NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

En dat is 10! Meditatie over kwetsbaarheid als kracht online

En toen stonden er ineens 10 geleide meditaties online! Want vandaag is er de meditatie over Kwetsbaarheid bijgekomen.

Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze zich kwetsbaar voelen. Daarom heb ik hier een mooie meditatie over gemaakt, want eigenlijk is Kwetsbaarheid een vreemd woord. De een krijgt al buikpijn bij het idee van kwetsbaar zijn en de ander zit er helemaal niet mee.

Voor degenen die zich te kwetsbaar voelen of zich sterker zouden willen voelen, is deze meditatie. Om te ervaren hoe kwetsbaarheid je kracht kan zijn. Je vindt deze en de 9 andere gratis meditaties die momenteel beschikbaar zijn op mijn meditatiepagina.

Meditaties

En mochten mijn meditaties je aanspreken en je ze graag live willen meemaken? Van 18-22 september 2022 geef ik een retraite/coachingsvierdaagse in The Land of Now met als thema Thuiskomen bij jeZelf. Daar komen weer andere, passende meditaties aan bod. Wees welkom!

Wil je geen enkele nieuwe meditatie missen? Abonneer je dan even via mijn website en/of via m’n Youtubekanaal. Dan komt dat helemaal goed.

Misbruik (nee is gewoon nee) – meditatie online

Ik heb er niet eerder over geschreven of in interviews over verteld, want daarvoor vond ik het eigenlijk te persoonlijk. Ik schreef er alleen over in mijn boeken, want daarin was het nodig om uit te kunnen leggen hoe ik om overeind te blijven, al jong had afgeleerd om...

Best Selling auteur

- Nee, deze week even geen nieuwe meditatie, maar er staan er al wel 9 op mijn site en Youtube die je kunt doen tot de volgende uitkomt -   Ik heb het zelf eerlijk gezegd volkomen gemist, maar ineens kreeg ik het nieuws uit Amerika dat het boek Energy Healing and...

Vergeven – meditatie online

Vandaag is het Goede Vrijdag en begint het Paasweekend. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan de uitdrukking: Vader vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Nu ben ik helemaal niet kerkelijk, maar ik ben wel van huis uit Rooms Katholiek en dus komt er af en toe...

Leven als kat en hond – een dierenconsult

De eerste hond aan wie ik mijn hart verloor heette Carol, een lief blond labradormeisje. Ondanks het feit dat ik eigenlijk van huis een kattenmens was en zij oorspronkelijk hoorde bij mijn toenmalige partner, waren we onafscheidelijk. Ik studeerde nog aan de TUE en...

BOOS – nieuwe meditatie online

Soms ben je boos, woedend en spring je bijna uit je vel. Misschien heb je zelfs zin om iets te slopen van pure frustratie. Daarom staat er nu een nieuwe meditatie online die is bedoeld om iets met die boosheid te doen. Hij helpt je om dat te omarmen wat je voelt,...

Vertrouwen hervinden – meditatie online

Soms vraag je je af, wie je nog vertrouwen kunt. Ben je je vertrouwen in anderen, het leven of jezelf gaandeweg kwijtgeraakt. Vanaf nu staat er een geleide ‘meditatie’ online die je helpt om een stapje te zetten en dat vertrouwen terug op te bouwen. Deze en andere...

Eigenwaarde – nieuwe meditatie online

Er zijn momenten waarin je jezelf eigenlijk maar zo zo vindt. Of misschien zelfs wel weinig of helemaal niks waard. Op zulke dagen kan deze meditatie je helpen om weer in contact te komen met die plek binnenin je waar het zaadje zit van zelfwaardering en eigenliefde....

Retraite 2022

  Wat hebben zeehondjes en mijn nieuwe retraite met elkaar te maken? Je leest het op de speciale retraite pagina, want alle info is compleet en je kunt je vanaf nu inschrijven voor de retraite 2022!

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter