NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl

www.21LayersOfTheSoul.com

Het is zover: mijn boek is uit in het Engels!!!! Het is wereldwijd verkrijgbaar via www.21LayersOfTheSoul.com en is beschikbaar in boekvorm, Kindle en e-reader. Je kunt terecht op www.21LayersOfTheSoul.com waar je doorgelinkt wordt naar de amazon.com van het land waarin je bestellen gaat en waar je, als je het boek eenmaal hebt aangeschaft, een gratis poster kunt downloaden van de 21 auralagen. Het boek is ook (binnen Nederland althans) net als De ziel in het licht… via mijn site te bestellen met persoonlijke boodschap.Het is zover: mijn boek is uit in het Engels!!!! Het is wereldwijd verkrijgbaar via www.21LayersOfTheSoul.com en is beschikbaar in boekvorm, Kindle en e-reader. Je kunt terecht op www.21LayersOfTheSoul.com waar je doorgelinkt wordt naar de amazon.com van het land waarin je bestellen gaat en waar je, als je het boek eenmaal hebt aangeschaft, een gratis poster kunt downloaden van de 21 auralagen. Het boek is ook (binnen Nederland althans) net als De ziel in het licht… via mijn site te bestellen met persoonlijke boodschap.Het is zover: mijn boek is uit in het Engels!!!! Het is wereldwijd verkrijgbaar via www.21LayersOfTheSoul.com en is beschikbaar in boekvorm, Kindle en e-reader. Je kunt terecht op www.21LayersOfTheSoul.com waar je doorgelinkt wordt naar de amazon.com van het land waarin je bestellen gaat en waar je, als je het boek eenmaal hebt aangeschaft, een gratis poster kunt downloaden van de 21 auralagen. Het boek is ook (binnen Nederland althans) net als De ziel in het licht… via mijn site te bestellen met persoonlijke boodschap.

In memoriam Senna

Ik kreeg haar voor mijn veertigste verjaardag, van mijn familie. Een toen nog te verwekken labradorpupje, dat voor mij een groot geschenk was. En dus noemde ik haar Present. Maar vanwege mijn Gooise r en wonend in Brabant, werd haar roepnaam Senna. Sen kwam, zag en...

Beeldbel-consulten

‘Elk nadeel heb z’n voordeel’ sprak de grote Cruijff ooit. En hij had gelijk. Want nu de meeste mensen aan huis gekluisterd zijn door Corona, door het te hebben of door de aangescherpte regels die erdoor gelden, worden sommige dingen anders geregeld dan daarvoor. Zo...

Ziek thuis en je gedachten de juiste kant op sturen

Ik belde met een vriendin die ver weg woont en die, net als ik, ziek thuis is. We weten niet of het Corona is of niet. Dat moet later nog blijken want vooralsnog zijn er niet genoeg testen om dat vast te stellen. De huisarts dacht ook dat het dat was. Ik hoop het...

Consulten op afstand in plaats van in de praktijk

De wereld staat een beetje op zijn kop in verband met het Coronavirus. En het zet allerlei processen in beweging en het triggert allerlei angsten. Daar ga ik binnenkort meer over delen. En soms worden mensen ook gewoon ziek of zit je slechter in je vel. Ik kan me...

nieuws
media
engelse media
Facebook
Twitter