NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

Blij met mezelf – nieuwe meditatie online

Ik ben best een beetje blij met mezelf, want hij is klaar: mijn nieuwste meditatie. Hij heet Blij met mezelf.

 

Een week of wat geleden was ik in Stonehenge en heb ik daar natuurlijk heerlijk gemediteerd, afgestemd op portals en contact gelegd met allerhande velden en dimensies. Daarna kwam ik helemaal zen en opgeladen weer blij thuis.

De nieuw opgedane energie en informatie ben ik sindsdien om aan het zetten, bijvoorbeeld in nieuwe materialen. Zo ben ik momenteel nieuwe cursussen aan het schrijven (De 12 universele wetten is nu bijna klaar :-)) en mijn aanstaande retraite aan het voorbereiden.

Ook maakte ik tijd voor het creëren van een nieuwe meditatie: Blij met mezelf.

Een geleide meditatie voor mensen die even wat minder blij zijn met zichzelf of nog blijer zouden willen worden. Het is een opsteker, een steuntje in de rug dat helpt ontspannen en je stemming verbetert.

Je vindt hem op mijn meditatiepagina waar ook alle andere gratis te beluisteren meditaties staan en waarop vermeld staat in welke auralagen ze specifiek werken.

Meditaties

En ter info: deze pagina linkt door naar de meditaties die op Youtube staan. En Youtube blijkt er helaas soms reclame tussen te zetten als je geen abonnement op Youtube hebt. Daar kan ik helaas niks aan veranderen. Ik ben ondertussen aan het zoeken naar andere manieren om ze reclamevrij te kunnen verspreiden, maar dat is nog niet zo simpel gebleken en het kost nou eenmaal tijd. Tijd die ik maar één keer kan besteden en dus besteedde ik die in dit geval aan het maken van een meditatie. Ik hoop dat je ervan geniet.

En mocht je er erg blij van worden, niet alleen met jezelf maar ook met mijn meditatie(s), kijk dan eens of de retraite in Frankrijk van 3-9 september iets voor je is. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Het thema van de retraite is dit keer De 40 lagen van je Ziel. En we beginnen en eindigen die week elke dag met een speciaal geschreven, live meditatie….

Dag boek!

Terwijl ik druk bezig ben met het schrijven van de 11 geleide meditaties (bijna klaar) en het mixen van de bijbehorende muziek (klaar), en met maken van de oefeningen en het overige cursusmateriaal (heel eind op weg) van de retraite van 3-9 september in Centre...

Opgeruimd staat netjes

Half maart begon ik en ik ben er maanden mee bezig geweest. Uren per week, soms zelfs een hele dag aan een stuk. Mijn dag begon en eindigde ermee en soms deed ik het ook tussendoor want het werkte bijna verslavend. En het moest klaar. Mijn fysio was er niet blij mee...

Voorjaarsnieuws

Het voorjaar zit in de lucht! Met hier en daar nog een buitje, hoor je toch de vogeltjes al overal zingen en zie je het verse groen ontspruiten aan de bomen. Word jij daar ook zo vrolijk van? Zo niet, dan knap je misschien op van mijn nieuwsbrief en als wel, dan is...

Mijn Kerstwens voor 2023

Lieve lezer(es), Dit jaar geen nieuwsbrief met een overzicht van de in maart wel degelijk uitgekomen bestseller, geslaagde retraite en andere wetenswaardigheden. Over een poosje komt die nieuwsbrief wel: er tekenen zich contouren af van een nieuw boek, nieuwe...

Eenzaamheid – meditatie online

De feestdagen kunnen het enorm aanwakkeren. Eenzaamheid. Een vreselijk gevoel. Ondanks alle communicatiemiddelen die er tot onze beschikking staan, is 35 procent van de mensen boven de 15 regelmatig eenzaam, of voelt zich zelfs zeer eenzaam. Dat is omgerekend meer dan...

Thuisgekomen bij jeZelf, retraite 2022

Na maanden van voorpret en voorbereidingen, het bepalen van de onderwerpen die passen bij Thuiskomen bij jeZelf, het schrijven van 10 maatwerk geleide meditaties en het zoeken en mixen van evenzoveel bijpassende muziekjes, het proefdraaien en aanpassen van alle...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter