NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Verjaardagsnieuws – 22 of 23 jarig bestaan – nieuwsbrief

22 of 23 jarig bestaan

Laatst had ik mijn uittreksel nodig van de KvK en zag daarop de datum van inschrijving, 14 maart 2000. Dat betekent dat ik vandaag officieel al 22 jaar mijn eigen bedrijf heb!

Of eigenlijk was het gisteren, maar ik vond destijds de 13e geen fijne datum en dus maakten we er 14 maart van op de akte….
En eerlijk gezegd was ik ook al een jaartje eerder begonnen, ik had me alleen nog niet ingeschreven.

Dus vier ik nu het 22 of 23 jarig bestaan van mijn praktijk? En was het nou gisteren of vandaag?

Hoe dan ook, het is een hele tijd en ondanks het feit dat de wereld weer staat te schudden op haar grondvesten, vormt het wel een goede aanleiding voor een korte nieuwsbrief omdat ik ook mooi ondersteunend nieuws te delen heb.

Meditaties

Gratis geleide meditaties online

De jarige trakteert, dat is een goed gebruik. Daarom trakteer ik op gratis geleide meditaties. Je vindt ze op mijn site op de speciale meditatiepagina.

Ik geloof dat mensen niet in staat zijn tot ruzie maken of oorlog voeren als ze zelf innerlijke vrede ervaren. Als ze zelf werkelijk in balans zijn. Daarom hou ik van mediteren. Het brengt je terug bij jezelf. Het herstelt en helpt helen wat dwars zat.

Inmiddels heb ik ter ondersteuning diverse meditaties voor je opgenomen om thuis te komen bij jezelf.
Iedere meditatie heeft daarbij zijn eigen thema. Dus mocht je van geleide meditaties houden die je helpen de goede kant op te denken, af en toe te glimlachen, te ontspannen, je evenwicht terug te vinden en te helen, kijk dan eens of mijn meditaties bij je passen.
Inmiddels staat er een over (langdurig) ziek zijn, een over loslaten en je cellen schoonmaken, een over angst en je zorgen maken en een over alleen zijn en je eenzaam voelen online.
En nu is daar: je plek in het leven vinden bijgekomen. Deze meditatie helpt je afstemmen op wat je hier op aarde eigenlijk komt doen.

Er wordt tot Pasen wekelijks een nieuwe meditatie toegevoegd. Zo is er een over het hervinden van vertrouwen, een over boosheid en een over jezelf en anderen vergeven in aantocht
Daarna zal ik niet meer wekelijks maar wel regelmatig een nieuwe blijven plaatsen.
Ze zijn allemaal permanent op mijn site aanwezig. Je kunt ze dus in alle rust beluisteren en her-luisteren wanneer het jou uitkomt.

blogs

Blogs op site

Inmiddels hebben mijn blogs ook hun eigen plekje op mijn website verworven. Ik beschrijf daarin de energetische duiding en vertaling van dagelijkse ervaringen en van wat er collectief gebeurt in de wereld. En dit alles natuurlijk vanuit de 40 auralagen gezien. Ook mijn blogs staan allemaal bij elkaar op één pagina zodat je niet meer hoeft te zoeken tussen het nieuws.

 

Moeiteloos op de hoogte blijven?

Vind je het fijn om vanzelf op de hoogte te blijven van het nieuws dat ik tussentijds op mijn website plaats? Zoals een nieuwe meditatie of blog, of de nieuwe cursusdata? Daar zijn sinds kort verschillende mogelijkheden voor.

Zo was het al mogelijk om op mijn site op de RSS feed knop te drukken en zo via jouw browser automatisch updates te ontvangen.

 

 

Daarnaast kun je nu ook via de speciale knop abonneer je op mijn posts je op mijn website aanmelden om op de hoogte te blijven van mijn diverse berichtjes.

Je kunt daarbij zelf aangeven op welke categorieën je je wilt abonneren en vervolgens krijg je van ieder bericht dat wordt geplaatst in die categorie een korte mail met een link naar het hele bericht.

Dus wil je bijvoorbeeld alleen een seintje als er een nieuwe meditatie of interview online staat, dan kun je dat hier zelf aangeven.

 

Natuurlijk kun je tussentijdse updates ook volgen op Facebook.

Of meteen even abonneren op mijn Youtubekanaal als je bij mijn meditaties aanbeland bent.

 

En verder stuur ik enkele keren per jaar een nieuwsbrief zoals deze, via mijn klantenbestand, maar alleen als ik echt nieuws heb, want er wordt al zoveel gemaild.

Ook hier kun je je zelf voor aan– (of af)melden.

 

En natuurlijk hoef je je nergens voor in te schrijven en kun je ook gewoon mijn site bekijken als je daar toevallig zin in hebt.

 

Co-auteur Energy Healing and Soul Medicine

Op 22 maart 2022 komt de Kindle versie van het nieuwe Amerikaanse (en dus Engelstalige) boek Energy Healing and Soul Medicine uit. Een maand later zal de paperbackversie verschijnen.

In dit boek beschrijven diverse healers hun eigen werkwijze en wat er zoal gebeurt tijdens hun sessies.

Zelf heb ik voor dit boek een hoofdstuk geschreven over de 40 Auralagen en daar een energetische ‘vitamine bom’ van gemaakt. Compleet met link naar de tool op mijn Engelse website.
Natuurlijk is dit een fijn hoofdstuk om te lezen en al is het maar één hoofdstuk, het beschrijft actuele en essentiële thema’s. Ben je geïnteresseerd in meerdere healingmethoden, dan is dit boek wellicht een leuke aanrader. Je kunt het tot en met 22 maart in de pre-sale bestellen voor maar $0.99 bij Amazon.
En als je het in de pre-sale bestelt, maak je mij er ook blij mee want we proberen natuurlijk het boek met stip op 1 te krijgen. Dus dank je wel daarvoor!

En wil je meer weten over mijn eigen manier van werken, die op zich al veel werkvelden en onderwerpen beslaat, dan heb je als Nederlandse lezer uiteraard het meeste aan mijn Nederlandse boeken omdat daar natuurlijk nog veel meer in staat!

 

Boek interview Energy Healing and Soul Medicine

Bij een nieuw boek hoort natuurlijk ook een interview. In het Engels uiteraard, want het is een Engels boek. Het duurt 15 minuten en dat lijkt kort, maar toch kan ik met mijn spreektempo daar best veel (nieuws) in vertellen.
Mocht je zin hebben om er even naar te kijken, dan vind je het hier.

Tot slot

Soms helpt een meditatie voldoende om te herstellen en soms werkt het lezen van een boek en begrijpen waar je last van hebt beter.
En op andere momenten heb je gewoon behoefte aan een afspraak, begeleiding, coaching en/of een energetische behandeling via beeldbellen of gewoon lekker in mijn praktijk. Als dat laatste het geval is, als je behoefte hebt aan een afspraak met me, online of in persoon, dan staan zoals altijd mijn assistentes Petra en Aletta paraat om afspraken in te boeken en ontmoet ik je graag in de nabije toekomst.

Maar eerst vier ik vandaag een klein feestje. 22 of 23 jaar. Toch een mijlpaal.

Ik hoop dat mijn meditaties jou ook laten delen in de feestvreugde.

Warme groet, Annemiek Douw

De eekhoorn, Be a force of good

Ik zag hem rennen. Of haar, dat kon ik in de gauwigheid niet zien. En ik weet ook eigenlijk niet precies waar je naar moet kijken bij een eekhoorn, eerlijk gezegd. Sinds ik een jaar of vijf geleden verhuisde naar mijn huidige huis en praktijkruimte, had ik hem al...

Misbruik (nee is gewoon nee) – meditatie online

Ik heb er niet eerder over geschreven of in interviews over verteld, want daarvoor vond ik het eigenlijk te persoonlijk. Ik schreef er alleen over in mijn boeken, want daarin was het nodig om uit te kunnen leggen hoe ik om overeind te blijven, al jong had afgeleerd om...

Best Selling auteur

- Nee, deze week even geen nieuwe meditatie, maar er staan er al wel 9 op mijn site en Youtube die je kunt doen tot de volgende uitkomt -   Ik heb het zelf eerlijk gezegd volkomen gemist, maar ineens kreeg ik het nieuws uit Amerika dat het boek Energy Healing and...

Vergeven – meditatie online

Vandaag is het Goede Vrijdag en begint het Paasweekend. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan de uitdrukking: Vader vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Nu ben ik helemaal niet kerkelijk, maar ik ben wel van huis uit Rooms Katholiek en dus komt er af en toe...

Leven als kat en hond – een dierenconsult

De eerste hond aan wie ik mijn hart verloor heette Carol, een lief blond labradormeisje. Ondanks het feit dat ik eigenlijk van huis een kattenmens was en zij oorspronkelijk hoorde bij mijn toenmalige partner, waren we onafscheidelijk. Ik studeerde nog aan de TUE en...

BOOS – nieuwe meditatie online

Soms ben je boos, woedend en spring je bijna uit je vel. Misschien heb je zelfs zin om iets te slopen van pure frustratie. Daarom staat er nu een nieuwe meditatie online die is bedoeld om iets met die boosheid te doen. Hij helpt je om dat te omarmen wat je voelt,...

Vertrouwen hervinden – meditatie online

Soms vraag je je af, wie je nog vertrouwen kunt. Ben je je vertrouwen in anderen, het leven of jezelf gaandeweg kwijtgeraakt. Vanaf nu staat er een geleide ‘meditatie’ online die je helpt om een stapje te zetten en dat vertrouwen terug op te bouwen. Deze en andere...

Eigenwaarde – nieuwe meditatie online

Er zijn momenten waarin je jezelf eigenlijk maar zo zo vindt. Of misschien zelfs wel weinig of helemaal niks waard. Op zulke dagen kan deze meditatie je helpen om weer in contact te komen met die plek binnenin je waar het zaadje zit van zelfwaardering en eigenliefde....

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter