NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Trauma heling en affirmaties

Vrijdag gaf ik voor het eerst een Helende Handen Verdiepingsdag special-de-luxe over Traumaheling in auralaag 6. Voor degenen die niet alle lagen uit hun hoofd kennen, dat betreft trauma’s uit je huidige of uit een Vorig Leven die je dusdanig in de weg zitten dat ze je reacties ongunstig beïnvloeden en je levenspad erdoor vervormd raakt.

De dag begon al heerlijk omdat ik prachtige bloemen kreeg. Zomaar. Dank je Renny!

Daarna doken we al snel de theorie en de behandelingen in. In een cursus als deze betekent dat behandelen en nieuwe ervaring opdoen en tevens behandeld worden, want elke behandelaar heeft oefenmateriaal nodig!

Wat bij traumaheling vaak speelt is dat de getraumatiseerde conclusies trekt naar aanleiding van wat hij mee heeft gemaakt en dat die conclusies – behalve dat ze meestal onjuist zijn- vaak een eigen leven gaan leiden. Daarom hebben we per situatie gewerkt met affirmaties. Zinnetjes die als een soort pleister op de wonde de heling bespoedigen omdat je ineens de goede kant op denkt. En aangezien ik ze ter plekke bedacht en meer mensen er baat bij kunnen hebben volgen hier een paar. Misschien kun jij ook iets mee?

Ik ben veilig ongeacht de situatie.

Ik bepaal mijn eigen reactie.

Ik schat mezelf op waarde.

Ik mag vertrouwen dat ik in elke situatie de juiste beslissing neem.

Ik laat precies de juiste mensen toe tot exact het juiste niveau.

Ook zonder bescherming ben ik volmaakt veilig.

Soms mag ik leunen. En als ik steun nodig heb, vind ik die vanzelf.

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter