NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

Nieuwsbrief ontvangen?Weer (geopend) bericht

Het lijkt een beetje op zo’n ouderwets weerhuisje: zon, regen, zon.

Open, dicht, open, dicht en nu weer…. Open!

 

Oftewel, ook al is er een lockdown en moest mijn praktijk in december voor de tweede keer daardoor gedwongen sluiten, inmiddels is hij sinds kerst gewoon wederom open. Ik heb weliswaar een contactberoep, maar ik ben ook zorgverlener en dus kan ik juist verschil maken voor mensen waar het niet helemaal goed mee gaat en hen ondersteunen.

En omdat ik daarbij in aura’s werk en op voldoende afstand blijf, mocht ik gelukkig toch weer open.

Ik werk dus net als anders. Ik geef alleen geen handen en er staat een kuchscherm op mijn spreektafel. En natuurlijk is verder alles coronaproof. Maar de chocolaatjes zijn gebleven!

Ik hoorde van verschillende mensen dat ze dachten dat ze geen live afspraken met me konden boeken vanwege de lockdown, maar dat kan dus wel! Vandaar ook deze news flash tussendoor.

Daarom, mocht je behoefte hebben aan een sessie of een (individuele) cursus, dan kun je die inplannen via 040-8434566.

En wil je je sessie toch liever via beeldbellen houden, dan kan dat natuurlijk ook!

Je levenspad volgen nu ‘boekbaar’

En ineens is het klaar. Het materiaal voor mijn individuele begeleidingsdag: Je levenspad volgen. Een dag waarin ik je meeneem op reis. Op weg door je eigen levensweg, conform je eigen zielspad en levensplan. Zodat je het verleden achter je kunt laten, het niet weten...

Eindejaarswens

De kerstvakantie breekt aan en ik kijk even terug. 2020 was op zijn zachtst gezegd een merkwaardig jaar en liep heel anders dan verwacht. Na een hoopvol en vrolijk begin, werd het al snel een tijd met veel uitdagingen: vergaderingen en feestjes online, erg veel alleen...

Nieuwe Facebookpagina

Vanaf vandaag stopt mijn oude Facebook pagina in actieve vorm en ga ik mijn nieuwe pagina https://www.facebook.com/AnnemiekDouwEnergetischTherapeutManagementCoach gebruiken om berichten met je te delen. Het is makkelijker om me daarop te volgen zonder dat je mij...

Energetische dieren-consulten

Er staat een leuk nieuw behandelfilmpje online.  Het gaat over werken met dieren. Ik doe dit eigenlijk al zolang ik praktijk hou; dieren behandelen. Fysiek of in hun aura, ik doe het allebei. Vaak zijn ze van een cliënt die zelf al mijn praktijk bezoekt, maar dat is...

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter