NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Verhuisbericht

annemiek-kerst-2016-eng-kopie

Men neemt: een jaar, 2016 genaamd en vult dat met veel consulten, woensdagen vol telefonische nazorg en 14 cursussen (waarvan een aantal in Frankrijk 🙂 ). Men plant voor 2017 alweer nieuwe cursussen die gestaag vollopen en vervolgens koopt men begin oktober een eerste eigen huis met dubbele garage en verbouwt dat ondertussen met het nodig sloop- en bouwwerk grondig tot nieuwe praktijk compleet met heerlijke wachtruimte en een fantastische luie bank waarop je hangen kunt.

Voorlopig resultaat: een welbesteed jaar met een bijna klaar huis waarin zelfs een cursusruimte aanwezig gaat zijn. Nu alleen nog even de laatste loodjes van de verbouwing doorstaan.

En dan ga ik per 29 november 2016 verhuizen en moeten er natuurlijk nog een paar praktische puntjes op de i gezet worden, maar: vanaf 9 januari werk ik in mijn nieuwe praktijk aan de Gaspeldoornlaan 1C 5552 GA te Valkenswaard!

Ik ben daarom tot die datum even niet bereikbaar want ik ga inpakken, sjouwen, klussen en uitpakken! Maar gelukkig zijn en blijven ondertussen mijn assistentes wel gewoon te bellen op werkdagen (ook tussen kerst en nieuwjaar) tussen 8.30- 17.00 uur op 040-8434566 om alvast een afspraak in te plannen voor in het nieuwe jaar, in mijn o zo leuke nieuwe praktijk!

Voor nu wil ik graag al mijn cliënten, cursisten en lezers bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en wens ik je fijne feestdagen en een heel goed 2017.

En als het onverhoopt op enig front iets minder geweldig uitpakt dan dat ik je wens, en ik zou je kunnen ondersteunen om daar verandering in te brengen, dan ben je in 2017 natuurlijk van harte welkom op mijn nieuwe adres.

Alle goeds en warme groet, Annemiek Douw

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter