NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

En dat is 10! Meditatie over kwetsbaarheid als kracht online

En toen stonden er ineens 10 geleide meditaties online! Want vandaag is er de meditatie over Kwetsbaarheid bijgekomen.

Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze zich kwetsbaar voelen. Daarom heb ik hier een mooie meditatie over gemaakt, want eigenlijk is Kwetsbaarheid een vreemd woord. De een krijgt al buikpijn bij het idee van kwetsbaar zijn en de ander zit er helemaal niet mee.

Voor degenen die zich te kwetsbaar voelen of zich sterker zouden willen voelen, is deze meditatie. Om te ervaren hoe kwetsbaarheid je kracht kan zijn. Je vindt deze en de 9 andere gratis meditaties die momenteel beschikbaar zijn op mijn meditatiepagina.

Meditaties

En mochten mijn meditaties je aanspreken en je ze graag live willen meemaken? Van 18-22 september 2022 geef ik een retraite/coachingsvierdaagse in The Land of Now met als thema Thuiskomen bij jeZelf. Daar komen weer andere, passende meditaties aan bod. Wees welkom!

Wil je geen enkele nieuwe meditatie missen? Abonneer je dan even via mijn website en/of via m’n Youtubekanaal. Dan komt dat helemaal goed.

Thuisgekomen bij jeZelf, retraite 2022

Na maanden van voorpret en voorbereidingen, het bepalen van de onderwerpen die passen bij Thuiskomen bij jeZelf, het schrijven van 10 maatwerk geleide meditaties en het zoeken en mixen van evenzoveel bijpassende muziekjes, het proefdraaien en aanpassen van alle...

Gember – weer kunnen ruiken

Midden in mijn vakantie kwam er een kaartje met de post. Er stond op: Time to drink champagne and dance on the table. Dat klonk goed. Mijn interesse was natuurlijk gewekt! Het bleek afkomstig van een gelukkige cliënte van me. Een dame van rond de 70 die 12 jaar...

De eekhoorn, Be a force of good

Ik zag hem rennen. Of haar, dat kon ik in de gauwigheid niet zien. En ik weet ook eigenlijk niet precies waar je naar moet kijken bij een eekhoorn, eerlijk gezegd. Sinds ik een jaar of vijf geleden verhuisde naar mijn huidige huis en praktijkruimte, had ik hem al...

Misbruik (nee is gewoon nee) – meditatie online

Ik heb er niet eerder over geschreven of in interviews over verteld, want daarvoor vond ik het eigenlijk te persoonlijk. Ik schreef er alleen over in mijn boeken, want daarin was het nodig om uit te kunnen leggen hoe ik om overeind te blijven, al jong had afgeleerd om...

Best Selling auteur

- Nee, deze week even geen nieuwe meditatie, maar er staan er al wel 9 op mijn site en Youtube die je kunt doen tot de volgende uitkomt -   Ik heb het zelf eerlijk gezegd volkomen gemist, maar ineens kreeg ik het nieuws uit Amerika dat het boek Energy Healing and...

Vergeven – meditatie online

Vandaag is het Goede Vrijdag en begint het Paasweekend. Als ik aan Pasen denk, denk ik aan de uitdrukking: Vader vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen. Nu ben ik helemaal niet kerkelijk, maar ik ben wel van huis uit Rooms Katholiek en dus komt er af en toe...

Leven als kat en hond – een dierenconsult

De eerste hond aan wie ik mijn hart verloor heette Carol, een lief blond labradormeisje. Ondanks het feit dat ik eigenlijk van huis een kattenmens was en zij oorspronkelijk hoorde bij mijn toenmalige partner, waren we onafscheidelijk. Ik studeerde nog aan de TUE en...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter