherming ben ik volmaakt veilig.

Soms mag ik leunen. En als ik steun nodig heb, vind ik die vanzelf.

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon. Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!   Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst...

Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug. 2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht. Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter