NederlandsNederlandsEnglish
annemiekdouw.nl
Home

Behandelingen

Managementcoaching

Cursussen, lezingen, retraites

Publicaties, Media

Achtergronden en nieuws

Agenda

Overige informatie

Contact

Abonneer je op mijn posts

AANMELDEN NIEUWSBRIEFRSS nieuwsfeed

RSS nieuwsfeed

En dat is 10! Meditatie over kwetsbaarheid als kracht online

En toen stonden er ineens 10 geleide meditaties online! Want vandaag is er de meditatie over Kwetsbaarheid bijgekomen.

Ik hoor mensen vaak zeggen dat ze zich kwetsbaar voelen. Daarom heb ik hier een mooie meditatie over gemaakt, want eigenlijk is Kwetsbaarheid een vreemd woord. De een krijgt al buikpijn bij het idee van kwetsbaar zijn en de ander zit er helemaal niet mee.

Voor degenen die zich te kwetsbaar voelen of zich sterker zouden willen voelen, is deze meditatie. Om te ervaren hoe kwetsbaarheid je kracht kan zijn. Je vindt deze en de 9 andere gratis meditaties die momenteel beschikbaar zijn op mijn meditatiepagina.

Meditaties

En mochten mijn meditaties je aanspreken en je ze graag live willen meemaken? Van 18-22 september 2022 geef ik een retraite/coachingsvierdaagse in The Land of Now met als thema Thuiskomen bij jeZelf. Daar komen weer andere, passende meditaties aan bod. Wees welkom!

Wil je geen enkele nieuwe meditatie missen? Abonneer je dan even via mijn website en/of via m’n Youtubekanaal. Dan komt dat helemaal goed.

Alle aurakelsets zijn onderweg

'Wat ben je aan het doen?' vraagt Facebook Nou, aan het uitpuffen van een weekend hard werken: pakjes inpakken met de nu leverbare Fluisteringen van je ziel - aurakelset. Sommige mensen hadden er zelfs 2, 3 of 4 van besteld, dus het was best een toer om dat logistiek...

Helende Handen voor Hondjes

Ik heb het afgelopen jaar veel tijd besteed aan het creëren van nieuwe dingen: een nieuwe retraite (mei ’24), de cursus De 12 universele wetten (maart ‘24) en de meditatiedag op 28 januari ’24. De aurakelkaarten Fluisteringen van je ziel die begin december uitkomen en...

Aurakelkaarten en ander najaarsnieuws

Was 2023 voor jou ook zo productief? Bij mij was het dat zeker. Daarom deze najaarsnieuwsbrief waarin een jaar van voorbereidingen uitmondt in 3 nieuwe cursussen en de lancering van heuse orakelkaarten! Wie weet zit er iets voor je bij?   Fluisteringen van je...

Geleide Meditatiedag Een Gelukkig Nieuw Jaar

Vers van de pers:  Voor alle liefhebbers van mijn geleide meditaties gaat er iets leuks gebeuren op 28 januari 2024! Ik geef een hele dag live geleide meditaties. Niet online, maar gewoon, als mensen, zielen onder elkaar in Conferentieoord de Poort in Groesbeek. 2024...

Dag boek!

Terwijl ik druk bezig ben met het schrijven van de 11 geleide meditaties (bijna klaar) en het mixen van de bijbehorende muziek (klaar), en met maken van de oefeningen en het overige cursusmateriaal (heel eind op weg) van de retraite van 3-9 september in Centre...

Opgeruimd staat netjes

Half maart begon ik en ik ben er maanden mee bezig geweest. Uren per week, soms zelfs een hele dag aan een stuk. Mijn dag begon en eindigde ermee en soms deed ik het ook tussendoor want het werkte bijna verslavend. En het moest klaar. Mijn fysio was er niet blij mee...

Blogs
nieuws
blogs
Meditaties
media
engelse media
Facebook
Twitter